Imi explica si mie cineva care-i treaba cu PayPal-ul? Cum fac un card si cum il "intretin"? Pentru ca pe muuulte site-uri imi cere sa platesc prin PayPal.
Sal TPU Caut si eu un server de metin 70% pvp 30% pvm cu ratele mari etc sa fie cam ca metin 2 steel sa fie toate itm 2011 2010 si cateva 2012 dau ffunda
Daca mie imi merge Skyrim (la low cel putin, si medium cred) perfect ce jocuri ar putea sa imi mearga (exclus GTA 4). Sugestii! Sugestii!
Cand vreau sa intru pe un server de Counter-Strike Source imi da o eroare si nu ma pot conecta la niciunul! Ce sa fac? FUNDAA!
Heiii, buna TPU! Am si eu o intrebare pentru voi, care se pricepe sa stearga un cont de facebook? E al unei prietene, as incerca eu dar nu imi merg setarile, va rog care stie sa stearga bagati id meu...? (mai mult)
Am o intrebare.Se poate de schimbat placa video la un laptop?
de ce nu merge jocul gameplay WARROCK? Zice:Cannot get a file [version.tst]! Dau funda celui care rezolva problema:d
Hey salut TPU! Am jucat cs si mau detectat cu cod si acum nu imi mai merge sa joc nu imi apare nimic totu alb! FUNDA + VOT:D
Ce spuneti de acest video? ce as mai putea sa le fac..ca eu mai filmez cu un prieten si mc..si microvolt..multe. http://www.youtube.com/watch?v=jQmBoiuMYOQ&feature=g-all-u
Ziceti-mi si mie un joc online in care poti pune tunuri de aparare si trupe de atac si aparare (in afara de edgeworld si grepolis)
Va rog datim si mie un cont de Club Penguin. Va Rog ajutati-ma Repede. Dau Funda
Imi puteti da si mie un hack care sa mearga pentru metin2 ro ca eu nu gasesc
Hey TPU! DAti-mi si mie urgent un metin PVP(cu ov de la mag, iteme 2012-2013). Inafara de:TDL, HAMMER, PVP. CEl mai bun primeste funda
Eu imi fac prezentarea de pe Stardoll cu WittyProfiles, dar de la un timp nu mai merge sa pun chenare, sau sa scriu pe fundal colorat. De ex, intru pe wittyprofiles, gasesc un chenar frumos...? (mai mult)
TPU de unde imi iau si eu fishbot pentru metin2 ro dati-mi siteul si spuneti-mi cum il instalez dau funda si vot!
Salut,vreau si eu sa rezolv problema cu fifa 12 si sa ma pot juca online fara sa cumpar jocu pe pc.Stie cineva cum? Un site sau un cod pentru a juca?
De fie care data cand intru pe google chrome imi apare chestia asta! https://isearch.avg.com/tab?cid={3D5DC1EA- EE28- 479A- AE9E- AB282BCF1826}&mid=75489f502a1247d0bfa3d15ac93a24ca- ad1491be2ce6c122f6b66faa90e70c2decf7d34c&lang=en&ds=gl012&pr=sa&d=2012-...? (mai mult)
Dati-mi va rog un sv privat de metin 2 (cu rate ~500%, sa fie si PVP)
Cine stie jocuri ca Club penguin, Pandanda, ourworld, downworld? Imi place mult sa ma joc din astea.
Salut.Cine stie un server de Couter Strike 1.6 unde oameni care joaca acolo vorbesc la microfon? (SA NU FIE DE JAILBREAK! DOAR CLASIC!)
Mi- am facut cfg meu de curand dar nu merge sa- l activez. Scriu exec Ok.cfg si zice in consola eroare pe care o stiti : couldn't exec Ok.cf. Ce pot sa fac sa mearga? Dau funda sau cum ...? (mai mult)
Imi puteti spune raspunsul la intrebarea Quelle expression souvent utilisée pour dire bonjour / salut est aussi un nom d'oiseau? de pe omega online metin2 va rog sau daca puteti sa imi dati un cont? Va...? (mai mult)
Dati-mi si mie acel program de fragmentare a unei melodii, vreau sa-mi fac refrenul
Heii TPU! Am o pagina pe Facebook,noua,recent facuta, si am o problema:Coperta si poza de profil. Cine vrea sa imi faca?:o3 Ii dau like la pagina si orice mai vreti,doar plss, ajutati-ma:o3
Buna TPU. Voua va merge youtube si google? Mie nu:| Este o problema ceva? Astept raspunsuri
TPU voi cum faceti banii la metin2 ro dar repede?
Cine imi da si mie site de la mt2 mage? plzzz! Mai e deschis sv?
Hello TPU cum trec de granitele din gta san andreas de exemplu imi trebuie bani sau ce? eu sau in joc pe undeva pe langa rodeo si acolo este o granita si vreau sa trec pe cealalta parte. Ps: am...? (mai mult)
Dau 10 free minecraft gift code gratis 1 gift/ coment la intrebare grabiti-va!
Ziceti-mi si mie niste nume de id mai artisice va rog
Am o intrebare de cati giga rami si memorie este nevoie ca sa iti instalezi gta 4 si sa functionese corect adica nu sacadat?
Funda+vot! Cine imi spune si mie un Metin2 Super! cu arme site[2011-2012] on 24/24 level sa faci usor! sa nu fie pe hamachi! si armele site sa le poti face si tu! Funda + Vot! MS
la GTA VC-MP cand vreau sa pe server ma da in joc single player ce ar trebui sa fac?
Buna TPU pot rula lost planet extreme conditions cu windows xp 1gb ram amd sempron 3200 1.8 ghz nVIDIA geforce 7000 series 7025 nforce 630
Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe contul meuTPU.
nu pot sa intru pe twitter! nu stiu de ce dar nu imi intra in pagina www.twitter.com pe niciunul dintre cele 4 browsere pe care le folosesc.imi apare ca pagina web nu e disponibila..am incercat...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar Placa video Palit Daytona nVidia GeForce GTX550 TI, 1024MB, GDDR5, 192bit, DVI, HDMI, PCI- E si nu stiu daca mi se potriveste adica ce inseamna GDDR5 mie imi suporta asta sau...? (mai mult)
Cum pun o melodie de-a mea ca fundal counter strike? Fundita pentru cel mai bun raspuns:D
Joc " Happy Pets " de pe Facebook si acum 1- 2 zile am primit un ou mare mare de tot intr- un vas mic galben de dedesubtul oului ar putea fi un ou de dinozaur sau de dragon? Scrie Trapped Pet dar...? (mai mult)
Am o intrebare la laptop ii poti schimba componentele gen placa video rami procesor etc?
In ce sims 2 iti poti faci home business? In Sims 2 Pets stiu sigur.In ce alt sims 2 se mai face? Se face si fara expansion pack? Thx
As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu mt2 ro inainte pe clientu- l vechi imi mergea sa intru in el si sa intru pe 3 deodata acum cu clientu nou nu ma mai lasa sa intru decat pe 1 cand...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un lucru urgent? In luna Decembrie este ziua fratelui meu Andrei. Acum cateva zile ne- am uitat pe youtube la un joc. Si am auzit ca ii place foarte foarte mult. Asa ...? (mai mult)
Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe TPU. Dau fundita.
Dati-mi si mie idei de jocuri pentru pc sa fie mari?
Buna, cum as putea face pe psp cand intru pe internet, daca vreau sa vad un video imi apare video mai mare decat ecranul, deci cum as putea sa micsorez ecranul? ca sa pot sa- l vad mai bine, (sa incapa...? (mai mult)
Cum imi pot creea un site
Imi dati si mie un site de unde sa downloadez GTA IV Demo. ( NU FULL ) Preferabil sa fie de undeva dar gratuit. FUNDA!
Sall, am avut odata un joc(era de ca un prieten da nu m- a lasat sa ma joc mult), era cu o fata care avea o mama si o sora vitrega care avea numai o soseta rosie iar fata trebbuia sa ii mai faca una si...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva un Metin2 Tare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!