Failed to create Direct3D device object: D3DERR_INVALIDCALL (HWND=0x1b04dc / 1770716, PARENT_HWND=0x32045a / 3277914)! Thread: GraphicsInterface Thread Aceasta eroare mi- o da la Drakensang Online.Tin...? (mai mult)
am jocul sky region simulator 2012 si mi sa topit zapada de pe parti ce sa fac ca sa poata fi iar zapada?
Un site de unde pot downloada redirecte bune cs 1.6 va rog? multumesc;)
Am nevoie de steam cu jocul counterstrike, care da gratis please dati ad la id cs_blackstar raman dator
Ajutor! Nu pot sa imi fac cont pe Cabal Online EU.Nu mai primesc email-ul de confirmare.Care este problema? Cum pot sa-mi fac cont?
Am si eu un cont la webkinz si as vrea sa stiu cum sa creez haine speciale cum e rochia aia cu aripi
Cine imi spune niste jocuri asemanatoare cu metin? funda!
Sal TPU azi mi- am reinstalat windowsu si ce credeti am instalat samp san andreas etc si can dau sal deschid apare The procedure entry point GetTickCount64 could not be locate the dinamyk ling libary...? (mai mult)
Buna TPU. Puteti sa-mi spuneti va rog ce pot sa fac la webkinz.Mi-am uitat numele de utilizator si parola, mai am doar codul. Va multumesc!
Cine are un cont de lvl 20 + pe 4story Rise Of Gor primeste funda astept conturi la id de mess david. dark64;)
cand vreau sa folosesc un hack imi da eroarea asta:Error-please check your network connections and try again...ce sa fac? funda celui care ma ajuta
Astazi as dori un gm de samp! Cine imi va da unul va rog frumos ii voi da
Sal imi da si mie un cont da la mt2 fun si sa fie de la lvl 60 in sus funda
Care e cel mai bun program de inregistrat jocuri dar sa se auda si vocea celui care vorbeste?
Exista vreo modalitate de a face rost de un cont premium pentru 'Tekkit' fara a da vreun ban, sau daca stie cineva vreun server pe care pot intra fara cont premium.
Sall, daca va rog ceva, imi raspundeti? Daca nu va suparati as dori si eu de la voi niste idei de server de cs 1.6 de zm cu lvl la care la server astea cu lvl sa faci ammo repede si sa fie distractiv...? (mai mult)
Sall! cum pot sa adagud niste mapa si arme... cu nazi zombie pe CoD WaW?:D sau armele din astea cu lasere cum am vzt pe youtube le gasesc pe anumite mape?
cum se joaca nfs the run multiplayer?
Unde pot sa gasesc jocuri cu pisici sau alte animale care trebuie hranite sau care vorbesc dupa tine pentru telefonul Nokia n97. Dati- mi va rog niste site- uri unde pot sa le si descarc. Funda Multumesc...? (mai mult)
Caut server de MineCraft 1.3.2 fara PVP si fara Premium. Dau funda pentru cel care imi spune cel mai fain server!
Va place FlatOut? L-ati terminat? Cum vi s-a parut, ati putut sa conduceti prima data cand ati inceput prima cursa sau nu?
Eu sunt fan al wreslingului, si m- am uitat pe net si am vazut ca SvR 2011(Smackown vs Raw 2011)se poate juca online, doar Royal Rumble, Elimination Chamber si altele.Eu am jocul dar il am...? (mai mult)
Un site cu redirecte bune cs 1.6 va rog? multumesc:D
Metin 2 empire mai merge dati-mi linkul de download daca mai merge funda
Salut, as avea si eu o intrebare.Este vorba de metin2ro nu stiu ce se intampla, itemele mele au disparut si nu numai mie de exemplu mi- a disparut tigru + 9 si fms + 9.Va ro cineva care stie sa imi zica...? (mai mult)
De unde pot descarca acest HUD pentru San Andreas? http://s17.postimage.org/4muo2uhrj/2dvsea.jpg
Cum pot face bani pe metin2 ro daca am lv 32 warr mental si nu am itm... fara hackuri? dau funda astept multe raspunsuri
Buna ce jocuri online browser imi recomandati sa fie asemanatoare cu Animal Jam si Club Pinguin
Caut o admina pentru o pagina de facebook, sa aiba timp, rabdare, vointa. Pagina apartine unui site de socializare si este noua. Cine crede ca se incadreaza si se se ofera?
Funddda rapid.....Am facut server pe cs 1.6 gen xmas si cand dau sa intru in el imi apare asta Kicked :You can't enter on server. Only players from Romania are allowed! cum pot sa remediez sau sa rezolv...? (mai mult)
Cine are cfg de fps la counter strike pentru deathrun?
Buna TPU as dori sa stiu daca imi merge GTA 4 pe pc asta: Procesor: Pentium(R) Dual- CoreCPU E5200 2, 50ghz Placa video : NviDia GeForce 9600 GSO 768 mb ...? (mai mult)
:) Legat de Counter Strike 1.6 The Fear, nu- mi merge sa mut arma in mana dreapta. Am incercat si la "OPTIONS" si la toate la CS dar nu merge :| Ma puteti ajuta? Intrebare mai mult pentru baieti;...? (mai mult)
Deci eu m- am saturat sincer...dar s- o iau cu inceputul: Bun, pe data de 6 iulie mi s- a stricat laptopul (am Sony Vayo VPCEB3L1E in fine) ...nu stiu exact cauza de la care s- a stricat...dar nu mai...? (mai mult)
Cum pot descarca european street racing de pe net.am cautat si n-am gasit. funda? si sa mearga
Salut! Am o mica urgenta legata de minecraft: nu pot sa intru in el deoarece imi apare o eroare: Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -...? (mai mult)
am steam cu licenta pentru cs instalat in pc si joc fara probleme de pe steam. insa eu as dori ca acum sa nu mai joc de pe steam. mi- am instalat alt cs si dupa ce am intrat, imi aparea ca si cum...? (mai mult)
Hello. deci imi zice si mie cineva de unde pot downloada team fortress 2 fara tampenia aia de steam sa imi mearga serverele si sa nu fie pe ultima limba de pe planeta(russa)
As vrea un savegame bun la zoo tycoon 2. cel mai bun save ia funda!
Mi- am bagat piese in PC in jur de 11 milioane. Acum Pc- ul meu arata cam asa. : http://i46.tinypic.com/14l4kw.jpg. Am instalat gen Fifa 11, nfs hot pursuit, ar fi trebuii sa mearga la ...? (mai mult)
imi spuneti ce versiuni a jocului raw vs smackdown sunt pe calculator dar sa le joc fara ceva fel de emulatoare ca pcsx2
Am instalat gta san andreas, din nou, si de data astanu prea mi- a iesit instalarea deoarece cand vreau sa- l deschid imi zice ca cd- ul nu- i originalul sau ceva de genul asta ziceti- mi ...? (mai mult)
Cine`mi spune niste metinuri dar (private) Dau Funda la cele mai bune
Salutare as vrea sa stiu cum sa rezolv problema la incarcare a jocului marvel avengers alliance pe facebook?
mereu cand joc orice fifa sau de exemplu acum pro beach soccer mereu jocul merge in slow motion nu stiti ce are eu cred ca de la procesor ori de la ventilator ceva. dati un raspuns sincer:)
Dati- mi si mie un site care sa aiba cetati, arene etc. din minecraft cu ghid (de preferat cu minecraft structure planner) Am vazut la un prieten pe iphone ca avea asa ceva, cred ca se numea...? (mai mult)
Care stie un server de metin2 privat in care sa nu fie arme epice... Sa fie aceleasi arme la fel ca pe ro!
Halloo^ ^ De unde pot lua Singles 2? Sau altele? Funditsa.
Cine imi poate face un Mod masina pentru gta sa OPel omega B caravan dau funda+vot!
Cam ce jocuri imi merg pe PC> Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2. 20Ghz si 2GB RAM? As prefera ceva gen shooter, actiune etc>Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?