TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6204
  • 6205
  • 6206
  • 6207
  • 6208
RoxxxanaB
în 29 August 2012 | RoxxxanaB întreabă:

Se poate face un server CS 1.6 pe un sistem cu procesor ARM11 si OS DEBIAN sau FEDORA?

1
Răspunde Raportează
Th3LooL
în 29 August 2012 | Th3LooL întreabă:

Imi spuneti va rog de ce in Seond Life nu ma lasa sa ma teleportez in Bucuresti...Imi spune ca nu sunt accesata...

0
Răspunde primul Raportează
CosminGabriel1990
în 29 August 2012 | CosminGabriel1990 întreabă:

Buna seara Gameri, vreau si eu un pic de ajutor. Cine imi poate da un server de TRAVIAN(original, pe travian, nu vreau alte site- uri fantoma) 3x, in limba engleza, nu conteaza tara, sa aiba cat- de- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yan_4851
în 29 August 2012 | Yan_4851 întreabă:

Vrea cineva sa faca un co-op la minecraft 1.3.2 (sa aiba skype si sa poata sa filmeze) id skype:Acrozo

2
Răspunde Raportează
Rags
în 29 August 2012 | Rags întreabă:

Sall stie careva graphic engine de la kung fu panda filmul si jocul(adica cel pe care il foloseste Dreamworks) si engineul de la watch dogs si tower wars

0
Andrei_Anghel_1998
în 29 August 2012 | Andrei_Anghel_1998 întreabă:

Si eu am o problema la jocul L.A. NOIRE. De curand am achizitonat jocul, l- am instalat, imi merge foarte bine pana ajunge la partea cand scrie L.A. NOIRE din neoane si imi cauta downladable content....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FUckusuia
în 29 August 2012 | FUckusuia întreabă:

Daca am 1GB ram si mai vreau sa pun 2GB se poate intampla cv cu PC-ul? Sau daca imi puteti spune ce trebuie si stiut mai exact pentru a pune RAM in +:) MS

3
Răspunde Raportează
Meheツ
în 29 August 2012 | Meheツ întreabă:

Ofer asistenta si informatii pentru Metin2 si JadeDynasty. De asemenea pot ajuta la probleme legate de server- side, client- side, programming toate pentru metin2 cat si Management server. :) Cine are...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
catty98
în 29 August 2012 | catty98 întreabă:

Slutare TPU! As dori daca stiti cumva sa imi lasati un link cu un hack bun pentru Forge Of Empires,de diamante, bani...Va rog cat mai repede! Multumesc.(funda)

1
Răspunde Raportează
Alecsu123
în 29 August 2012 | Alecsu123 întreabă:

Am si eu o problema pe care chiar nu stiu cum sa o rezolv si sper sa ma ajutati intr- un fel daca puteti. De ceva vreme mi- am instalat Age of empires 3 si nu stiu ce are de nu pot sa joc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LPA
în 29 August 2012 | LPA întreabă:

Cum fac sau ce trebuie sa fac sa tin redirecte?

1
Răspunde Raportează
Al3XxUtZzU
în 29 August 2012 | Al3XxUtZzU întreabă:

Salut cum pot sa faca sa imi micsoresc lagul de la cs1.6 si sa dezarhivez zi zip-ul am incercat cu win rar-ul da nu imi reuseste daca stiti raspundeti

1
Răspunde Raportează
NoooooNaMe
în 29 August 2012 | NoooooNaMe întreabă:

Imi puteti da un site de pe youtube in care spune un om urmatoarele propozitii: Buna ziua! (dupa care face o pauza), Cu ce va putem ajuta?(face o pauza), Ne puteti da si o adresa?(face ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catalinxxxx
în 29 August 2012 | Catalinxxxx întreabă:

Salut am nevoie de niste mamudele si gologani pentru farmerama nu foarte multe adc:mamudele vreo 333199 si gologani vreo 876754 pana in data de 15 sept 2012. Mersi Mult. Dau funda fiecare Ziii.

1
Răspunde Raportează
DEMONNNN
în 29 August 2012 | DEMONNNN întreabă:

Sal TPU mi-am descarcat mt2 tdl si cand dau sa intru imi da eroare device ce pot sa fac va rog raspuns

1
Răspunde Raportează
xioliolioloix
în 29 August 2012 | xioliolioloix întreabă:

Stie cineva de unde imi pot lua gratis minecraft care merge multipleyer?(dau funda)(fara raspunsuri tampite ok!)

1
Răspunde Raportează
myhayhot
în 29 August 2012 | myhayhot întreabă:

am si eu o problema cu dirver-ul de sunet, cand vreau sa-l il instalez imi apare eroarea asta: error number: 0x80040703 description:failed to load DLL:adminchk

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2012 |

Joc Stardoll de ceva vreme si nu prea am chestii multe si ma intreb daca careva dintre voi imi trimite niste chestii as aprecia si cine vrea sa- mi trimita o sal votez covergirl numele meu pe joc este ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
dragosq
în 29 August 2012 | dragosq întreabă:

Tot timpul cand ma joc, jocul imi intra dupa 5, 10, 15 minute si trebuie sa apas pe el in bara ca joc inapoi spuneti-mi va roog ce sa fac dao cea mai mareeeee fundoaieeeee

7
Răspunde Raportează
forsaken99
în 29 August 2012 | forsaken99 întreabă:

Am sters ceva fila cu un text de care am nevoie cum fac ca sa iau doar fila aceea?

4
Răspunde Raportează
Daniel_Fota_1991
în 29 August 2012 | Daniel_Fota_1991 întreabă:

Cum transfer de pe pc pe tel? ....am wireles...

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2012 |

Care este cel mai bun metin2 privat? Vreau sa fie super si sati poti sa faci armele usor si vreau sa fie PVM nu PVP! Dau funda!

3
Răspunde Raportează
ALEXTOPOLOVENI
în 29 August 2012 | ALEXTOPOLOVENI întreabă:

Mi- am bagat piese in PC in jur de 11 milioane. Acum Pc- ul meu arata cam asa. : http://i46.tinypic.com/14l4kw.jpg. Am instalat Fifa 11, ar fi trebuii sa mearga la perfectie nu? Merge numai in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Leopardulkap
în 29 August 2012 | Leopardulkap întreabă:

Cand intru in gta 3 imi ziceȘgrand theft auto 3 requires at least 12 mb of aivable video memory.AAm 1 GB dedicat.Un laptop Toshiba c660.

2
Răspunde Raportează
Aphrodi
în 29 August 2012 | Aphrodi întreabă:

In Pes 2012, de exemplu cand esti manager- ul unei echipe: jucatorii au anumite sageti deasupra numelui care probabil, zic eu, reprezinta conditia / forma acelui jucator. Ce sageata reprezinta forma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Edward121
în 29 August 2012 | Edward121 întreabă:

De unde pot lua Fep 07 v12-13 adica liga 1 in fifa 07 cu echipamentele si loturile echipelor :D

2
Răspunde Raportează
alfaomega112
în 29 August 2012 | alfaomega112 întreabă:

Vreau sa va intreb ceva.Imi dati si mie un cont de league of legends cu eroul olaf plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dau funda sau daca nu sa- mi ziceti cum sa fac 4800 de bani ca sa- l cumpar si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
daruius11
în 29 August 2012 | daruius11 întreabă:

Cine joaca Minecraft? Ma puteti ajuta cu cv va rog. Deci intru in minecraft si dau multiplayer dau adauga server si il adaug apoi astept si dupa scrie... not premium player dc? Dau Fwnda

2
Răspunde Raportează
postcolor14
în 29 August 2012 | postcolor14 întreabă:

Imi poate spune cineva niste jocuri care sa mearga pe GeForce mx440, 1.25 gb ram, 1, 8 ghz Amd athlox Xp2500+? funda la cele mai tari

1
Răspunde Raportează
predaalin
în 29 August 2012 | predaalin întreabă:

Dau iteme pe svr private pe Metin2Ro sv pegasus pentru mai multe informati add al1n_c00l_boy@yahoo.com

1
Răspunde Raportează
SuperSma99
în 28 August 2012 | SuperSma99 întreabă:

Am un server bukkit de minecraft si nu stiu cum sa ma fac admin. Puteti sa imi spuneti si mie comanda?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2012 |

A aparut euro truck simulator 2. daca da de unde il iau. funda

1
Răspunde Raportează
Reellex1
în 28 August 2012 | Reellex1 întreabă:

Salut tuturor.Cine poate sami spui ce joaca e asta(am doar screenul din joaca si mai mult nimic):http://s017.radikal.ru/i402/1208/7c/8420ca3042ae.jpg P.S.Dau Fundaaaaa

2
Răspunde Raportează
emanuel87
în 28 August 2012 | emanuel87 întreabă:

Hei nu imi functioneaza site-ul cool-itv si am instalat tot ce trebuie nu functioneaza nici pe internet explorer va rog ajutati-ma.

2
Răspunde Raportează
emanuel87
în 28 August 2012 | emanuel87 întreabă:

Hei nu imi functioneaza site-ul cool-itv.net nici pe internet explore am instalat tot ce trebuie va rog sa ma ajutati

1
Răspunde Raportează
VeryKnave
în 28 August 2012 | VeryKnave întreabă:

Spuneti-mi niste servere de minecraft gratis. Funda

1
Răspunde Raportează
Deiutza99
în 28 August 2012 | Deiutza99 întreabă:

Hey....am si eu o intrebare. cum pot sa aflu parola unui jucator de pe stardoll? dau funda.:*

1
Răspunde Raportează
belgi
în 28 August 2012 | belgi întreabă:

Cum sa fac netul sa merge mai rapid

2
Răspunde Raportează
sorynake
în 28 August 2012 | sorynake întreabă:

Sall deci cand intru in san andreas si in samp imi da o eroare cu don't send nici nu apuc sa intru in meniu ca imi da. am auzit la cineva ceva de H Auto Play nu stiu ma ajutati? FUNDEEEE!

0
VladGangstaBoy
în 28 August 2012 | VladGangstaBoy întreabă:

Sal'tare fratilor! Am o problema cu Gta 3 si mi se blocheaza la ecranul de loading si am vrut sa- mi iau patch- ul 1.1 ca sa remediez aceasta problema, dar cand sa instalez patch- ul imi zica ca nu poate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sKoLL
în 28 August 2012 | sKoLL întreabă:

Salutare TPU, mi- am instalat need for speed the run, si imi da eroare aceasta:The procedure entry point GetCurrentProcessorNumer could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.Ce trebuie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2012 |

Salut, vreau si eu jocuri pentru 512gb ram, amd athlon 64 processor +3000, 1.80ghz.Fundaaaaaaa

5
Răspunde Raportează
xNoName95
în 28 August 2012 | xNoName95 întreabă:

Salut De ce nu imi merge sa ma joc minecraft? intru in minecraft- login- Play Offline apoi apare cu negru si spune astea Bad video card drivers! - - - - - - - - - - -...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
metin113
în 28 August 2012 | metin113 întreabă:

Cum imi antrenez clanul de cs pentru meciuri? dau funda pentru cel mai bun raspuns

1
Răspunde Raportează
edygman
în 28 August 2012 | edygman întreabă:

Astazi am instalat Windows XP SP2. Dupa ce am terminat am intrat in SAMP, dar cand vreau sa intru cu un al doilea cont (cu ajutorul programului Sandboxie), imi intra Single Player. Mentionez ca pe Windows...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
stefanfanu
în 28 August 2012 | stefanfanu întreabă:

Ati reusit vo careva sa va bagati tokenti gratis la jocul Top eleven de pe facebook?

1
Răspunde Raportează
SalvatoreLeon
în 28 August 2012 | SalvatoreLeon întreabă:

Care stiti de ce nu merge sa adaug id- uri in lista de messenger id- uri nu am multe nu am adaugat in ziua asta nici un id scrie There was an error in the server while trying to add a contact. Please try...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dragondews
în 28 August 2012 | dragondews întreabă:

Ma chinui de ceva timp si nu prea gasesc nimic care sa ma ajute - cand incerc sa instalez reCaptcha pe site- ul meu, imi apare reCaptcha, dar nu stiu cum sa introduc API- ul in form. Evident,...? (mai mult)

0
alinionutz670
în 28 August 2012 | alinionutz670 întreabă:

Cum se face un radio online cu winamp? vreau toate linkurile de unde sa sescrac shoutcast dnas si restul... fintita +vot!

0
s2god
în 28 August 2012 | s2god întreabă:

Salut all! Spuneti-mi si mie cateva jocuri de downloadat gen: action shooter sau rpg care sa consume maxim 1 gb:) Am pentium(R) 4 CPU 2. 00GHz si 1 gb ram! Dau FuNdiTsZa:D

1
Răspunde Raportează
  • 6204
  • 6205
  • 6206
  • 6207
  • 6208
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 13 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 15 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.639
  • Întrebări: 3.954.669
  • Răspunsuri: 17.665.266
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.399 Conversaţii