Se poate face un server CS 1.6 pe un sistem cu procesor ARM11 si OS DEBIAN sau FEDORA?
Imi spuneti va rog de ce in Seond Life nu ma lasa sa ma teleportez in Bucuresti...Imi spune ca nu sunt accesata...
Buna seara Gameri, vreau si eu un pic de ajutor. Cine imi poate da un server de TRAVIAN(original, pe travian, nu vreau alte site- uri fantoma) 3x, in limba engleza, nu conteaza tara, sa aiba cat- de- ...? (mai mult)
Vrea cineva sa faca un co-op la minecraft 1.3.2 (sa aiba skype si sa poata sa filmeze) id skype:Acrozo
Sall stie careva graphic engine de la kung fu panda filmul si jocul(adica cel pe care il foloseste Dreamworks) si engineul de la watch dogs si tower wars
Si eu am o problema la jocul L.A. NOIRE. De curand am achizitonat jocul, l- am instalat, imi merge foarte bine pana ajunge la partea cand scrie L.A. NOIRE din neoane si imi cauta downladable content....? (mai mult)
Daca am 1GB ram si mai vreau sa pun 2GB se poate intampla cv cu PC-ul? Sau daca imi puteti spune ce trebuie si stiut mai exact pentru a pune RAM in +:) MS
Ofer asistenta si informatii pentru Metin2 si JadeDynasty. De asemenea pot ajuta la probleme legate de server- side, client- side, programming toate pentru metin2 cat si Management server. :) Cine are...? (mai mult)
Slutare TPU! As dori daca stiti cumva sa imi lasati un link cu un hack bun pentru Forge Of Empires,de diamante, bani...Va rog cat mai repede! Multumesc.(funda)
Am si eu o problema pe care chiar nu stiu cum sa o rezolv si sper sa ma ajutati intr- un fel daca puteti. De ceva vreme mi- am instalat Age of empires 3 si nu stiu ce are de nu pot sa joc...? (mai mult)
Cum fac sau ce trebuie sa fac sa tin redirecte?
Salut cum pot sa faca sa imi micsoresc lagul de la cs1.6 si sa dezarhivez zi zip-ul am incercat cu win rar-ul da nu imi reuseste daca stiti raspundeti
Imi puteti da un site de pe youtube in care spune un om urmatoarele propozitii: Buna ziua! (dupa care face o pauza), Cu ce va putem ajuta?(face o pauza), Ne puteti da si o adresa?(face ...? (mai mult)
Salut am nevoie de niste mamudele si gologani pentru farmerama nu foarte multe adc:mamudele vreo 333199 si gologani vreo 876754 pana in data de 15 sept 2012. Mersi Mult. Dau funda fiecare Ziii.
Sal TPU mi-am descarcat mt2 tdl si cand dau sa intru imi da eroare device ce pot sa fac va rog raspuns
Stie cineva de unde imi pot lua gratis minecraft care merge multipleyer?(dau funda)(fara raspunsuri tampite ok!)
am si eu o problema cu dirver-ul de sunet, cand vreau sa-l il instalez imi apare eroarea asta: error number: 0x80040703 description:failed to load DLL:adminchk
Joc Stardoll de ceva vreme si nu prea am chestii multe si ma intreb daca careva dintre voi imi trimite niste chestii as aprecia si cine vrea sa- mi trimita o sal votez covergirl numele meu pe joc este ...? (mai mult)
Tot timpul cand ma joc, jocul imi intra dupa 5, 10, 15 minute si trebuie sa apas pe el in bara ca joc inapoi spuneti-mi va roog ce sa fac dao cea mai mareeeee fundoaieeeee
Am sters ceva fila cu un text de care am nevoie cum fac ca sa iau doar fila aceea?
Cum transfer de pe pc pe tel? ....am wireles...
Care este cel mai bun metin2 privat? Vreau sa fie super si sati poti sa faci armele usor si vreau sa fie PVM nu PVP! Dau funda!
Mi- am bagat piese in PC in jur de 11 milioane. Acum Pc- ul meu arata cam asa. : http://i46.tinypic.com/14l4kw.jpg. Am instalat Fifa 11, ar fi trebuii sa mearga la perfectie nu? Merge numai in...? (mai mult)
Cand intru in gta 3 imi ziceȘgrand theft auto 3 requires at least 12 mb of aivable video memory.AAm 1 GB dedicat.Un laptop Toshiba c660.
In Pes 2012, de exemplu cand esti manager- ul unei echipe: jucatorii au anumite sageti deasupra numelui care probabil, zic eu, reprezinta conditia / forma acelui jucator. Ce sageata reprezinta forma...? (mai mult)
De unde pot lua Fep 07 v12-13 adica liga 1 in fifa 07 cu echipamentele si loturile echipelor :D
Vreau sa va intreb ceva.Imi dati si mie un cont de league of legends cu eroul olaf plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dau funda sau daca nu sa- mi ziceti cum sa fac 4800 de bani ca sa- l cumpar si...? (mai mult)
Cine joaca Minecraft? Ma puteti ajuta cu cv va rog. Deci intru in minecraft si dau multiplayer dau adauga server si il adaug apoi astept si dupa scrie... not premium player dc? Dau Fwnda
Imi poate spune cineva niste jocuri care sa mearga pe GeForce mx440, 1.25 gb ram, 1, 8 ghz Amd athlox Xp2500+? funda la cele mai tari
Dau iteme pe svr private pe Metin2Ro sv pegasus pentru mai multe informati add al1n_c00l_boy@yahoo.com
Am un server bukkit de minecraft si nu stiu cum sa ma fac admin. Puteti sa imi spuneti si mie comanda?
A aparut euro truck simulator 2. daca da de unde il iau. funda
Salut tuturor.Cine poate sami spui ce joaca e asta(am doar screenul din joaca si mai mult nimic):http://s017.radikal.ru/i402/1208/7c/8420ca3042ae.jpg P.S.Dau Fundaaaaa
Hei nu imi functioneaza site-ul cool-itv si am instalat tot ce trebuie nu functioneaza nici pe internet explorer va rog ajutati-ma.
Hei nu imi functioneaza site-ul cool-itv.net nici pe internet explore am instalat tot ce trebuie va rog sa ma ajutati
Spuneti-mi niste servere de minecraft gratis. Funda
Hey....am si eu o intrebare. cum pot sa aflu parola unui jucator de pe stardoll? dau funda.:*
Cum sa fac netul sa merge mai rapid
Sall deci cand intru in san andreas si in samp imi da o eroare cu don't send nici nu apuc sa intru in meniu ca imi da. am auzit la cineva ceva de H Auto Play nu stiu ma ajutati? FUNDEEEE!
Sal'tare fratilor! Am o problema cu Gta 3 si mi se blocheaza la ecranul de loading si am vrut sa- mi iau patch- ul 1.1 ca sa remediez aceasta problema, dar cand sa instalez patch- ul imi zica ca nu poate...? (mai mult)
Salutare TPU, mi- am instalat need for speed the run, si imi da eroare aceasta:The procedure entry point GetCurrentProcessorNumer could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.Ce trebuie...? (mai mult)
Salut, vreau si eu jocuri pentru 512gb ram, amd athlon 64 processor +3000, 1.80ghz.Fundaaaaaaa
Salut De ce nu imi merge sa ma joc minecraft? intru in minecraft- login- Play Offline apoi apare cu negru si spune astea Bad video card drivers! - - - - - - - - - - -...? (mai mult)
Cum imi antrenez clanul de cs pentru meciuri? dau funda pentru cel mai bun raspuns
Astazi am instalat Windows XP SP2. Dupa ce am terminat am intrat in SAMP, dar cand vreau sa intru cu un al doilea cont (cu ajutorul programului Sandboxie), imi intra Single Player. Mentionez ca pe Windows...? (mai mult)
Ati reusit vo careva sa va bagati tokenti gratis la jocul Top eleven de pe facebook?
Care stiti de ce nu merge sa adaug id- uri in lista de messenger id- uri nu am multe nu am adaugat in ziua asta nici un id scrie There was an error in the server while trying to add a contact. Please try...? (mai mult)
Ma chinui de ceva timp si nu prea gasesc nimic care sa ma ajute - cand incerc sa instalez reCaptcha pe site- ul meu, imi apare reCaptcha, dar nu stiu cum sa introduc API- ul in form. Evident,...? (mai mult)
Cum se face un radio online cu winamp? vreau toate linkurile de unde sa sescrac shoutcast dnas si restul... fintita +vot!
Salut all! Spuneti-mi si mie cateva jocuri de downloadat gen: action shooter sau rpg care sa consume maxim 1 gb:) Am pentium(R) 4 CPU 2. 00GHz si 1 gb ram! Dau FuNdiTsZa:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?