Cine imi da si mie niste servere de gta samp 0.3e de rpg? Sa fie cat de cat cunoscute.
Am 2000 lei spuneti-mi o configuratie din banii aceastia placa de baza procesor si placa video atat ca ramii si celalate le am cel mai bun primeste funda;)
Salut am Windows 7 si dupa ce ma joc oleaca la steam 10- 15 minute imi da o eroar :Steam has stopped working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will the program and notify...? (mai mult)
Cum pot creea jucatori la pes2012 adica de exemplu sa ma creez pe mine si sa joc la barcelona sau real madrid?
Dece nu pot sa schimb regatul e metin2TDL?
Cine are cont minecraft premium si il vinde?
Vreau si eu sa stiu niste jocuri in care ninge:d. daca tot vara e pe terminate iar iarna vine cu pasi repezi..ma pregatesc de acum:)
Am un volan Predator Trust si cand ma joc el are tendinta de a trage putin spre dreapta, si nu numai asta... daca vreau sa virez stanga la maxim trebuie sa trag si de volan la maxim dar daca...? (mai mult)
Salut joc minecraft si nu stiu deunde sa fac rost de seminte de grau din ce se fac sau deunde le iau.
Cine stie un site de pe care pot lua jocuri pentru un telefon care nu este android?
Va rog foarte frumos ajutati-ma sa descarc si eu jocul Maszynaeu07-424din 2011 sau2010.Va rog sa ma indrumati etapa cu etapa deoarece cum l-am descarcat data trecuta acum numai ma lasa.
Băi, care vă jucați Imperia Online și sunteți în lumea 9?
Zicati si mie un site unde pot sa incarc o fotografie si sa o modific
Ce parere aveti despre sfarsitul jocului Mass Effect 3? L- am vazut pe Steam, l- am luat si l- am jucat.Mi- a placut totul, chiar si sfarsitul.Am vazut comentarii pe internet care spuneau ca cei de la...? (mai mult)
Sal TPU,mi-am luat fifa 06, iar la orice poza din joc imi scrie 'miss texture',imi trebyuie un patch sau ceva,dati-mi un link sau spuneti-mi se ca fac, va rog.DAU FUNDA!
Neata:D De azi la xbox 360 mi-au aparut niste puncte rosii cu negru(pe imagine nu cu RROD) si ma enerveaza. Imi ziceti si mie va rog cum pot sa il repar sau un service bun.Dau Funda! Va rog
Va rog spuneti'mi comanda adminilor in amx mod de transferare a playerilor dintr'o grupa in alta. Multumesc:)
Buna TPU am si eu o problema cum pot face un portal catre the end mai degraba uitati- va in acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=WfxWp3OYZCc&feature=related cum pot ajunge le dragon funda+...? (mai mult)
Cum fac armura +0 pe metin2 hammer funda
Care imi mai zice si mie niste jocuri pentru windows 7! Cel/cele mai bune jocuri primesc funda!
spuneti-mi si mie cum pot sa fac bani pe ro la level 26 va rog mult cel mai bun raspuns primeste funda
Mie league of legend imi merge greu. cum pot sa il fac sa mearga ca lumea?
Sall uite eu mi-am instalat un "trade hack" pentru metin2ro si imi spune ceva in engleza si nu imi merge va rog ajutati-ma dau funda!
am si eu o intrebare. stie cineva vreun triburile care sa te dea direct cu toate cladirile full? ca mereu imi ia satul inainte sa le fac chiar eu. daca stiti funda!
Am Smackdown vs raw 2010 pe dolphin 3.0 si nu merg tastele jocului am incercat toate butoanele tastaturii.Ce pot face? Funda!
Un site de unde pot lua warcraft 3 the frozen throne... am luat unu dar imi dadea o eroare cu storm.dll si nu stiam ce sa ii fac funda
Care stie cum faci badges pe imvu?
Dau funda... spuneti-mi(cei care au programul NIKELODEON)cevva MMORPG-uri gratis gen Avatar:Ultimul Stapan Al Aerului gratis sunt?
Hey cum pot sa descarc jocuri de pe net ca sa le am pentru todeauna pe pc? Funda pentru cel care m-a ajutat cu adevarat;)
Joc EpicalMT2 si am level 96 si sunt razboinic. Vreau sa imi fac demonika. Din ce se face si ce am nevoie?
Caut de ceva vreme un server privat cu urmatoarele cerinte ( dar nu gasesc ) : pvm classic mediu ( lvl 99 ), cu roua, evolutii, sa fie hostat si sa fie deschis de ceva vreme. cine imi poate spune si...? (mai mult)
Sall all! Care poate sa spuna niste metine tari cu ratele peste 400% FUNDA!(P.S. sa fie ON)
WINDOWS 7! Buna TPU!, Vreau sa aflu daca se poate upgrada windows 7 Ultimade SP1 spre ceva mai bun.( adica daca pot eu sa actualizez windows- ul). Spun asta deoarece Face numai figuri, mereu apar...? (mai mult)
Cine-mi da si mie un cont de club penguin sau pandanda saiba cateva haine contul samil dati pe idul de mes narcis.mequest@yahoo.com dau si funda
Stiti gocul Club Penguin. de unde pot lua o poza ce CeCe SiSi de la Totul pentru dans, singura in Club Penguin? ex. https://encrypted-...? (mai mult)
Am un controller Thrustmaster dual trigger 3 in 1 si imi da" USb not recognized, am bagat in alte pc-uri si merge, numai pe pc-ul meu nu merge. Ce e de facut?
Buna Am si eu o problema cu internet explorer chrom etc. De cate ori intru pe internet indiferent de browser in partea de sus a paginii imi apare o bara cu urmatorul mesaj : TO HELP PROTECT YOUR SECURITY...? (mai mult)
Ajutor nu- mi merge jocul gta sanadreas multipleyer cand intru pe servar mi se face ecranul alb si dupa aia imi apare meniul la joc ca in ainte sa instalez modul multi player dau necst si me se blocheaza...? (mai mult)
Scrieti-mi va rog evoluarile (cele din noutati [toate daca se poate])ale serverului Metin2 GTH pentru ca mie nu-mi merge site-ul, abia am putus sa-l downloadez.
Cand intru pe Technic Launcher si ma loghez imi zice "You purchase a minecraft account to play ". Mi-am facut alt cont, m-am logat si tot asa se intampla. Ce sa fac?
Salutare ..La Toata Lumea! Vreti un server de samp? ..eu cred ca "DA" Descriere: Primiti lv 5 pentru nrg- 500 din start! server`ul este mod gf. Sper sa asteptam players! Pt popularea acestui server!...? (mai mult)
Buna, TPU caut de 6 luni un Metin2Privat care cauta GM am experienta Daca stiti vreo unu sau aveti unu Ami dati si mie GM va rog am incercat eu sa- mi fac server dar PC meu nu respecta cerintele deci va...? (mai mult)
mi- am luat sims de pe net de pe un site, cu complet edition si nu ma lasa sa fac parole cand dau ctrl+ shift+ c imi face poza, si cand imi aleg meseria imi da el 4 nu ma lasa sa aleg eu, fashion...? (mai mult)
...Problema mea este urmatoarea: As vrea sa stiu cum pun un autopatcher la serverul meu metin2 cu mc.txt MULTUMESC dau funda :D
HEI TPU! stiti site-uri gen lady popular? dar nu miss bimbo si cele de downloandat(nusu cum se scrie)cine imi da o lista lunga dar cu site-uri superpe primeste funda! i promis! promit!
Am in sims 3 cu toate expansioanele adica complete edition si nu ma lasa sa bag parole, cand dau ctrl+shift+c imi facem poza, ce fac va rog ajutati-ma.
cum fac la svr 2011 pe ps2 sa se auda si fanii nu numai melodia?
Hei TPU, cine nu mai joaca animal jam members only sau doar members puteti sa-mi dati mie contul, id meu: a.amalia86,daca nu mai jucati. :-)
Serverele de metin2 se pot hosta gratis? daca da cum?
Am nevoie de un cont de fata pe revomondial metin2.Nu trebuie sa fie de nivel mare.Cine are, adaugati id-ul asta: ioana_sh_atat Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.