Imi ziceti niste coduri pentru ninja pe metin2 fun va rog?
Care stiti cand se va deschide urmaorul server de metin2 RO (AL 13 LEA)...plz?
Care stie un server de metin2 asemanator cu metin osiris pvp-pvm lvl max 250, iteme noi?
Ma joc pe Epical Metin2 si am lvl 93(ieri m-am apucat de metinul asta).Cum pot sa imi fac un item cu pv, imi trebuie pv la otel.
Imi ziceti si mie niste jocuri cu cont cine zice cele mai multe dau fundita
Dati un site de unde pot descarca haine si obiecte de mobilier..Si explicati-mi cum fac sa le folosesc..Merci.
Cine imi poate face rost de un hack pentru Stick Run?
Vreau sa ma joc cu red eye pe last bronx dar nu pot sa trec de nivelul hard al jocului. Funda?
Spuneti-mi si mi-e va rog niste jocuri mmorpg tari de tot dar si cunsocute de romani si metinuri d o a r sa cresc repede si sa faci rost de iteme bune repede. Multumesc anticipat!
Cu ce program pot sa inregistrez de pe ecran la Pc si sa inregistreze si in jocuri? Ca hypercam imi arata doar ce e pe ecran stadard, adica se vede sagata din joc dar jocul ciuciu
Cum pot sa imi fac iteme rare la Stick run?
Am descarcat 4Story nexon si dau de 2 ori click sa intru si nu merge ce pot face va rog ziceti-mi dau funda :D
Sal TPU. Caut niste server de cs 1.6 modul zm cu lasere Cel mai bun raspuns primeste fwunda
Buna imi puteti da niste jocuri cu masini ceva mai noi gen forza motosport sau gta 4(pot sa-i pun eu masini) ceva gen cu masini mai noi audi a4, bmw, etc nu ma supar daca sunt si cateva mai vechi ca ex...? (mai mult)
Cine stie jocuri de strategie gen ikariam sau travian dar sa fie tot online, sa nu trebuiasca downloadat. care spune cele mai multe jocuri dau funda!
Ziceti-mi si mie va rog niste jocuri asemanatoare cu metin2 sau cs
Care are sa-mi dea si mie va rog un cont pe metin2 hammer va rog frumos dau funda id meu de mesenger e ste dumitrudenismihai
Ce jocuri multiplayer gen ourWorld,Smallworld,caine vitual, webkinz stiti?
Ce jocuri stiti gen ourworld, caine virtual, webkinz stiti?
Salut la toata lumea! Care stiti un server de Counter - Strike 1.6 din Galati daca sunt mai multe spunetile pe toate. Dau funda la cele mai bune servare sa fie din Galati! Multumesc!
De unde pot descarca 18 roti de otel Haulin sau Accros America? cu harta romaniei daca se poate:D...
Spuneti-mi si mie va rog un joc de ciclism in care sa conduc eu, sa decid daca stau in pluton, daca sprintez, etc. sa fie pe baza de stamina, etc. NU vreau jocuri de tip manager, ci...? (mai mult)
Cum imi fac un sevar cs. 1.6 calumea? Caut sa fiu admin la un servar cs?
Ce este mai fain:sims 3 medieval sau sims 3 supernatural? Multumesc anticipat!
As vrea si eu sa stiu de ce nu imi intra in instalarea NET.Framework 4? Dau double click pe instalare dar nu imi apare nimic.Cine stie ce trebuie sa fac?
Spuneti-mi un server de minecraft nou.
De ce la farming simulator 2011 nu pot jcua multiplayer? tot introduc serialul JFMWX-ARCFP-CDPPM-FDWJ4-QPD8L si cand dau join game imi zice ca serialul e incorect! Ce pot sa fac?
Buna, TPU! Va rog sa-mi dati si mie coduri pentru The sims 2(nu The sims 2 double deluxe)..Inafara dde BoolProp TestingCheatsEnabled true, maxmotive, move_objects on, unlockCareerRewards si BoolProp SnapObjectsToGrid...? (mai mult)
Cine stie un joc asemanator cu Lady Popular si sa nu fie cacatul ala de IMVU? plz funda!
Stie cineva un joc in care faci afaceri si chesti de genu? RPG daca se poate :D
De ce nu imi merge metin imi arata ca trebuie cv 3d va rog imi spuneti ce?
As dori sa joc minecraft cu cineva dar nu stiu cum. mi-am facut un server dar el nu poate intra (ii zice Can't reach server). Ce e de facut? Este o alta solutie in afara de creearea unui...? (mai mult)
As dori sa stiu daca din Romania se pot cumpara Redeem Cards pentru Wizard101. Daca da, de unde?
Vreau sa stiu si eu de unde pot lua un trainer pentru jocul All my gods (pc) in afara de cheat engine>>>dau funda la cel mai bun si mai rapid
Hei cine stie niste servere de minecraft? Daca stiti va rog spuneti-mi!
Cine imi spune si mie niste jocuri online ( de preferat 3D) in care te poti intalni si cu altii... Va rog cat mai repede... cel mai intereant joc primeste fundita :*
am gta san andreas stiti niste parole noi sau vreun site? Si cum sa nu mai am gloantele la arme? Va rog ajutatiima!
Sall puteti sa-mi dati un cont pe black-night mt2 pvp ca mie nu-mi merge va rog
Buna pica ceva de valoare in imha? Si daca da puteti sa-mi spuneti cat trebuie sa stau pentru a-mi pica acel obiect? Mz TPU!~!
Hei TPU... stiti cumva daca Sims de descarcat este gratis? funda!
Cine imi poate confectiona o imagine JPG pentru un tatuaj de cs (nick Pa1n)? *FUNDA!* Multumesc mult!
as vrea sa stiu cum imi fac un server de jail break pe cs 1.6 cat mai rep rasp! funda
Ce se intampla cu Facebook-ul? Mi-am dezactivat contul acum o saptamana si ma trezesc cu el activat peste noapte. Cand doresc sa intru in cont ca sa-l dezactivez iar, nu ma lasa. Dupa ce pun email-ul si...? (mai mult)
Buna TPU. Era un joc cu masini in care iti luai arme si urmareai tot felul de masini si le distrugeai. SI daca distrugeai mai multe masini iti dadea bani, la un momentdat erai pe un teren de fotbal aveai...? (mai mult)
eu am o pagina pe facebook si as vrea sa o sterg, dar nu stiu cum.Cine imi poate spune cum? funda.
Imi puteti spune si mie unde pot vedea postul Nickelodien online live? Dar as vrea sa fie in engleza (USA sau UK) Va rog ajutati-ma! Dau funda :*
E cineva care joaca Aion? Pm please
Sall baieti. ziceti-mi si mie niste jocuri gen cs, ns, gta in nici un caz gen mario si prostii de astea.cv cu misiuni. ceva ce erati nerabdatori sa ajungeti la pc sal jucati.
La reinstalarea windowsului (xp) iti apare sa redistribui cata memorie vrei in partitii sau ramana tot asa cum aveai inainte?
Hei, TPU am o intrebare pentru cei care joaca Inazuma ELeven Striker. Pe ce tasta trebuie sa apas ca sa activez scutul ala rosu a sa nu ma blocheze nimeni? Cel mai folositor raspun primeste funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?