ce jocuri stiti din 2011. 2010.209 dar cu grafica buna grafica sa fie ceva ca la call of duty modern wafaer 2
:-p nu e chiar categoria potrivita dar asta e cea mai populara :))! Deci am creat un server de counter-stike 1.6 si nu prea ma stiu la el si as dori sa ma ajute cineva ..sami lase un y! M si eu il...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu ma mai scoata de pe metin? Ma scoate la 2 minute de pe sv. Are leg cu conectarea la net pentru ca ma conectez wieless pe o retea gratuita. Ce as putea face?
Salut..stie cineva jocuri cu skateboarding,snowboarding, surfing, sau ceva prin jungla va rog ajutor! Funda mersi!
Unde as putea face reclama la un server de Counter Strike?
Cine stie ce componete maxime pot pune pe placa de baza k8n E sli f2
Sall TPU, vreau sa cumpar si eu o consola ps3 la mana a doua,dar as vrea sa stiu cum functioneaza cu jocurile,ar rula nfs hot pursuit,the run,jocuri mai noi,
Dati-mi un mmorpg gen Champions, DC Universe sau un mmorpg in care sa poti fi fiinte din ocean(rechini, balene)
Ce fel de jocuri cu masini stiti in afara de nfs, dirt?
Cand apare amazing spiderman pe pc? sau cel putin daca mai apare.
Sall TPU, daca nu mai va jucati metin 2 united, puteti sa-mi dati mie contul prin pm? Dau funda+vot
mi-am cumparat un Samsung galaxy mini 2 si vreau sa imi pun assassin's creed pentru android si nu stiu de unde sa il iau dati-mi va rog un linc cu site-ul de unde pot sa il descarc Multumesc...? (mai mult)
Dati-mi si mie un ptach 2012 pentru fifa 07.
PENTRU CINE ARE PLACA NVIDIA : Inainte sa imi pun windowsul, cand intram in nVIDIA control panel, la 3D settings imi apareau 3 chestii : adjust img settings. ...? (mai mult)
Am luat CS 1.6 si mi-a disparut iconita.L-am sters si am luat altul.Scrie Could not connect to server cand intram pe un server.Am incercat multe CS-uri si am luat si unul de la varul meu pe stick...? (mai mult)
La Metin2Ro am lv in jur de 20. Nu cont. daca fac lv 22, 23, 24 cresc bine in temnita maimutelor? Adica vad ca te omoara repede. Dar na la 22... Voi cum credeti? Fundoaiea! :o3
Pe minecraft cum sa creez un creeper ca sa fie prietenul meu?
Deci, am vazut ca pe FaceBook unele pagini au chiestii din acelea cu "Keep Calm and..." si as vrea sa stiu si eu pe ce site e! Multumesc! FUditAA!
am descarcat metin2 arena dar in timp ce il instalam nu imi mai aparea desktopul si vreau sa stiu daca e temporar(cat timp se descarca) sau nu va disparea pana nu voi sterge jocul.
Vara mea se joaca Energy Metin2.Ieri l-a dezinstalat pentru un nou client iar acum nu se mai deschide jocul(dupa ce l-a instalat din nou). Calculatorul sau nu are nicio problema si respecta toate...? (mai mult)
vreau cel mai rapid raspuns! exista vreun cod la Club Penguin ca sa pot fii membru? [Funda!]
Cine joaca metin? Ma puteti ajuta cu ceva. In loc sa plusez fiecare vraja odata si restul pe una sa fac M1 la o vraja le-am plusat pe toate si nu am facut. Cum pot sa fac celelalte vraji + 1 si...? (mai mult)
Uitati-va aici:http://iubyre.3x.ro/foryou/teiubesc2.html si spuneti-mi si mie cum pot sa fac ceva de genu` pentru iubitul meu:x Funda+vot celui mai bun si rapid raspuns.Multumesc!
Care aveti un hack pentru jocul online Forge of Empir....es? Eu am tot vazut hackuri pe net dar cand trebuia sa le descarc aparea sa completez un test dala si sa trimit sms la nr de tel pe Orange? (mai mult)
Am facut tot ce trebuie la minecraft dar cand dau login in stau putin si scrie User not premium trebuie sa platesc?
Ajutati-ma va roooooog! Nu stiu ce are Originul EA de la Fifa 12! Atunci cand ma loghez apare "A unkonwn error has occured please restart Origin and try again". Am facut asta de N ori si tot...? (mai mult)
Dati-mi si mie un patch 2012 pentru fifa 07 va rog.
vreau si eu sa pun o placa video de 512 mb sau 1gb placa de baza uite asa imi arata in cpu-z:::: manufacturer:IBM Model:IBM Chipset:Intel-I865p/pe/g/I848p Southbridge:Intel-82801EB (ICH5) LPCIO:SMSC-LPC47M292 va...? (mai mult)
Am si eu o problema: Am instalat pes 2012 si dupa vreo 10 minute de joc mi s-a inchis calculatorul. Acest lucru s-a intamplat de mai multe ori apoi. Eu am 3 GB memorie RAM deci nu cred ca aceasta...? (mai mult)
Care au fost cladirile care le-ati facut in minecraft? eu am facut un sat un castel si templul lui zeus
Puteti sa imi spuneti si mie cum se creeaza in jocul kaneva emoteuri?(nu vreau raspunsuri de genu: ~Si eu eu vreau sa aflu.~ ~Nu stiu~ ~Fratele/Sora meu/mea stie~ etc...) Cel mai bun raspuns? (mai mult)
Salut am o intrebare ca Call Of Duty 8 Modern Warfare 3 l-am instalat si imi zice ca,, Steam must be running to play game" ce-as putea sa ii fac?
An descarcat mt2 asura si cand dau pe starter sa incep locul imi pare error Log imi zice ca n-am 3D grafics Va rog cine ma poate ajuta dau funda la cel mai bun RASPUNS Multumesc anticipat...? (mai mult)
Ami dati plz site la Mt2Mondial.
Buna eu ma joc SpongeBob's Big Adventures si am ajuns la partea cu iarna unde am salvat-o pe sandy dar dupa ma duc sus si sau in dreapta si dupa ma opresc s-a oprit drumul pende sa o iau? Va rog da ca nimeni...? (mai mult)
Care stie metine PvP(gm mode)? Dau fundoi la baieti si fundite la fetite:)
va rog ajutati-ma va rog mult, deci cand ancerc sa ma conectez la un server de samp imi apare o eroare si nu merge sa ma conectez va rog ma puteti ajuta cu ceva? sau funda +vot
tocmai m-am bagat si eu pe hammetmt2 si am vrut sa imi fac si eu un saman pentru ca nu am avut nikiodata.as vrea sa imi spuneti si mie ce bonusiri ar trebui sa imi bag ca sa fiu bun. vreau un raspuns...? (mai mult)
Pentru cei care joaca Inazuma Eleven Strikers 2012 Extreme cum pot activa Keshin(ex. lancelot al lui Tsurugi)ce buton trebuie sa apas? Va rog ajutati-ma
~De unde pot downloada noul client de metin2mondial? 40-07-12?
Ce jocuri racing in care se vede volanul si bordul masinii stiti? Vreau jocuri noi. Funda+vot.
Dc imi merge asa greu minecraft? si daca e de la setari la video spuneti-mi cum trebuie setate funda
Sal TPU, am o intrebare.Cum ruleaza gta 4 pe un laptop HP probook 4530s cu procesor b840(celeron dual core), chipset video hd graphics cu memorie video partajata si 3 gb de ram ddr3 pe o frecventa de...? (mai mult)
m-am plictisit de jocurile care le am si vreau sa iau altele stiti niste jocuri tari? cine spune cele mai multe jocuri care o sa imi placa ii
Cn are GTA Mamaia Vice fara misiuni adica sa pot sa ma duc in partile orasului unde sunt inchise sau daca aveti salvarile cu misiunile terminate puneti aici link de download.
Ma joc Third age total war (nu cred ca il stiti) si trebuie sa scriu un oras care are la nume "a" cu accent. Chestia este ca nu pot da copy paste in joc si nu stiu cum sa scriu "a" cu accent. Funda...? (mai mult)
M-am plictisit sa fiu om la Left 4 Dead 2 Cum pot sa fac sa fiu infectat? E vreo comanda in consola? Sau trebuie sa descarc ceva?
Sal'tare! Stie careva vreun site de unde pot trage la liber jocul online Blacklight Retribution? Dar sa fie unul verificat si jucat de cineva care stie sau il are ori l-a avut! Multam fain si Bafto dello...? (mai mult)
Tocmai am descarcat Football Manager 2012, dupa ce l-am descarcat ce trebuie sa fac dupa aceea?
Am si eu o problema cu cardul meu SD, este de la Samsung 2GB si nu imi mai recunoaste pozele zice ca acum le citeste dar de fapt nu-s e intampla nimic. Celelalte lucruri cum ar fi jocurile, muzica le...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?