Salut tuturor stie careva cum pot dezactiva vsyncul de la pc pe windows 7 adica la windows 7 nu e ca la toate celelate click dreapta pe desktiop si setings... nu are asa as aprecia daca ati spune mai multe? (mai mult)
Cei care joaca 4story global imi puteti spune de unde iau iteme alea flame de 34 +16 ex (flame crossbow, flame sword, etc) dau funda!
Vreau sa imi cumpar un calculator performant de la eMAG si parintii n-au cum sa-l cumpere decat in rate si chestia este ca nici card de cumparaturi n-au.Mi-au promis ca se rezolva in maxim 3 saptamani dar...? (mai mult)
Cum imi fac la Pandanda sa mearga chat ca mi-am sters mailu.Mi-am sters mail-ul de confirmare
Cum fac runda de 8 minute pe server de cs 1.6 ca vreau sa fac un server de zombie escape ma rog un biohazard modificat funda
Ce jocuri poate sa intre in telefonul stokolm?
Salut joc cs de app 1-2 ani, vreau sa spun ca joc destul de bine ( adica joc f bine ), mi-am achizitionat mouse, casti pentru gaming etc. Pentru a invata de la experi m-am uitat si eu pe youtube...? (mai mult)
Stardoll... multe site-uri de unde pot lua haine gratis sa si mearga si sa fie pe romana cu pasi. Mersii!
Salut.De unde pot descarca si eu warcraft 3-frozen throne, nfs carbon care sa mearga? Va rog frumos sa ma ajutati.Bye
Imi puteti spune un sv in care sa aiba king la maga si arme legendare in afara de hamar plizzz dau vot si funda
Care imi zice cum sa instalez sims 3? plss.
Cum pot sa fac un Layout desingnt pentru Howrse?
Cine stie jocuri ca Steppenwolf, Arcane sa-mi zica ca-mi place la nebunie sa ma joc din acestea. Dau fundita...
Salut tpu.Era un joc Deer Hunter dar nu stiu ce sezon.Tin minte ca era cu lei, ursi, elefanti, bizoni....Semana cu sezonul 2005.Trebuia sa faci diferite misiuni.O misiune era sa sa impusti 2-3 lei care? (mai mult)
Helllppp! Fundaa! Am auzit ca ma pot face VIP pe IMVU cu IMVU MAFIA dar nu gasesc cum...:((cine ma poate ajuta? plzz! Funda! id:qToxikKiss IMVU:qToxikKiss
Sall TPU, imi puteti da si mie situ de unde pot downloada metin2 united dar sa mearga
Cine imi da si mie pe gratis un cont de lv cel putin 15 care sa mearga la metin 2 in draco zona albastra va rog frumos cel care respect adetaliile ii
Daca am luat destroy pe cs si vreau sa folosesc acelasi cs ce ar trebui sa-i fac sal reinstalez sau? dau funda
Produckt key pentru gta 4 episode from liberty city? Ma poate ajuta cineva dau funda.
Dati-mi si mie un link de unde sa descarc real space 3. funda.
Buna cum schimb mausul ca la windous 7?
Cine imi spune si mie bonusurile de la metin2 la ninja bonusurile de ninja alea care te fac puternice sa spuneti si la arma si la armura
A un cont de youtube si as vrea sa pun inainte de bunotul subscribeo imagine. De ex : http://www.youtube.com/watch?v=RaKi5OkkMRs&feature=related.Butonul lui este " Become a bro >. Funda!
Joc metin si tot ma scoate din joc si imi spune hake suspect geva de genu cine ma ajuta ca a inceput sa ma enerveze faza asta.,
Buna:) am o intrebare: cum fac un ground pe transformice la map editor sa nu stea in loc...adica sa se miste cum il imping eu cu soricelul? funda:) p.s:nu stiu daca am pus la categoria potrivita:-S? (mai mult)
De ce stafful din metin2 accepta tot timpul ca gm doar pe cei care au 18 sau mai multi ani?
Ce jocuri imi recomandati la 700 RAM si processor 2600+ de 1.6 GHz?:))
Ce program imi trebuie ca sa ma pot juca nfs Most wanted in retea? FUNDA! vreau un raspuns cat mai urgent primul are funda;)
Sallut TPU www.remi-online.ro/? trimisDe=Sentiment2 faceti cont va rog e remii bilaird kanasta 358 poker o gramada de jocuri online! Funda! primul care face cont!
Dau cont lvl 45 ro, VIRGO pe cont lvl 110+ metin2 united PM
vreau sa stiu daca e bun pc-ul asta :Procesor: Intel Pentium 3.ghz Placa de baza: Intel 925x, 4*DualCh, VGA 256 MB, Sunet6 CH HD Audio, 4*USB2.0, ATX Memorie ram: 2 Gb ...? (mai mult)
am o mare problema din greseala am lasat telefonul pe spatarul patului ( se trage si se face de 2 persoane ), iar bunica a desfcaut patul si mi s-a prins telefonul intre dungile de la pat ...si? (mai mult)
Se conecteaza cineva la net printr-un router de la romtelecom? bagati ip-ul asta in bara de adrese de la browser si ma intereseaza daca se deschide ceva cu setarile de la router... http://192.168.1.1? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste simulatoare auto care sa te plimbi nu sa faci curse nici scoala de soferi! Cel mai bun joc va primi Funda! Multumesc anticipat!
Va rog daca stie cineva : de unde pot sa imi scot drivere pentru un Laptop Toshiba C670 D? Pe site la Toshiba support nu ete modelul asta. Va rog frumos, un link daca stie cineva. Funda si vot promit!
Pentru cat timp nu mai merge MondialMt2?
Dati-mi si mie licente key de la 007 hack webcam plz.Dau FUNAAAAAAA!
de ceva vreme calculatorul imi merge greu la jocuri si la programe. Am la CPU:0-24 Si RAM:50-57. Ce ma gandiseram eu era sa bag mai multi ram cel putin 8 si sa reformatez. Please Help!
Iti ia bani in realitate daca joci Lady popular sau e gratis?
ce facultate trebuie pentru a crea jocuri online MMOGPG/MMO/RPG funda
Cine ma poate ajuta ca sa schimb culoarea scrisului in CS? Ma refer ca atunci cand execut o comanda pe un player vreau sa-mi apara :[ADMIN]: YONTU slay Nemuritorul [ADMIN]: (sa fie scris cu galben) YONTU(aici...? (mai mult)
Am nevoie de cateva aplicatii amuzante sau interesante pentru android. Ceva gen Talking Tomcat (si restul cu talking) sau cum este MoodScaner care iti spune cum te simti dupa amprenta. Cine stie cateva...? (mai mult)
Vreau si eu un metin pvp clasic.dar care sa fie tinut deschis nu doar 1 zi si gata inchis ....repede postati mor de plictiseala.
Hey! am doua intrebari legate de jocul Howrse.Cum pot sa dau biletele de la loterie cuiva in joacul Howrse? si cum pot sa imi personalizez calul? anticipat
Am o problema am facut un server samp, cand bag ip-ul eu pot intra dar alti nu pot.De ce?
Sunt disperat. De cateva zile, pe metin2 ro ma scoate intruna (din 5 in 5 minute ) din joc. Apoi, apare o notificare de la hackshield cum ca as avea hack, dar de fapt nu am niciun fel de hack,...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste site-uri pentru fete cu jocuri precum LADY POPULAR si altele. Numai sa fie din acelea pe care trebuie sa iti faci cont. Cu nivele, locuinta si multe altele. FUNDAA!
Am o intrebare :-? Aveti incredere in baietii de la ticpoc.ro? Am vorbit cu unul dintre ei despre o eventuala sponsorizare hosting...acum nu stiu ce sa cred :-? Raspunde-ti numai daca stiti.
TPU! Am nevoie de ajutor repede vreau si eu un joc gen test drive unlimited doar ca mai mic de vreo 1-2 GB dar sa poti vedea cum misti volanul si chestii ca in test drive si sa aiba macar cateva masini...? (mai mult)
Salut Daca in 2013 se va lansa noul xbox 720 xbox 360 ce pret va avea daca acum are la altex 8 milioane 4gb. Funda si ce pret va avea si xbox 720 in Romania. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!