TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6602
  • 6603
  • 6604
  • 6605
  • 6606
anonim_4396
în 29 Iunie 2012 |

Am o problema. Am ca player principal acel program.....KMPlayer, si cand vreau sa vad un videoclip cu el isi da restart calculatorul! Nu stiu ce sa fac. Mi-e si frica sa mai deschid un film!? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Valentyno1
în 29 Iunie 2012 | Valentyno1 întreabă:

Dati-mi va rog saitul pentru a descarca pach-uri pentru fifa 12! RPD DAU FUNDA!

0
Răspunde primul Raportează
geam1324
în 29 Iunie 2012 | geam1324 întreabă:

am dat sa descarc Team Forstrest 2 si in timp ce il descarcam i-am sters icoana(pictograma de pe desktop) are ceva? mai mergE?

4
Răspunde Raportează
So0uNd77
în 29 Iunie 2012 | So0uNd77 întreabă:

Cine are cont pe the-west duelis/fortist peste lvl 30/40 :) pm me dau cont nfs world lvl 27 masina full tuning :) 1.200 boost :) sau daca nu cont pe metin2.ro de lvl 31 :) pm me aici

0
raluk6
în 29 Iunie 2012 | raluk6 întreabă:

Sallz TPU, am o intrebare urgentaaaaa.Am prmit invitatie pentru World of Warcraft Mists of Pandaria pe Yahoo Mail si am sters-o din greseala:((Ce ma faaaccc? e]Eu chiar vreau sa joc asta:(((((

1
Răspunde Raportează
Yolocaust
în 29 Iunie 2012 | Yolocaust întreabă:

mi-am scos far cry 2 si nu stiu cum sa rezolv lagul am dat si setarile mai jos dar tot am lag! cineva sa ma ajute pls!

1
Răspunde Raportează
Marshal2118
în 29 Iunie 2012 | Marshal2118 întreabă:

Am 4 intrebari la club penguin referitor la membru 1) Cum poti deveni un member? 2)Trebuie sa platesc bani reali? 3)Daca trebuie cat trebuie sa platesc? 4)Ce se intampla daca nu platesc?

1
Răspunde Raportează
Sebyk11
în 29 Iunie 2012 | Sebyk11 întreabă:

Spuntimi si mie daca stiti un joc asa mai misto nu neaparat online mai de plictiseala aasa cu lupte cv pliz:D

2
Răspunde Raportează
AlxGoliatH
în 29 Iunie 2012 | AlxGoliatH întreabă:

Tocmai ce mi-am downloadat Sniper Elite V2 si la install imi spune ca pentru a merge jocul imi trebuie instalat via windows update.Cine ma poate ajuta, dau funda cel mai ajutator raspuns:D

0
Amoniac
în 29 Iunie 2012 | Amoniac întreabă:

La metin, pentru crescut, ce bonusuri imi trebuie?

1
Răspunde Raportează
G3orge98
în 29 Iunie 2012 | G3orge98 întreabă:

Salut am un sv de dr si nu poate sa intre alti playeri cine ma poate ajuta add id: george_cosmin_1998 Dau

3
Răspunde Raportează
SmileDot
în 29 Iunie 2012 | SmileDot întreabă:

De ce nu merge karaoke party?

2
Răspunde Raportează
emyseby
în 29 Iunie 2012 | emyseby întreabă:

Poate cineva sa-mi faca un videoclip/sunet jucand mw3? Va rog frumos am nevoie pentru o animatie!

0
Detrix
în 29 Iunie 2012 | Detrix întreabă:

Am si eu o problema, Am inncercat ca descarc metinul de pe acest link http://royal.mondialmt2.com/, si defiecare data scrie "descarcare intrerupta ", imi puteti spunde de ce nu merge si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
So0uNd77
în 29 Iunie 2012 | So0uNd77 întreabă:

Cine are cont pe the-west duelis/fortist peste lvl 30/40 :) pm me dau cont nfs world lvl 27 masina full tuning :) 1.200 boost :) pm aicii

1
Răspunde Raportează
4l3xXx
în 29 Iunie 2012 | 4l3xXx întreabă:

Buna TPU scuze pentru categorie. As dori un metin2 bun cu arme de 65 si otel, cal minim armat la magazin si sa cresc destul de bine dau funda la primul raspuns care ma ajuta

3
Răspunde Raportează
MountainBikeFlo
în 29 Iunie 2012 | MountainBikeFlo întreabă:

Stie cineva ce inseamna, la FIFA 2007, EFA in campionatul Italiei? Adica am trecut din Serie B in Serie A cu Juventus si joc in EFA...Ce inseamna?:D

1
Răspunde Raportează
xcostelx
în 29 Iunie 2012 | xcostelx întreabă:

Salut tpu.am o problema cu metin2 lunaris pe timp ce sunt lv mai mare mai greauu cresc levelurile si ma plictisesc.as vrea sa-i dau unui baiat sincer care sa numi blokeze joaca metin2lunaris si care su...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DnimeniD
în 29 Iunie 2012 | DnimeniD întreabă:

Unde pot gasi si eu Gone Fishing care era pe h5 in 2011.In afara de facebook.DAU FUNDA + VOT.

0
VLaDe2012
în 29 Iunie 2012 | VLaDe2012 întreabă:

Buna TPU! Cine se joaca marvel alliance avengers sa-mi dati si mie hack-ul ala va rog frumos dau funda si vot. Add vlade_leu

1
Răspunde Raportează
Filipjack
în 29 Iunie 2012 | Filipjack întreabă:

Caut, caut si nu gasesc. Ati putea, va rog, sa-mi spuneti niste site-uri in care trebuie sa-ti faci cont si sa cresti animale? Funda! Multumesc! P.S.: Daca se poate, as dori ceva care...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
cυρcαкє
în 29 Iunie 2012 | cυρcαкє întreabă:

Pe un server de metin2 pvp as vrea sa imi fac un fel de seturi pentru fiecare rasa, dar vreau sa pun bonusuri doar pe arma si armura. Problema este ca nu stiu ce bonusuri sa pun. Daca se poate,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
raduqu
în 29 Iunie 2012 | raduqu întreabă:

spuneti-mi si mie ce a vrut sa spuna : eu am zis : -Sall este cineva roman in breasla? el a zis: Y A Y raduq! este de la un joc!

1
Răspunde Raportează
MaybeSomeone
în 29 Iunie 2012 | MaybeSomeone întreabă:

puteti sa ma ajutati mam plictisit sa joc ...clasi flat out merge sa pun coduri? si cum? flat out 1! mz dau funda!

0
elenuyzy
în 29 Iunie 2012 | elenuyzy întreabă:

Ce jocuri online stiti gen metin sau asa ceva? metin nu merge pe compul meu

1
Răspunde Raportează
Curiosuuuuuuuuuuuuul
în 29 Iunie 2012 | Curiosuuuuuuuuuuuuul întreabă:

mi-am reinstalat windowsul si mi-a aparut o problema.Cand apas diferite taste cu shift (sa va dau eemplu) 2+shift=".3+shift=£.'+shift=@.ce sa fac sa-si revina

1
Răspunde Raportează
xLexiii
în 29 Iunie 2012 | xLexiii întreabă:

Hei! Cd The sims 2 Deluxe, merge numai cu Cd The sims 2 original?

0
CristyMinecraft
în 29 Iunie 2012 | CristyMinecraft întreabă:

Slut TPU! Am luat hack + 9 pe mt2 ro si cand imi aleg armura + 9 si dai pe ala sa se faca verde si cand pun armura pe mine nu merge imi arata armura de lv 1 pe care o am va rog din tot sufletul Funda+...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BalonassDeSapun
în 29 Iunie 2012 | BalonassDeSapun întreabă:

Buna! La jocul Rayman... la lumea subacvatica acei serpi, rame, viermi [ ce or fi ] nu li se vede coada si mor imediat! De ce?! Funda!

1
Răspunde Raportează
Frenkenstein
în 29 Iunie 2012 | Frenkenstein întreabă:

Va rog dati-mi si mie niste jocuri online dar nu 4story metin sau callof duty

1
Răspunde Raportează
Lalala25
în 29 Iunie 2012 | Lalala25 întreabă:

Care stiti niste jocuri in genul woozworld sau ourworld ca m-am plictistit de ele dau funda pentru cel mai bun raspuns

2
Răspunde Raportează
Marynuska
în 29 Iunie 2012 | Marynuska întreabă:

Hei! as vrea sa stiu cum pot sa imi pun jocul talking with tom cat pe tel.am incercat sa il downloadez direct pe telefon dar nu merge.Multumesc mult

3
Răspunde Raportează
Jochkyr
în 29 Iunie 2012 | Jochkyr întreabă:

Cum pot modifica o masina in San Andreas, sa editez fisierul.dff/.txt al masinii in asa fel incat ii pot schimba culoarea etc... FUNDA!

1
Răspunde Raportează
nfeuibh
în 29 Iunie 2012 | nfeuibh întreabă:

De unde gasesc jocuri marfa

1
Răspunde Raportează
Luke21Rules
în 29 Iunie 2012 | Luke21Rules întreabă:

eu sunt un mare fan al jocului Half Life le-am terminat pe toate Half Life 1 2 episode 2 dar am observat ca exista sau ca va fi creat si EPISODUL 3 dar nu l-am gasit nicaieri cine poate imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Boy_Skilled_1998
în 29 Iunie 2012 | Boy_Skilled_1998 întreabă:

Cum se pune un videoclip pe un caculator adica esti intr-un joc gen Gta si sunt unele caculatoare iar uni pun vidoclipuri pe monitorul lor cum fac asta GEN:http://www.youtube.com/watch?v=brJzd0qocf8&...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ASimpleUser
în 29 Iunie 2012 | ASimpleUser întreabă:

Ce jocuri asemanatoare cu 'Bricks Squasher' stiti?

0
Popescu_Maryancik_1996
în 29 Iunie 2012 | Popescu_Maryancik_1996 întreabă:

Cum se numeste jocul acesta http://greatgamer.ru/images/screenshots/6910/screenshot_hollywood_tycoon_1.jpg

1
Răspunde Raportează
rpushtiu
în 29 Iunie 2012 | rpushtiu întreabă:

De ce nu imi merge jaf sa fac flash la Nokia x2? nu gaseste in lista cand dau pe use ini cine stie ar prinde bine putin ajutor

0
TeoTheDarkGuy
în 29 Iunie 2012 | TeoTheDarkGuy întreabă:

Vreau si eu niste idei de jocuri pentru laptopul meu. Detalii: Laptop Acer ASPIRE 5738DZG Intel Pentium Processor T4300 (2.1 GHz, 800 MHz FSB) ATI Mobility Radeon HD 4570 Up to 2304 MB HyperMemory 4...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Christy448
în 29 Iunie 2012 | Christy448 întreabă:

Cine stie un poker pe care poti juca, si sa poti scoate banii care ii faci?(in afara de pokerstars)!

0
anonim_4396
în 29 Iunie 2012 |

Salut as dori si eu un Trainer pentru Fifa10 am gasit si eu dar au virusi...Cine imi da Fifa Trainer 10 fara virusi... Funda si Vot

1
Răspunde Raportează
Denis1
în 29 Iunie 2012 | Denis1 întreabă:

ziceti-mi si mie niste metine pe care leati jucat si care stiti ca sunt faine ......care au drop mare, rate de crescut mari etc.

4
Răspunde Raportează
Inori
în 29 Iunie 2012 | Inori întreabă:

Caut prieten (boyfriend!) in our world care sa dea cadouri... (dau si eu inapoi) se ofera careva?

1
Răspunde Raportează
JustDoIT11
în 29 Iunie 2012 | JustDoIT11 întreabă:

stiti daca sims 4 este pe piata? si daca da, de unde il pot lua? eu am vb cu cineva si a spus ca a cautat si sims 4 nu exista, eu stiu ca exista si chiar poate fi cumparat din magazine. sau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Făraş
în 29 Iunie 2012 | Făraş întreabă:

Dati-mi si mie niste jocuri mai jucate gen LeagueOfLegends si nu metin plz repede cel mai tare funda :*

3
Răspunde Raportează
carmen_4289
în 29 Iunie 2012 | carmen_4289 întreabă:

Salz... Pt cei care joaca 4yoursmt2 l-am downloadat dar nu pot intra il el c naiba are?:|

1
Răspunde Raportează
cristy95
în 29 Iunie 2012 | cristy95 întreabă:

Stie cineva un metin nou deschis in iunie.pvp,pvm nu conteaza, daca e frumos dau funda;)

1
Răspunde Raportează
ralluca15lp
în 29 Iunie 2012 | ralluca15lp întreabă:

Stiti daca jocul diablo 2 are virusi? daca nu are imi dati site-ul de unde sa il descarc? funda:X

3
Răspunde Raportează
Whitecore
în 29 Iunie 2012 | Whitecore întreabă:

Vreau si eu un metin bun.De crescut bine si de la lv 100 in sus.Caracteristicile metinului le vreau asa: -sa imi de lv peste 33 -sa fie multe obiecte la magazin -sa fie PVM -rate peste 5oo% MULTUMESC! DAU...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 6602
  • 6603
  • 6604
  • 6605
  • 6606
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

Exista oare oameni mai răi decât psihopatii și sociopatii /narcisiștii? In sensul oameni foarte răi, urâți lăuntric da care nu fac rău nimănui, doar au o furie și răutate în ei de nedescris?...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Femeiastelară
    trimisă acum 15 ore

Femeiastelară întreabă:

Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • costy335
    trimisă pe 19 Ianuarie

costy335 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare pentru baieti si o nelamurire mai "delicata" sper sa nu deranjeze pe nimeni. Prietena mea insinueaza ca inca este virgina dar stiu din mai multe surse ca nu mai este (nu m- ar...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • kissbacau
    trimisă acum 21 ore

kissbacau întreabă:

Salutari.in seara asta am dat niste gauri intru- un perete pentru o polita. Stau la bloc. Ultimele gauri date burghiul a intrat ca in branza. Inauntru e loc ca intr- um gheu cat am reusit sa vad si vine...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.063
  • Întrebări: 3.955.377
  • Răspunsuri: 17.671.846
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Artisti celebri si opere de arta

Artisti celebri si opere de arta

Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.

Start quiz
Categorii
  • 652.126 Adolescenţi
  • 55.637 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.145 Carieră
  • 20.378 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.475 Conversaţii