Am o problema. Am ca player principal acel program.....KMPlayer, si cand vreau sa vad un videoclip cu el isi da restart calculatorul! Nu stiu ce sa fac. Mi-e si frica sa mai deschid un film!? (mai mult)
Dati-mi va rog saitul pentru a descarca pach-uri pentru fifa 12! RPD DAU FUNDA!
am dat sa descarc Team Forstrest 2 si in timp ce il descarcam i-am sters icoana(pictograma de pe desktop) are ceva? mai mergE?
Cine are cont pe the-west duelis/fortist peste lvl 30/40 :) pm me dau cont nfs world lvl 27 masina full tuning :) 1.200 boost :) sau daca nu cont pe metin2.ro de lvl 31 :) pm me aici
Sallz TPU, am o intrebare urgentaaaaa.Am prmit invitatie pentru World of Warcraft Mists of Pandaria pe Yahoo Mail si am sters-o din greseala:((Ce ma faaaccc? e]Eu chiar vreau sa joc asta:(((((
mi-am scos far cry 2 si nu stiu cum sa rezolv lagul am dat si setarile mai jos dar tot am lag! cineva sa ma ajute pls!
Am 4 intrebari la club penguin referitor la membru 1) Cum poti deveni un member? 2)Trebuie sa platesc bani reali? 3)Daca trebuie cat trebuie sa platesc? 4)Ce se intampla daca nu platesc?
Spuntimi si mie daca stiti un joc asa mai misto nu neaparat online mai de plictiseala aasa cu lupte cv pliz:D
Tocmai ce mi-am downloadat Sniper Elite V2 si la install imi spune ca pentru a merge jocul imi trebuie instalat via windows update.Cine ma poate ajuta, dau funda cel mai ajutator raspuns:D
La metin, pentru crescut, ce bonusuri imi trebuie?
Salut am un sv de dr si nu poate sa intre alti playeri cine ma poate ajuta add id: george_cosmin_1998 Dau
De ce nu merge karaoke party?
Poate cineva sa-mi faca un videoclip/sunet jucand mw3? Va rog frumos am nevoie pentru o animatie!
Am si eu o problema, Am inncercat ca descarc metinul de pe acest link http://royal.mondialmt2.com/, si defiecare data scrie "descarcare intrerupta ", imi puteti spunde de ce nu merge si...? (mai mult)
Cine are cont pe the-west duelis/fortist peste lvl 30/40 :) pm me dau cont nfs world lvl 27 masina full tuning :) 1.200 boost :) pm aicii
Buna TPU scuze pentru categorie. As dori un metin2 bun cu arme de 65 si otel, cal minim armat la magazin si sa cresc destul de bine dau funda la primul raspuns care ma ajuta
Stie cineva ce inseamna, la FIFA 2007, EFA in campionatul Italiei? Adica am trecut din Serie B in Serie A cu Juventus si joc in EFA...Ce inseamna?:D
Salut tpu.am o problema cu metin2 lunaris pe timp ce sunt lv mai mare mai greauu cresc levelurile si ma plictisesc.as vrea sa-i dau unui baiat sincer care sa numi blokeze joaca metin2lunaris si care su...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu Gone Fishing care era pe h5 in 2011.In afara de facebook.DAU FUNDA + VOT.
Buna TPU! Cine se joaca marvel alliance avengers sa-mi dati si mie hack-ul ala va rog frumos dau funda si vot. Add vlade_leu
Caut, caut si nu gasesc. Ati putea, va rog, sa-mi spuneti niste site-uri in care trebuie sa-ti faci cont si sa cresti animale? Funda! Multumesc! P.S.: Daca se poate, as dori ceva care...? (mai mult)
Pe un server de metin2 pvp as vrea sa imi fac un fel de seturi pentru fiecare rasa, dar vreau sa pun bonusuri doar pe arma si armura. Problema este ca nu stiu ce bonusuri sa pun. Daca se poate,...? (mai mult)
spuneti-mi si mie ce a vrut sa spuna : eu am zis : -Sall este cineva roman in breasla? el a zis: Y A Y raduq! este de la un joc!
puteti sa ma ajutati mam plictisit sa joc ...clasi flat out merge sa pun coduri? si cum? flat out 1! mz dau funda!
Ce jocuri online stiti gen metin sau asa ceva? metin nu merge pe compul meu
mi-am reinstalat windowsul si mi-a aparut o problema.Cand apas diferite taste cu shift (sa va dau eemplu) 2+shift=".3+shift=£.'+shift=@.ce sa fac sa-si revina
Hei! Cd The sims 2 Deluxe, merge numai cu Cd The sims 2 original?
Slut TPU! Am luat hack + 9 pe mt2 ro si cand imi aleg armura + 9 si dai pe ala sa se faca verde si cand pun armura pe mine nu merge imi arata armura de lv 1 pe care o am va rog din tot sufletul Funda+...? (mai mult)
Buna! La jocul Rayman... la lumea subacvatica acei serpi, rame, viermi [ ce or fi ] nu li se vede coada si mor imediat! De ce?! Funda!
Va rog dati-mi si mie niste jocuri online dar nu 4story metin sau callof duty
Care stiti niste jocuri in genul woozworld sau ourworld ca m-am plictistit de ele dau funda pentru cel mai bun raspuns
Hei! as vrea sa stiu cum pot sa imi pun jocul talking with tom cat pe tel.am incercat sa il downloadez direct pe telefon dar nu merge.Multumesc mult
Cum pot modifica o masina in San Andreas, sa editez fisierul.dff/.txt al masinii in asa fel incat ii pot schimba culoarea etc... FUNDA!
De unde gasesc jocuri marfa
eu sunt un mare fan al jocului Half Life le-am terminat pe toate Half Life 1 2 episode 2 dar am observat ca exista sau ca va fi creat si EPISODUL 3 dar nu l-am gasit nicaieri cine poate imi...? (mai mult)
Cum se pune un videoclip pe un caculator adica esti intr-un joc gen Gta si sunt unele caculatoare iar uni pun vidoclipuri pe monitorul lor cum fac asta GEN:http://www.youtube.com/watch?v=brJzd0qocf8&...? (mai mult)
Ce jocuri asemanatoare cu 'Bricks Squasher' stiti?
Cum se numeste jocul acesta http://greatgamer.ru/images/screenshots/6910/screenshot_hollywood_tycoon_1.jpg
De ce nu imi merge jaf sa fac flash la Nokia x2? nu gaseste in lista cand dau pe use ini cine stie ar prinde bine putin ajutor
Vreau si eu niste idei de jocuri pentru laptopul meu. Detalii: Laptop Acer ASPIRE 5738DZG Intel Pentium Processor T4300 (2.1 GHz, 800 MHz FSB) ATI Mobility Radeon HD 4570 Up to 2304 MB HyperMemory 4...? (mai mult)
Cine stie un poker pe care poti juca, si sa poti scoate banii care ii faci?(in afara de pokerstars)!
Salut as dori si eu un Trainer pentru Fifa10 am gasit si eu dar au virusi...Cine imi da Fifa Trainer 10 fara virusi... Funda si Vot
ziceti-mi si mie niste metine pe care leati jucat si care stiti ca sunt faine ......care au drop mare, rate de crescut mari etc.
Caut prieten (boyfriend!) in our world care sa dea cadouri... (dau si eu inapoi) se ofera careva?
stiti daca sims 4 este pe piata? si daca da, de unde il pot lua? eu am vb cu cineva si a spus ca a cautat si sims 4 nu exista, eu stiu ca exista si chiar poate fi cumparat din magazine. sau...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste jocuri mai jucate gen LeagueOfLegends si nu metin plz repede cel mai tare funda :*
Salz... Pt cei care joaca 4yoursmt2 l-am downloadat dar nu pot intra il el c naiba are?:|
Stie cineva un metin nou deschis in iunie.pvp,pvm nu conteaza, daca e frumos dau funda;)
Stiti daca jocul diablo 2 are virusi? daca nu are imi dati site-ul de unde sa il descarc? funda:X
Vreau si eu un metin bun.De crescut bine si de la lv 100 in sus.Caracteristicile metinului le vreau asa: -sa imi de lv peste 33 -sa fie multe obiecte la magazin -sa fie PVM -rate peste 5oo% MULTUMESC! DAU...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.