Ce jocuri video in care se face parkour stiti?
Eu vreau sa imi downloadez Metin2 Buzau.Dar cand vreau sa il instalez, instalez Metin2RO.Ce trebuie facut?
am un LG C300 Town si am multe jocuri pe el si am 1890mb li beri pentru ca am card dar asta nu conteaza, vreau sa stiu la jocul Devils and Demons de ce pe la nivelul 3 imi zice insuficient memory...? (mai mult)
As vrea sa imi dati si mie fisierul binkw32.dll de la mafia 2 va rog frumos! Fundita pentru ca eu nu il am:)
As vrea sa stiu ce server de metin2.ro imi recomandati. Nu vreau neaparat sa cresc repede dar vreau sa am iteme bune. Dau funda;)
Spuneti-mi si mie niste trucuri cu, carti uimitoare si sa nu fie cunoscute dar nici greu de facut. Multumesc!
Buna tpu.Joc metin2 ro si m-am hotarat sa imi fac un sura pe arme dar nu stiu care sa fie al doilea M.(pentru crescut dupa cal). Eu am zis sa fac teama in loc de protectie pentru ca are sansa sa iti dea...? (mai mult)
Cine vrea sa joace cu mine red alert 2 yuri revenge in lan va rog eu daca mai este cineva sa-mi lase raspuns. Pe hamachi, daca aveti server datimil aici sau o sa fac eu unul
Cine vrea Spider-man Web of Shadows?
Ma puteti ajuta? De unde pot lua jocul Blur? Multumesc Cine ma ajuta Fundita si vot!
Va rog frumos stie cineva cum se scapa de eroarea + ----------------------+ |?? | + ----------------------+ |? | |? | |? | |Yes No | + ---------------------+...? (mai mult)
Cine stie un site unde gasesc placa video de vanzare cu 512mb, model shader model 3.0 amd pentru CPU 3200+ DDr2 socket 939 Rpd dau funda (la cei care raspund la intrebarea asta si sunt bune raspunsurile...? (mai mult)
Care are cont pe metin 2 en sau ro de lv 60-69 sa dea add pe mess daniel_iacob21@yahoo.com Poate sa fie si gol da numa sa fie.
Pentru cei care joaca www.nostale.co.uk vreau sa va intreb de unde fac rost de oameni care sa ma insoateasca, la fel ca animalele.Imi explicati si mie cum fac rost si ce lvl trebuie?
Care stie parola urmatorului hack pentru imvu http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=sdxv9QjB4eA Dau funda:X:)
De unde asi putea sa achizitionez la wow un animal daca sunt level 18 si sunt orc?
Cine poate sa imi dea niste conturi farmerama cu level cuprins intre 60 si 70? Multumesc!
ziceti-mi si mie un metin fain cu rate mari drop mare si iteme faine... funda
Dau cont farmerama lvl 50 pe un cont the west peste lvl 70+
Spuneti-mi si mie niste jocuri frumoase impuscaturi si simulatoare adica am jucat multe call of duty mw3 etc etc dar cevaa nou daca aveti si spuneti-mi si mie daca stiti cand apare mw5 call of duty simulatoare...? (mai mult)
Buna am o problema cand joc 18 wheels of steel haulin imi da o eroare adica dupa ce joc jumate de ora imi da eroare cu prism3d engine we need to close ma puteti ajuta cum sa o rezolv?>?
Cum fac la GTA vice city sa schimb masinile ca in realitate, adica dacia, mercedes...etc.Funda.
Nu imi apare la profilul de facebook Muzica la fel ca inainte! Stiti de la ce poate fi si cum se poate remedia?
Nu are cineva un joc online care nu e de descarcat?
Hei cine imi da un cont de lady popular dar sa fie bogat va rog sa functioneze. Funda
Cum repar RRoD pe xbox 360?
Cine stie jocuri ca worms 4 mayhen, Team Fortres 2 si Ice Age 3 Continental Drift?
Salutare, ma poate ajuta cineva? http://signup.leagueoflegends.com/? ref=4fed926157797653734810?
cei care joaca metin2 si folosesc Switchbot, ce trebuie sa fac ca sa se opreasca la pgm pe care o vreau eu? funda!
Cum sa fac bani pe metin2 tim pentru posedata de lvl 80, 80+? Cand am auzit ca pretul ar fi de 9kkk iar eu am 1kkk nu credeam ca este adevarat :)). Funda
Salutare, stie cineva un site unde iti poti amenaja camera online? am vazut ceva de genu pe travel& living si ma gandeam ca poate exista as dori sa amenajez de exemplu cum ar arata vopsita cu mov sau poate...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara jocul Godzilla Unleashed pentru wii in Romania dau Funda
Despre jocul Knight dati-mi un link de unde sa-l descarc si cerintele de sistem va rag. Dau funda primului raspuns!
La jocul The Lord Of The Rings Conquest trebuie sidiu=CD de ala care il introduci in unitate trebuie?
Cum sa joc bine fifa 12 cu un gamepad serioux phantom 2400? dati-mi niste sfaturi,tactici, combinatii etc.
VReau Sa populez Serveru meu De Cs Classic Ma Ajuta Cnv? 188.240.1.193 Dau Admin pe Playeri Cine Aduce 5 playeri are administrator cine aduce 10 playeri moderator cine aduce 15 co owner 24 owner...? (mai mult)
Cine stie un program bun de Audio Surf?
Unde pot vedea Beavis and Butt-Head online?
SALUT care imi puteti spune unele programe pentru a face filme pe metin2?
Salut azi mi-am luat Cabal Europe l-am instalat si cand dau pe pictograma de start imi intra in fereastra de update dar dupa 30 sec imi zice descarcare esuata, restart launcher.Imi poate spune cineva de...? (mai mult)
Cum se ascunde o ditribuire (facebook)? Sa zicem ca am distribuit o fotografie de 2 ori si cand dau sa o vizualizez apare numarul acela de ditribuiri, pot sa il fac sa nu apara? Am vazut la unele persoane...? (mai mult)
Dati-mi un top de jocuri pc de windows xp doar top 5 si windows 7 la fel top 5 apoi impreunatile pe toate si faceti un top 10. dau funda+vot
Cine imi da un cont pe metin2 ro ca mi-am luat ban ip fara motiv lv 30+ orice sv add mada_mafia2010 va rog fara raspunsuri cine crezi ca iti da nu-ti da nimeni doar cine are
TPU am o intrebare pentru voi! Mi-am instalat un mod pe GTA San Andreas. Se numeste Parkour Mode Urban Tricks 2 si nu merge salvarea 100% dpe net. Doar daca dau new game si salvez merge. Vreau o salvare...? (mai mult)
Bun aste este o intrebare pentru cei care s-au lasat de mtn 2 united, daca v-ati lasat si aveati mall pe cont imi puteti da contul? Dati mesaj cu contul:)
Pentru jucatorii de Metin2, ce ati alege dintre war, sura sau ninja?
Sall. cine stie unde trebuiesc instalate modurile cu masini pentru lfs? FUNDA
Stiti niste jocuri mai pentru fete? Care?
Cand aprind jocul Amnesia imi apare "Amnesia.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module at 001B:00000000
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?