Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Am instalat Counter Strike si nu stiu cum sa intru pe servere, intra, se incarca, si dupa apare "Disconnect", de ce? Si cu bootii nu merge sa joc, intru pe harta pe care joc eu si eu sunt...? (mai mult)
Pe ce sv de Minecraft va jucati?
Vreau un messenger pentru tableta, care sa mearga.
De pe ce site pot descarca jocul UK Truck Simulator si German Truck Simulator?
Buna TPU stiti ceva oferte in care sa castigi laptop sau iphone ca as vrea sa castig{funda +vot}
Care sunt cele mai faine jocuri pentru Samsung Wave Y.(Sistem Bada).Dau Funda pentru cele mai interesante.
Credeti ca merge fifa 13 pe: Amd dual core 3.00 Ghz 4 gb ram ddr3 placa video gf 210 1 gb ddr3 windows 7 utimate 64 dau funditaaa
Unde pot gasi toate filmele harry potter in ordine?
Este legal sa postezi videouri cu jocuri descarcate? dau funda.
Vreau sa deschid un mt :)! Caut [GM] [GA] [SGA]! fara plata :) 8 [GM] / 4 [GA] / 2 [SGA] Inca o intrebate; ) Stie cineva un metin 60/70/75% pvp si 40/30/25% pvp cam la fel ca si Metin2...? (mai mult)
Este legal sa postezi videouri cu jocuri descarcate?
Am o problema urgenta. Windowsul pe care il am, cred ca XP, functioneaza foarte, extrem de incet si se tot blocheaza, drept pentru care nu pot sa fac aproape nimic pe el. Nu stiti cumva de...? (mai mult)
Joaca cineva de aici TribalWarsMasters?(http://www.tribalwarsmasters.net/):D
Raspuns in 20. min.Pot descarca tom talking pe telefonul racer 2 daca nu am internet? FUNDA, FUNDA, FUNDA!
Cui ii place culoarea fericirii,ca vreau sa-mi fac grup pe facebook cu culoarea fericirii, si degeaba il fac cu 3 membri. Sami raspunda doar cine are facebook
Sal TPU as dori si eu un joc cu masini online in afara de nfs world gen level R multumesc!
Merge Gta 4 pe iMac 27 inch cu : 3. 4GHz Quad-Core Intel Core i7, 16GB 1333MHz DDR3 SDRAM si AMD Radeon HD 6970M 2GB GDDR5. Merge si pe Mac Ox Lion?
Am o problema grava pe wow deci am facut un quest cu un trinket cu 400 stamina ( la jewelcrafting) na si l-am aruncat de unde fac rost de altu?
Intreb din nou, poate nu a fost vazuta intrebarea de cei ce stiu raspunsul. Iata: Uneori mi se sterg programe din calculator dar ramine scurtatura si nu stiu ca lipsesc. Cind vreau sa le folosesc descopar...? (mai mult)
FUNDA + VOT.Joc Heros of Might and Magic 5 si am downloadat niste mape noi. Spune ca sa le pun un folderul " MAPS" care se creeaza cand deschid pentru prima oara " Map Editor"...dar nu-l gasesc.? (mai mult)
Cine are cont pe the-west duelis/fortist peste lvl 30/40 :) pm me dau cont nfs world lvl 27 masina full tuning :) 1.200 boost :) pm aici
A aparut farming simulator 2012? ..cn imi raspunde in 10 min FUNDA!
FundaVOT! Am vazut un joc naruto pe youtube pe calculator si as vrea sa imi spuneti de unde sa il iau un link va rog. Jocul se numeste Naruto Shipuuden Ultimate Ninja. Repet: FundaVOT
Salut. Am un prieten care are, un laptop Toshiba 3gb Memorie Ram, 216 mb video si procesor dual core 2.2 si se joaca mereu gta iv. De curand mi s-a ars pc-ul si am hotarat sa-mi cumpar si eu un laptop,...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o problema cu Microsoft NET.Framework am windows 7 si stiti trebuie sa il activez din Control >Panel-- >Programe-- Dezactivare sau activare caracteristici windows si cand ii dau clik pe...? (mai mult)
Cine are un server de Left4Dead2?
Care sunt cele mai frumoase jocuri din 2012 cat si din 2011 sau 2010? cele mai frumoase jocuri primesc funda+vot...:*:*multumesc anticipat.
Mă voi apuca de leţ's play. dati-mi exemple de jocuri care sa le joc dintre: prototype1sau2 dar il voi incepe prin august mass effect 3 prince of persia the two thrones harry potter 6 dungeon defenders...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu ceva? Cand fac P pe metin2, P la magii, stiti vreun secret cum sa fac nu esueze? adica sa mearga una dupa cealalalta, sa reuseasca toate! Multumesc anticipat dau funda!
Când revine Gift-o-meter-ul pe Stardoll?
am si eu o intrebare: Cand vreau sa downloadez ceva zice ca programul trebuie deschis cu o aplicatie si imi da sa aleg.Ce sa aleg? Ajutor! a am mai incercat sa downloadez si altceva dar...? (mai mult)
Voua va merge need for speed world (azi)?
Stie cineva un joc cu o insula in care apare un avion, se prabuseste si tu esti singurul supravietuitor? Apoi trebuie sa te descurci... Numai stiu cum se numeste.
Cum pot sa clansonez? in gta vice city?
Cine stie niste jocuri pentru gamepad? dar in afara de fifa, pes si nfs
Re all.Am sura arme pe metin2 ro lvl 56 m9 tais g3 armura si m4 teama am full int si mai am cateva puncte pana fac 90 si la vit.Ce credeti ca ar trebui sa pun la status in continuare dex sau str? logic,...? (mai mult)
Sall! Cand eram mai mica ma jucam un joc dar nu mai stiu cum se numeste, era ceva in gen: erau niste savanti si faceau ceva experiment si era un fel de ghemotoc de praf (nu mai stiu sigur) care "a evadat"...? (mai mult)
Salut, daca am Windows Vista cu: Procesor:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2330 @1. 60GHz 1.60GHz Memory (RAM):2. 00GB System type:32-bit Operation System Pot sa ma joc pe el Assassin's Creed Brotherhood?...? (mai mult)
IMVU are virusi? Am auzit ca trebuie sa ai grija de unde descarci.E de pe site-ul oficial si zice ca e scanat 100% si nu are virusi.Il descarc?
Se mai poate juca top eleven altundeva in afara de fb? Daca da ziceti unde sau eventual un link si dau FUNDOI!
Pentru inceput buna/salut am si eu o problema cu dc universe oline llam instalat de 3 zile, si am joc tot timpul azi dim cand am vrut s aintru in el sa ma joc, am apasat pe iconita si imi arata ca se incarca...? (mai mult)
am o intrebare: daca vreau sa imi fac un calculator (din piese nu deja cumparat) ar trebui ca piesele sa fie compatabile? puteti sa imi recomandati niste piese care sa imi faca calculatorul performant...? (mai mult)
Salut TPU cum se face misiunea din primul oras de la S cand trebuie sa reunesti membrii familiei grove din gta san andreas? va rog cine stie sa-mi spuna DAU FUNDA:P:D
Hey buna.Am si eu o intrebare vreau sa descarc si eu un joc de imbracat fete de machiat si vreau sa am un joc in calculator, fiindca parintii mei nu ma lasa sa ma joc online ca zic ca iau virusi:(((
Salutare, mi-am reglat si eu Rezolutia la Counter Stryke 1.6, si acum cand intru imi arata negru imi zice de Ghz, ceva de genu, ce ar trebui sa fac? Sa il instalez din nou
Am nevoie de un profesionist in hns sau care se stie bine gs, cj si lj sa stie bine ca sa ma correcteze pe mine ca nu stiu de ce nu fac strafele corect sa ma ajute.Si sama invete nsite smekeri, trikuri...? (mai mult)
Spunețimi și mie un server respawn care te da in baza. nu pe toata harta. Primul server are funda!
Am instalat un joc acum 3 zile si ma joc mereu, azi dim am dat sa intru in el si nu intra adica se incarca cerculetu de langa mouse ca si cum ar intra ce fac?
Heii TPU :D... ce vloguri marfa stiti? FunDa
Salut TPU Am o problema, am un intr-o pentru video (intr-o-ul este HD si un video tot HD) le lipesc in moovie maker, si il uploadez pe youtube dar nu este HD Puteti sa ma ajutati dau funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.