TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6619
  • 6620
  • 6621
  • 6622
  • 6623
oK3
în 27 Iunie 2012 | oK3 întreabă:

Sal TPU dati-mi un site de unde pot cumpara steam-uri bune pentru cs daca se poate si link

1
Răspunde Raportează
Neghinitza12
în 27 Iunie 2012 | Neghinitza12 întreabă:

SALUT TPU! Ce shootere imi ziceti ca merg pe laptopul meu care are procesorul Intel Celeron Inside, placa grafica ATI Radeon 200M series si 2GB Ram?

1
Răspunde Raportează
gabitzu99
în 27 Iunie 2012 | gabitzu99 întreabă:

Am samp 0.3e, cand explodeaza o masina langa mine imi da crash.ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
lotus21
în 27 Iunie 2012 | lotus21 întreabă:

am un PC ca prost (32mb video, procesor celeron CPU 2.20 ghz 512 ram ) si vreau sa bag ram si video. vreau sa stiu ce pot face? se adauga ram cumparat lacel initial? video de 256(pe care vreau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
moisila
în 27 Iunie 2012 | moisila întreabă:

De cand joc metin tot ma scoate din joc si imi spune hake suspected ceva de genu cine ma ajuta?

2
Răspunde Raportează
Kydie
în 27 Iunie 2012 | Kydie întreabă:

Vreau sa-mi iau PSP Sony E1004...Pe el am si jocuri? La pachet imi da cumva un CD cu gta? Daca nu de unde pot lua unul si cu cat?

1
Răspunde Raportează
CeSaSiFac
în 27 Iunie 2012 | CeSaSiFac întreabă:

Buna Ziua! Am un Laptop DELL LATITUDE| D610 si nu stiu cum sa instalez wifi, trebuie instalat cv din el, facute niste configurari Ma puteti ajuta? DAU FUNDA

3
Răspunde Raportează
klSilent
în 27 Iunie 2012 | klSilent întreabă:

as vrea un mic ajutor.Cine stie sa faca un server privat de Metin2 asa calumea si fara lag ca mi-am mai facut odata dar aveam lag.Am 2 gb ram si calculatorul merge bine daca stie cineva sa faca...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Andreeatha96
în 27 Iunie 2012 | Andreeatha96 întreabă:

Sall. Cine poate sa imi recomande jocuri browser gratuite?

2
Răspunde Raportează
deejaydray
în 27 Iunie 2012 | deejaydray întreabă:

:) Am o problema cu PC-ul meu... De la o vreme, cam de vreo luna, trebuie sa astept aprox. 3 minute pana sa se aprinda. Dureaza cam 30 de secunde imaginea cu "welcome", iar apoi, trebuie sa? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RazvY47
în 27 Iunie 2012 | RazvY47 întreabă:

De ce nu imi merge cs? Adica cand intru in el imi arata doar imeginea de la cs si bara cu start si nu imi arata nici new game,find server, optiuni, quit nimic:|:((((.Plz ajutati-ma.

3
Răspunde Raportează
rangers
în 27 Iunie 2012 | rangers întreabă:

..îmi puteți spune cum să îmi adaug bani importanți în odnocklasniki în joaca bratva i kalvta fără să trimit sms?

0
Neghinitza12
în 27 Iunie 2012 | Neghinitza12 întreabă:

Va rog sa-mi dati si mie un site de unde pot descarca patch-ul Lasermine pentru CS 1.6, va rog frumos!

0
stefyali
în 27 Iunie 2012 | stefyali întreabă:

Am o intrebare : Cum pot salva o conversatie inportanta de pe facebook. FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Marius023
în 27 Iunie 2012 | Marius023 întreabă:

Sall, TPU Deci mi-am luat un ram de 1gb, ddr2 si mai aveam unul de 512, Acum nu stiu de ce imi citeste doar 1 gb si pe cel de 512 mi-l pune la placa video cred ca problema este pe acolo inainte mi-am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DreamHouseit
în 27 Iunie 2012 | DreamHouseit întreabă:

Sall TPU Ma joc splinter cell 1... sunt la misiunea a 3 a (defense ministry) asa fac toate objectivele si cand ajung la usa aceea cu scanerul o deshid cu colonelul ala si dupa acea e o camera de filmat? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ea_De_1997
în 27 Iunie 2012 | Ea_De_1997 întreabă:

Hei buna TPU! Ieri am primit asta {buna sunt TERESA FIGAGLO azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest sms la alte 20 de persoane o sa dorm cu tine mereu si daca nu crezi du-te pe...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Claudyu_6759
în 27 Iunie 2012 | Claudyu_6759 întreabă:

Am descarcat un pack cu cs in care erau mai multe cs-uri.Am instalat cs source am cautat sv no steam a inceput sa se descarce cv de la sv si cand sa se conecteze imi dadea o eroare cu table does not...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
carmen_4289
în 27 Iunie 2012 | carmen_4289 întreabă:

:| veau sa-mi deschid un server privat metin2 dar nu-mi merge programul Instant Server X( cand incerc sa=l deschid mi se blocheaza tot calculatorul va ro ajutati-ma!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2012 |

Am un cont, metin2ro lvl 78. vreau sa fac 80, repede si fara inel ca arma pvm am o otravita+9.Ce camera din v3 ar trebui sa aleg?

1
Răspunde Raportează
Anonimul3315
în 27 Iunie 2012 | Anonimul3315 întreabă:

Auziti eu am mc(minecraft) si vreau sa joc pe multi player cu prietenii si sa facem serii cu jocu sa le bagam pe you tube si nu gasesc un program bun care sa nu imi scada fps-ul. Eu des am filmat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
R3SP3CT
în 27 Iunie 2012 | R3SP3CT întreabă:

Salut.Imi puteti spune si mie niste servere de pe counter-strike gen zombie.indugi.ro, sa fie la fel de misto ca si in trecut ca acum s-a schimbat mult in rau.

1
Răspunde Raportează
eugiorgi
în 27 Iunie 2012 | eugiorgi întreabă:

Hei TPU imi spuneti si mie unde as putea descarca gta vice city cel vechi vechi unde poti cumpara sectia de politie? Imi trebuie neaparat si sa si mearga daca il descarc ajutati-ma va rog dar sa mearga!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gaby405
în 27 Iunie 2012 | Gaby405 întreabă:

Hello TPU! As dori sa stiu de unde si cum pot lua jocul "SUPAPLEX" imi trebuie un program laptopul meu executa windows 7 ultimate si calculatorul windows xp mersi. funda

0
RaR3s21
în 27 Iunie 2012 | RaR3s21 întreabă:

Buna TPU am dat counter strike pe maxim si acum cand intru in el imi da not imput supported.Am incercat sa descarc altul si nu a mers e vreo cale sa mai mearga fara sa reinstalez windowsu? Funda:o3

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2012 |

Cand dau un joc imi scrie Ne pare rău, sistemul dumneavoastră nu are suport pentru grafică 3D, vă rugăm să verificaţi hardware-ul şi de configuraţia sistemului, apoi încercaţi din nou, ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mhialin01
în 27 Iunie 2012 | mhialin01 întreabă:

Dati-mi si mie niste sv de Cs 1.6 Zombie Zscape

3
Răspunde Raportează
hatze
în 27 Iunie 2012 | hatze întreabă:

Bună Dimineața TPU, îmi puteți spune dacă e mare diferență intre jocurile GTA 4 și LA Noire?, eu cred că LA Noire are grafica ceva mai slabă deoarece nu are atătea blocuri si mașini cu colorate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nenem
în 27 Iunie 2012 | nenem întreabă:

Buna TPU Imi place sa ma ma joc jocuri cu wrestling dar caut jocuri in care sa pot face royal rumble wrestlemania meciuri in cusca Funda Ma puteti ajuta

1
Răspunde Raportează
Metin2Empire
în 27 Iunie 2012 | Metin2Empire întreabă:

Salut.Am un PS3 si jocul Call of Duty Black Ops.Cand joc multiplayer si bag L96A1 nu fac killuri mai deloc.Imi poate explica cineva cum fac Quick Scoop-ul bine sau No-Scoop.As vrea sa raspnda cei care au...? (mai mult)

0
LoLWhaT
în 27 Iunie 2012 | LoLWhaT întreabă:

Cine stie niste jocuri mmorpg? unii mi-au dat raspunsuri metin2, samp,cs pe astea le stie oricine si va rog fara site doar numele jocului.si fara (metin2, cs,samp,4story,cabal)

3
Răspunde Raportează
smarandio
în 27 Iunie 2012 | smarandio întreabă:

cine-mi da un cont de minecraft 1.2.5 pliz o sa-l fac foarte misto dau funda + vot. va implor adresa de email amea e narcis.mequest@yahoo.com trimiteti contul pe adresa de email amea sa no vada...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexa412
în 27 Iunie 2012 | Alexa412 întreabă:

Cine stie un Metin2 care sa aiba otel+9 la magazin si din otel sa iasa king1?

1
Răspunde Raportează
GabiSiAtat
în 27 Iunie 2012 | GabiSiAtat întreabă:

In ultimate spider-man pot merge numai cu picioarele pe blocuri? Daca da cum? Funda+vot.

1
Răspunde Raportează
BlackHorizon
în 27 Iunie 2012 | BlackHorizon întreabă:

Salut, am o mare nelamurire: am un cont psn in us, si codul de activare pentru bf3 in londra. Stiti cumva ce card psn i-mi trebuie ca sa descarc un dlc pentru bf3? US sau UK? Multumesc

1
Răspunde Raportează
dannyboy1996
în 27 Iunie 2012 | dannyboy1996 întreabă:

Am o intrebare: Am intrat pe ea.com, mi-am facut avatarul meu 3d si acum vreau sa il bag in fifa. Cum reusesc? Ma ajuta cineva :D Dau funda! :D

0
Gaby_Popa_1998
în 27 Iunie 2012 | Gaby_Popa_1998 întreabă:

Stie cineva de unde pot descarca WWE SmackDown vs. Raw 2011?

0
MrMaloneSV
în 27 Iunie 2012 | MrMaloneSV întreabă:

Cum pot face un camion pentru ets in zmodeler? Funda1

0
Iph0n3
în 27 Iunie 2012 | Iph0n3 întreabă:

R3! Am descarcat metin2 vamos si nu pot sa ma inregistrez:| La ultima intrebare nu stiu sa raspund nu stiu ce sa scriu :| (FUNDA)

6
Răspunde Raportează
în 27 Iunie 2012 | RndunelPisic? întreabă:

Asta e pentru cei care joaca METIN2Ro :voi daca aveti lvl 25 cat ati plati pe unu de 40 ca sa va cresca la lvl 30? eu am dat 250k per lvl. ce credeti e bine aceasta suma? Ca vreau ca la lvl 30...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
k1dutzz
în 27 Iunie 2012 | k1dutzz întreabă:

Buna TPU ce caracter imi recomandati sa ma apuc la jocul 4story! Spuneti ceva despre abilitatile lui si de ce este mai bun!

1
Răspunde Raportează
Whitecore
în 27 Iunie 2012 | Whitecore întreabă:

As vrea si eu un HACK de metin (nu metin2 RO). Oricare, dar sa mearga.As avrea o preferinta la TRADE HACK. Lasati si id vostru de mess ca daca am o problema sa ma ajutati! Va rog mult! Dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cucu_gabriel_1998
în 27 Iunie 2012 | Cucu_gabriel_1998 întreabă:

imi puteti spune de ce la gta san andreas v2 ma joc un pic iar apoi imi da o eroare plz dau funda! 1

1
Răspunde Raportează
NooN3
în 27 Iunie 2012 | NooN3 întreabă:

Salut,am luat CODMW2 si am vrut sa ma joc multiplayer.Am facut tot ce trebuia, si cand intru in multiplayer imi scrie tot scrisul criptat.Stie cineva cum pot remedia aceasta problema?

3
Răspunde Raportează
Elena1102
în 27 Iunie 2012 | Elena1102 întreabă:

urmatoarea intrebare este pentru jucatorii howrse. Cum pot sa produc morcovi, in centrul de echitatie?

1
Răspunde Raportează
rareshboss12
în 27 Iunie 2012 | rareshboss12 întreabă:

De unde pot sa descarc hot cofee pentru gta san andreast pentru sex?

1
Răspunde Raportează
RoMaNiaa
în 27 Iunie 2012 | RoMaNiaa întreabă:

SAll TPU imi merge gta san andreeas greu stiu am ramul mic de 492 dar merge sa-l fac calitatea sa se vada mai mica nu-s raspunsuri FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Korath
în 27 Iunie 2012 | Korath întreabă:

Am niste dvd-uri cu jocuri; cand le bag in pc-ul meu, imi arata ca sunt goale, nu e nimic pe ele.Dar la alte pc-uri merg, se deschid jocurile.Stie cineva de ce? Care e problema? Sau cu ce program sa le...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
????????c?????
în 27 Iunie 2012 | ????????c????? întreabă:

Vreau si eu salvarile la assassin creed 3 dar nu tot jocul. 50-75% va rog mult. Dau FUNDOI :D

0
U22I
în 27 Iunie 2012 | U22I întreabă:

All va rog eu foarte frumos cine are un cont de 4story orice lvl dati add andrei_frumuselu33 chiar imi doresc sa joc accest joc. Dau funda :D

1
Răspunde Raportează
  • 6619
  • 6620
  • 6621
  • 6622
  • 6623
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Exista oare oameni mai răi decât psihopatii și sociopatii /narcisiștii? In sensul oameni foarte răi, urâți lăuntric da care nu fac rău nimănui, doar au o furie și răutate în ei de nedescris?...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Femeiastelară
    trimisă acum 11 ore

Femeiastelară întreabă:

Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • costy335
    trimisă acum 20 ore

costy335 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare pentru baieti si o nelamurire mai "delicata" sper sa nu deranjeze pe nimeni. Prietena mea insinueaza ca inca este virgina dar stiu din mai multe surse ca nu mai este (nu m- ar...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 19 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Va place cum traduce Google translate sau folosiți altceva?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.062
  • Întrebări: 3.955.374
  • Răspunsuri: 17.671.842
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Seria Divergent

Seria Divergent

Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.128 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.145 Carieră
  • 20.378 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.476 Conversaţii