Sal TPU dati-mi un site de unde pot cumpara steam-uri bune pentru cs daca se poate si link
SALUT TPU! Ce shootere imi ziceti ca merg pe laptopul meu care are procesorul Intel Celeron Inside, placa grafica ATI Radeon 200M series si 2GB Ram?
Am samp 0.3e, cand explodeaza o masina langa mine imi da crash.ce sa fac?
am un PC ca prost (32mb video, procesor celeron CPU 2.20 ghz 512 ram ) si vreau sa bag ram si video. vreau sa stiu ce pot face? se adauga ram cumparat lacel initial? video de 256(pe care vreau...? (mai mult)
De cand joc metin tot ma scoate din joc si imi spune hake suspected ceva de genu cine ma ajuta?
Vreau sa-mi iau PSP Sony E1004...Pe el am si jocuri? La pachet imi da cumva un CD cu gta? Daca nu de unde pot lua unul si cu cat?
Buna Ziua! Am un Laptop DELL LATITUDE| D610 si nu stiu cum sa instalez wifi, trebuie instalat cv din el, facute niste configurari Ma puteti ajuta? DAU FUNDA
as vrea un mic ajutor.Cine stie sa faca un server privat de Metin2 asa calumea si fara lag ca mi-am mai facut odata dar aveam lag.Am 2 gb ram si calculatorul merge bine daca stie cineva sa faca...? (mai mult)
Sall. Cine poate sa imi recomande jocuri browser gratuite?
:) Am o problema cu PC-ul meu... De la o vreme, cam de vreo luna, trebuie sa astept aprox. 3 minute pana sa se aprinda. Dureaza cam 30 de secunde imaginea cu "welcome", iar apoi, trebuie sa? (mai mult)
De ce nu imi merge cs? Adica cand intru in el imi arata doar imeginea de la cs si bara cu start si nu imi arata nici new game,find server, optiuni, quit nimic:|:((((.Plz ajutati-ma.
..îmi puteți spune cum să îmi adaug bani importanți în odnocklasniki în joaca bratva i kalvta fără să trimit sms?
Va rog sa-mi dati si mie un site de unde pot descarca patch-ul Lasermine pentru CS 1.6, va rog frumos!
Am o intrebare : Cum pot salva o conversatie inportanta de pe facebook. FUNDA!
Sall, TPU Deci mi-am luat un ram de 1gb, ddr2 si mai aveam unul de 512, Acum nu stiu de ce imi citeste doar 1 gb si pe cel de 512 mi-l pune la placa video cred ca problema este pe acolo inainte mi-am...? (mai mult)
Sall TPU Ma joc splinter cell 1... sunt la misiunea a 3 a (defense ministry) asa fac toate objectivele si cand ajung la usa aceea cu scanerul o deshid cu colonelul ala si dupa acea e o camera de filmat? (mai mult)
Hei buna TPU! Ieri am primit asta {buna sunt TERESA FIGAGLO azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest sms la alte 20 de persoane o sa dorm cu tine mereu si daca nu crezi du-te pe...? (mai mult)
Am descarcat un pack cu cs in care erau mai multe cs-uri.Am instalat cs source am cautat sv no steam a inceput sa se descarce cv de la sv si cand sa se conecteze imi dadea o eroare cu table does not...? (mai mult)
:| veau sa-mi deschid un server privat metin2 dar nu-mi merge programul Instant Server X( cand incerc sa=l deschid mi se blocheaza tot calculatorul va ro ajutati-ma!
Am un cont, metin2ro lvl 78. vreau sa fac 80, repede si fara inel ca arma pvm am o otravita+9.Ce camera din v3 ar trebui sa aleg?
Auziti eu am mc(minecraft) si vreau sa joc pe multi player cu prietenii si sa facem serii cu jocu sa le bagam pe you tube si nu gasesc un program bun care sa nu imi scada fps-ul. Eu des am filmat...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune si mie niste servere de pe counter-strike gen zombie.indugi.ro, sa fie la fel de misto ca si in trecut ca acum s-a schimbat mult in rau.
Hei TPU imi spuneti si mie unde as putea descarca gta vice city cel vechi vechi unde poti cumpara sectia de politie? Imi trebuie neaparat si sa si mearga daca il descarc ajutati-ma va rog dar sa mearga!...? (mai mult)
Hello TPU! As dori sa stiu de unde si cum pot lua jocul "SUPAPLEX" imi trebuie un program laptopul meu executa windows 7 ultimate si calculatorul windows xp mersi. funda
Buna TPU am dat counter strike pe maxim si acum cand intru in el imi da not imput supported.Am incercat sa descarc altul si nu a mers e vreo cale sa mai mearga fara sa reinstalez windowsu? Funda:o3
Cand dau un joc imi scrie Ne pare rău, sistemul dumneavoastră nu are suport pentru grafică 3D, vă rugăm să verificaţi hardware-ul şi de configuraţia sistemului, apoi încercaţi din nou, ce...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste sv de Cs 1.6 Zombie Zscape
Bună Dimineața TPU, îmi puteți spune dacă e mare diferență intre jocurile GTA 4 și LA Noire?, eu cred că LA Noire are grafica ceva mai slabă deoarece nu are atătea blocuri si mașini cu colorate...? (mai mult)
Buna TPU Imi place sa ma ma joc jocuri cu wrestling dar caut jocuri in care sa pot face royal rumble wrestlemania meciuri in cusca Funda Ma puteti ajuta
Salut.Am un PS3 si jocul Call of Duty Black Ops.Cand joc multiplayer si bag L96A1 nu fac killuri mai deloc.Imi poate explica cineva cum fac Quick Scoop-ul bine sau No-Scoop.As vrea sa raspnda cei care au...? (mai mult)
Cine stie niste jocuri mmorpg? unii mi-au dat raspunsuri metin2, samp,cs pe astea le stie oricine si va rog fara site doar numele jocului.si fara (metin2, cs,samp,4story,cabal)
cine-mi da un cont de minecraft 1.2.5 pliz o sa-l fac foarte misto dau funda + vot. va implor adresa de email amea e narcis.mequest@yahoo.com trimiteti contul pe adresa de email amea sa no vada...? (mai mult)
Cine stie un Metin2 care sa aiba otel+9 la magazin si din otel sa iasa king1?
In ultimate spider-man pot merge numai cu picioarele pe blocuri? Daca da cum? Funda+vot.
Salut, am o mare nelamurire: am un cont psn in us, si codul de activare pentru bf3 in londra. Stiti cumva ce card psn i-mi trebuie ca sa descarc un dlc pentru bf3? US sau UK? Multumesc
Am o intrebare: Am intrat pe ea.com, mi-am facut avatarul meu 3d si acum vreau sa il bag in fifa. Cum reusesc? Ma ajuta cineva :D Dau funda! :D
Stie cineva de unde pot descarca WWE SmackDown vs. Raw 2011?
Cum pot face un camion pentru ets in zmodeler? Funda1
R3! Am descarcat metin2 vamos si nu pot sa ma inregistrez:| La ultima intrebare nu stiu sa raspund nu stiu ce sa scriu :| (FUNDA)
Asta e pentru cei care joaca METIN2Ro :voi daca aveti lvl 25 cat ati plati pe unu de 40 ca sa va cresca la lvl 30? eu am dat 250k per lvl. ce credeti e bine aceasta suma? Ca vreau ca la lvl 30...? (mai mult)
Buna TPU ce caracter imi recomandati sa ma apuc la jocul 4story! Spuneti ceva despre abilitatile lui si de ce este mai bun!
As vrea si eu un HACK de metin (nu metin2 RO). Oricare, dar sa mearga.As avrea o preferinta la TRADE HACK. Lasati si id vostru de mess ca daca am o problema sa ma ajutati! Va rog mult! Dau...? (mai mult)
imi puteti spune de ce la gta san andreas v2 ma joc un pic iar apoi imi da o eroare plz dau funda! 1
Salut,am luat CODMW2 si am vrut sa ma joc multiplayer.Am facut tot ce trebuia, si cand intru in multiplayer imi scrie tot scrisul criptat.Stie cineva cum pot remedia aceasta problema?
urmatoarea intrebare este pentru jucatorii howrse. Cum pot sa produc morcovi, in centrul de echitatie?
De unde pot sa descarc hot cofee pentru gta san andreast pentru sex?
SAll TPU imi merge gta san andreeas greu stiu am ramul mic de 492 dar merge sa-l fac calitatea sa se vada mai mica nu-s raspunsuri FUNDA!
Am niste dvd-uri cu jocuri; cand le bag in pc-ul meu, imi arata ca sunt goale, nu e nimic pe ele.Dar la alte pc-uri merg, se deschid jocurile.Stie cineva de ce? Care e problema? Sau cu ce program sa le...? (mai mult)
Vreau si eu salvarile la assassin creed 3 dar nu tot jocul. 50-75% va rog mult. Dau FUNDOI :D
All va rog eu foarte frumos cine are un cont de 4story orice lvl dati add andrei_frumuselu33 chiar imi doresc sa joc accest joc. Dau funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?