Ce jocuri pc îmi recomandați în two players?, am 2 joypad-uri și mă tot gandesc ce jocuri există ca să pot juca cu un tovaraș. dau fundă!
Buna TPU :D am o intrebare pentru toti ce au mess: din cand in cand primesc niste mesaje cu ar fi :CITESTE: apoi zice tot felul de intamplari si azi am primit de la 2 prieteni acelasi mesaj in care zice...? (mai mult)
cum aș putea juca jocul wresling in two players pe pc, am două joypad-uri și nu știu ce as putea face sa-l pot juca în doi
Imi merge warcraft 3 the frozen throne daca am placa video 32mb ram 512mb si procesorul 2, 2 ghz?
Cine mai joaca Superfighters deluxe? pleasee help am lag va rog ajutati-ma si dacamil rezolvati jucam online:D MS
Va rog frumos..stiu ca am mai pus aceasta intrebare odata.dar fara rasounsi bune! Doresc si eu niste programe online de facut bannere in afara de Photoshop si GIMP! As vrea cat mai repede un raspuns! Fundita! Scz...? (mai mult)
Salut,am vazut un metin misto, metin2 dinastya,si vreau sa stiu daca merge,si unde ma inregistrez si descarc,am gasit un site,dar la inregistrare cere ICQ, ce scriu acolo? multumes :D
Sall! Acum cativa ani am downloadat un joc si l-am sters a doua zi din greseala...era ceva de genu Age Of Emires doar ca era cu cowboy si indieni.Stie cineva cum s numea?
Cum fac sa scap de Lag pe Cod4 MultiPlayer? Pe cs am lag 5, 4 si pe cod 4 am 300-400! Funda!:(( PS:Cod4=call of duty 4
Sunt sigur ca toti ati auzit de cuvantul "noob" folosit in jocurile. Un prieten mi-a spus ca inseamna incepator, iar eu credeam ca inseamna cu totul altceva gen: prost, bou etc. Deci ce inseamna?...? (mai mult)
Cine se joaca FutureCop L.A.P.D pe servere sa-mi dea si mie varogg si unde sa setez va rog eu mult. multumesc!
Am doua intrebari: 1. Ce simulator va place cel mai mult din acestea care sunt acum: euro truck simulator, german truck simulator, austrian truck simulator sau uk truck simulator? 2. Cine...? (mai mult)
Cand vreau sa intru pe un server de Minecraft imi da o eroare. Ceva, Bad Login. Aveti idei?
Stie cineva un windows XP SP3 pe care sa mearga jocurile bine si mai nou 2012?
Cine stie jocuri cu igiena intima? :) Vreau cat mai multe link-uri. Funda!
Ce eroare este asta cum pot sa o repar? 1155: File G:\Zoo Tycoon 2 - Extinct Animal.msi not found.
De unde pot lua angry birds pentru psp sa fie format cso si mario daca exista tot in format cso
Salut imi puteti spune si mie un metin pvp - pvm lvl max 250..sa fie populat, multe evolutii.....inafara de mondial celestial hammer. lunaris... vreau ceva cum sa va zic gen energy sau celestial Funda?? (mai mult)
..am o problema cu jocul Counter Strike, haideti sa va spun ce s-a intamplat : jucam pe un server si am oomrat un admin ( unde nu aveam voie ) si nu stiu ce comanda mi-a dat ( destroy sigur nu? (mai mult)
Imi dati va rog un site de unde pot descarca sims? Orice sims. :o3 Fara virusi daca se poate, si clar. sa mearga. Funda! :)
Vreau si eu un metin privat:D Funda Vreau si link-ul de la pagina:*
Pot sa transfer un joc de pe un cont de Steam pe altul? Daca da, cum? cel mai bun raspuns are funda...
Am o poza pe Facebook si vreau sa o sterg cum fac ca nu gasesc. Astept un raspuns repede Funda
Cum se numeste jocul : http://www.jocjoc.ro/Jocuri-Miniclip/Tahiti-Hidden-Pearls.html sau sa imi spuneti un joc care il pot downloada in genu jocului. FUNDA!
am o problema cu csul am un calculator cu cpu Intel pentium dual core de 1.87 placa video invidia gforce de 1gb 64 biti 2 gb ram si windows 7 ultimate cand intru pe cs am 20 fps si imi merge...? (mai mult)
imi puteti spune un site in care sa gasesc monopoly online? Dau funda.
In ninjajump deluze free avem de ales: castle, pirates, jungle.La castle apare un dragon, la pirates un fel de broasca (toate pe la 6000).La jungle am ajuns la 7856 si nu a aparut nici un animal...? (mai mult)
Imi dati si mie un site cu zmodeler pentru euro truck simulator? Va rog repede ca nu gasesc poate stie cineva un site. Multumesc!
Stie cineva daca exista jocuri pentru invatat franceza? Daca da, spuneti-mi care.
am si eu o intrebare. Unde pot gasi echipe romanesti pentru PES 2009?
Care are cont de stardoll si nu ii mai rebuie sa imi dea id si parola. Funda daca merge:**
deci vreau un raspuns cat mai rapid! un joc de viata virtuala online va rog! funda
Cine imi da si mie un cont lvl 105+ pe METIN2 UNITED gratis add :ioniliescu14@yahoo.com
Cum ma pot transforma pe metin2 intr-un magazin in care se vand chestii? Funda :)
Hey! ma cam plictisesc vara asta si as vrea sa imi dati si mie nume de site-uri cu jocuri la care trebuie sa iti faci cont, nu jocuri online. Ceva de genul Stardoll, UbiWorld, Webkinz etc. FUDA! Scz...? (mai mult)
Pe stardoll, stie cineva cu dau un obiect din casa altcuiva?
mi-am cumparat de curand un animalut webkinz si am primit un cartonas cu un cod de 14 litere si cifre si am mai gasit un cod pe piciorul animalutului format din 6 litere si cifre cum le folosesc dau...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu un TradeHack la metin2 va rog din inima.
Vreau sa cumpar noul SIMS3 SHOWTIME dar nu il vreau de pe net deoarece am mai incercat o data si mi-a luat banii degeaba. Spuneti-mi va rog niste magazine unde se afla acest joc. FUNADA!
Vreau sa cumpar noul SIMS3 SHOWTIME dar nu il vreau de pe net pentru. ca am mai incercat o data si mi-a luat banii degeaba. Spuneti-mi va rog niste magazine unde se afla acest joc. FUNADA!
Cati GB are Gta IV?
Salut, sunt disperat dupa un cont de minecraft. Si va mai rog ceva, sa-mi raspundeti cat de repede, a da si de eroare eram sa uit. La minecraft in joc spune cand ma loghez, , User Is Not Premium"...? (mai mult)
La jocul yu ghi oh kaiba revenge, cand ma jucam tin minte ca dupa un buton castigan meciul imediat.....care e acel butin:D?
As vrea niste servere de samp fun(cine stie) Multumesc
Cine stie de unde pot downloda un program de filmat cel mai bun?
Cum pot face pe Metin2 (server privat) la chat sa scriu numele unu item si acesta sa apara cu galben si ceilalti playeri sa poata vedea cand apasa click pe scris ce bonusuri are acel itm? Dau funda si...? (mai mult)
Am 2 intrebari pentru. cei ce joaca metin2 Lunaris;) 1.De ce nu merge ch2 si ch 3? 2.De ce mi se inchide des metinul(vr sa zic... cand sunt in joc. tot ma da afara des)
Salut TPU:)! Imi ziceti si mie va rog un metin cu rate mari?
Puteti sa-mi spuneti niste jocuri online care nu necesita downldare? Va rog****! DAU FUNDITAAA**
Salutari! De la un timp m-am plictisit de calculator,afara ploua,ori e canicula, sau n-am ce face afara.Care imi da si mie jocuri ori download, ori pe www dar sa-mi da-ti sa ma joc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.