Buna! As vrea sa imi dau contul de pe ourworld. Am cont de fata, am 6 diamante, sunt nivelul 50 si ceva... Pentru mai multe detalii bagatimi id:izabela.deea
Spuneti-mi si mie cateva jocuri pe care sa le joc pe pagina mea de Facebook! Cele mai multe jocuri primeste FUNDA.
Care imi spune ceva jocuri care imi merg pe placa video 128 nVidia Ram 512 procesor 2.80 GHZ Va rog frumos
Imi puteti spune ce semnifica xd sau xoxo? Multumesc anticipat:)
Am un telefon Samsung Galaxy Fit ....cine imi zice cum sa-mi fac conexiune la WiFi am internet de la RDS va rog frumos ajutati-ma!
Cum imi fac magiile G pe Metin2 Lunaris?
Neata TPU! Dati-mi si mie niste jocuri Metin2 private, care sa aiba client asemanator ca a metin 2 ro.
Care ma poate ajuta sa fac un server de counter-strike? Va rog frumos! Multumesc anticipat!
Unde gasesc Wrestiling Mpire 2012 fara blocari, fara Memory Violation. Dau funda la cel mai bun si mai rapid raspuns P.S.(Cu URL de downloadare)
am instalat metin2 Tim si mi-se bloceaza cand astept sa se incarce zice ERROR si pe ecran imi apare cv cu main si daca intru zice ca e eroare ce sa fac casa pot sa il joc? FUNDA
Salut imi puteti spune si mie un metin pvp - pvm lvl max 250..sa fie populat, multe evolutii.....inafara de mondial celestial hammer. Funda + vot
SAL TPU... cine ma poate ajuta daca aveti un sait de unde se poate lua call of duty ops 2 pentru ca am auzit ca sa inventat 2?
Aveti idee verilor cum se face un site pe moca? as vrea si eu sa fac unul si sa va invit pe toti.:D
Care te joci gta 4 pe ps3? m-am plictisit sa joc cu straini, vreau un romanas autentic!:))
Am WWE SmackDown vs RAW 2010 wii pe dolphin si cand sunt in meci si adversarul e jos,nu stiu cum sa il acopar,adica cand numara albitrul 1, 2,3.Ajutati-ma va rog!
Este posibila downlandarea jocului inFAMOUS pe PC?
cine vrea sa facem un chanel de gaming cu videouri in care vorbim pe skype...id meu de skype este roboroyal
Care imi da si mie un like pe :http://thelifeingl.wordpress.com/ La sectiona like facebook si scrie jos in comentat,, am dat" are funda.
care ma poate ajuta. cand vreau sa intru in painkiller imi da o eroare ==>> ERROR:could not Initialize DirectX 9 Renderer...plzz dau FUNDA!
Caut vecini barn buddy
IMi explica cineva si mie de ce nu-mi merge Minecraft pe w7, ca astia de la mine din clasa mi-au facut in ciuda ca e cel mai tare joc si acum vreau si eu sa ma joc :((? Astept raspunsuri complexe;...? (mai mult)
Cine imi recomanda un FPS bun?
Cum pot desscarca Antivirusul?
Nu de mult mi-am instalat Windos-ul si acum am w7 si nu-mi merge cs-ul pe modul OpenGL (el merge doar pe softwer : jocul apare in punctulete, face lag urias si altele) :| Ma ajuta cineva si pe mine...? (mai mult)
Cum pot asculta în camion la euro truck simulator? Dau Fundă
Joc wow cel clasic de ceva vreme si sunt warrior human la level 29, si nu stiu de ce desi am invatat in stormwind de la un trainer de warrior sa folosesc o crossbow nu pot sa trag cu ea desi am sageti....? (mai mult)
jucam inainte un joculet pe net era cu un castel care putea-i sa ii pui un zid de aparare pentru a incetini inamici era un fel de tower defence adica puneai catapulte si daca puneai niste zidulete...? (mai mult)
As dori sa fac un server de counter-strike cei care ma pot ajuta as dori sa-si lase id de mess sau tutorialele de unde pot invata.Multumesc anticipat!
Ce tactica folositi la fifa 07? Adica la contraatac de exemplu unde dati pasel...
dati-mi si mie niste joculete misto pe net si online ca the west sau shakes and fidget sau niste joculete pe net de strategie si actiune!
am nevoie de ajutor! cum pot sa fac sa nu mai am lag pe minecraft help me :((!
Mi-am luat fifa 2011 si joc in multiplayer cu game ranger... faza e ca atunci cand intru in joc imi spune ceva cu ea servers ...care stiti sa rezolvati pm..si discutam. funda
spuneti-mi si mie daca apare jocul total overdose mai nou adica cu alte misiuni. MULTUMESC!
Salut imi puteti spune si mie un metin pvp - pvm lvl max 250..sa fie populat, multe evolutii Funda + vot
URGENT! Cineva care sa imi spuna repede Product Code la Dirt Showdown si DAU FUNDA la cel mai rapid! MS!
FUNDAAAAAAAAAA :D Salut TPU Dupa ce mi-a bagat cineva winowsul, am observat ca nu imi mai merge Metinul In orice client as intra mie mi se vede alb [ toate butoanele inclusiv dupa ce m-am conectat pe...? (mai mult)
Astazi mi-am schimbat adresa de mess si am adaugat cateva persoane in lista de prieteni. Dar o pare din ele au ajuns la adress book. Am incercat sa adaug din nou acele adrese dar nu a mers. Ce pot sa fac?...? (mai mult)
Cum adaug boti la counterstrike lant final ca e doar unu? funda
Se mai joaca cineva moviestarplanet.de?
Am un telefon galaxiy fit android si am baga internet de la cosmote si se instaleaza si primesc un sms la care zice sa trimit un alt sms ca sa-mi de-a setarie trimit sms-ul si primesc un alt sms care...? (mai mult)
As vrea sa stiu cine vrea sa schimbe\cumpere niste jocuri de ps3 si sa cumpere niste jocuri de xbox. Jocurile de ps3:LA NOIRE, ratchet and clank tools of destruction si uncharted 3(toate sunt...? (mai mult)
Este pe aici vreo fata care joaca Need For Speed WORLD? Daca da, lasati driver name-ul aici :D
mi-ar merge pe DDR 400 Memorie Silicon Power 1GB DDR3 1333MHz CL9? Dau funda pentru cine ma convinge :D
Cum pot sa aflu ce lvl am la league of legends? Dar fara sa intru in joc?
Cine vrea sa facem un forum server de cs si mt2 sa bage id meu romaniazonecs@yahoo.com
stie cineva cum pot sa fac sa pot vedea:)) youtube pe Samsung gt-b3410?
Sal TPU cine imi poate spune cand si la ce orea sunt eventurile de pe metin cu mingiile de fotbal pls
Voi ce alegeti dintre: Minecraft? Roblox Va rog spuneti-mi am nevoie de parerile voastre!
:) Unde pot sa gasesc TSBin-ul prin pc? :-? :))) Fundita! ^^
Va rog spuneti-mi si mie cum sa fac ca fraps 2.9.4 pe care il am eu sa filmeze mai mult de 30 de secunde.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?