Cine se joaca drakensang online? :X:X:X
De ce nu imi merge serverul de samp Romania super stunt? am sa-mp 0.3e,ala merge doar pe samp0.3c? sau pe ce merge? dau funda cui imi rezolva aceasta "problema"
Nu stiti ce s-a intamplat cu siteul spectrulrelativ sau cum era? Va rog sa imi mai dati un site cu povesti de groaza ca si celalalt! FUNDA+ VOT!
am o problema cu metin2 ori care las lua, obtin acelasi rezultat.de fiecare data cand joc, joc 2\3 min si imi da restart dar eu raman intrat si pe metin si pe ori ce al ceva apoi cand intru pe...? (mai mult)
Caut un joc orice dar sa fie de minim 2.0mb!
Am cont pe NeoBux si nu stiu unde sa dau sa ma uit la reclame...
Stie cineva cod de la jocul Sima 3 "Katy Perry's sweet treats"?
vreau sa imi spuneti si mie care sunt codurile la metin la armura aia cu aripi si la armura de shaman albastra care i se vade fundu si are tanga si mai multe coduri misto de arme noi 2012 asa...? (mai mult)
Pe facebook daca bifezi casuta ca o persoana se da altcineva ce se intampla? De ex il amendeaza pe ala care s-a dat drept altcineva cei de la facebook?
Joaca cineva lady popular? Daca da, cine imi poate spune si mie cum trec la jocul master mind, trebuie sa fac un scop la nivelul 7, ca sa trec mai departe la nivelul 8. Raspunsul corect primeste...? (mai mult)
Dau itm pe Mage mt2 seturi bani pe itm sau bani pe candylongjur mt2||
Cum fac un cont pe forumul de la freejack? fundoi!
Cei care se pricep la MINECRAFT, am o intrebare! Deci : - Cum imi pot face un server de minecraft, da am router ( modem )?!? Va rog foarte mult, raspunde-ti repede :3! Iar daca ma poate...? (mai mult)
stiti o aplicatie care poate deschide mai multe ferestre pentru jocuri?:D Dau funda :)
Steamuri Counter-strike La 2Euro Si 61 De centi + TVA include jocuri : Counter-strike 1, 6, Counter-Strike Source, Counter-strike Condition-zero, Counter-strike Global Offensive. Acest Steam se obtine...? (mai mult)
SalUt TPU eu joc pe un server de hamachi a unui prieten si cand intru pe server astept ce astept si imi apare??/?/ yes no dar mereu...? (mai mult)
Cine are cont de metin2 ro?
FUNDA! cine imi gaseste cea mai veche versiune a programului de recording fraps cu inregistrare! Vreau siteul va rog. daca puteti sa imi spuneti versiunile vechi. vreau sa le incerc pe toate!
Imi zice si mie cineva niste jocuri fanie care se pot downloada, dar sa nu fie gen metin 2.
Ce jocuri as putea sa joc in afara de METIN, CS
Va rog frumos dati-mi si mie un cont Facebook pentru barn buddy cu nivel mare va rog mult va dau funda (mersi frumos)
Salut TPU, Am o nelamurire care am vazut ca s-a mai vorbit pe aici dar tot nu am gasit ceva.E vorba despre miturile si celelalte chestii din GTA San Andreas, am vazut moduri despre Bigfoot(de expl.),...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link de descarcare pentru un hack de GoalUnited de bani si de stele GU? Unul care sa mearga descarcarea.Multumesc anticipat.
cine stie sv de AdventureQuestWorlds no hamachi?
Am o placa de baza p4m800pro-m si vreau sa-mi cumpar o placa video si un procesor nu stiti cumva daca placa video ati sapphire 4650 hd 1 gb agp 8x este compatibila sau procesorul pentiun d 925 este compatibil...? (mai mult)
TPU va rog spuneti-mi cu imi deblochez wifi de pe pc (cand intru pe telefon si caut imi gaseste insain partea dreapta imi apare un lacat cum scap de el). FUNDA
Ce servere de metin2 privat stiti? P.S Sa si mearga.
Vreau sa fac o comuniate de gaming...cu servere de toate tipurile! caut un partener care se pricepe, si care sa ma ajute! sa fim ca fratii :)) :D
Imi ziceti si mie cateva server de Metin2PVP/Gm Mode? Nu conteaza daca este IP/Hamachi/MC...sa iti dea Lv. max la inceput si la magazine sa ai tot ce vrei!
Am telefon Nokia asa 201 si am observat ca la jocurile care le-am descarcat de pe internet cand le iau imi merg adica mi se vede imagine tot clar dar intr-o parte am la joc pe partea dreapta mereu o bara...? (mai mult)
Ce sa fac sa invat repede pentru examen il am maine va rog ajutati-ma
cum se face un cont pe freejack va rog raspundeti-mi!
Ce metine stiti si voi mai frumoase nu conteaza daca e PVM/PVP anafara de Hammermt2, GTH
Mi-am facut un cont pe Youtube dar nu stiu cum sa pun un videoclip sau ceva de genu:D cine ma poate ajuta
Doresc sa aflu niste jocuri gen NFS underground 2, sa fie cat mai nou jocul si ceea ce ma intereseaza cel mai mult este sa pot tuna masina astfel incat sa fac o cariera completa. Am...? (mai mult)
Salut, TPU.Alta intrebare a mea este ca nu am gasit cum sa aflu frecventa la RAM am vazut pe net ca e de 800 si cv mHZ sau 1333 mHZ parca am incercat si cu CPU-Z si cu AIDA64 Extreme, dar tot nu am gasit....? (mai mult)
Stie cineva de unde pot descarca FIFA 2012 FULL? FUNDA + VOT! Multumesc.
am incercat sa instalez nfs underground2 l-am bagat in deamon tools dau next next aleg partitia in care sa o instaleze si dupa imi apare:CANNOT INSTALL TO THE SELECT DIRECTORY, BECAUSE IT MAY...? (mai mult)
Am procesor 2, 51 Ghz, 1, 25 RAM, 256 placa video.Ce jocuri stiti la acest nivel?
Site-ul Okazii.ro este sigur? Am vazut ceva ieftin care ma intereseaza dar nu sunt sigur ca voi primi chiar ceea ce-mi doresc...
Joc metin2light dar de o vreme nu ma mai juca pe un caracter adica ma baga si dupa o secunda ma scoate ce e de facut?
Ma ajutati si pe mine cu o problema vreau un hack de 4story eg evil sau de plusat iteme si nu stiu de unde sa-l iau va rog ma puteti ajuta sa aflu
M-am apucat de CrossFire (sunt nou ) si as avea o intrebare legata de arme : cum fac arma de aur/argin/cupru si altele?
Are cineva un cont de minecraft premiu care nu ii mai trebuie? :(
Vreau un hack metin2ro.Va rog fundita! Plz:o3
care este Serial key de la ricochet lost worlds Dau funda. P.S stiu ca e nevoie de product ID: Richochet lost worlds product ID: 3642-5593-5773-9171-4062-8124-1044-79
Caut si eu un program de modificat poze (online sau download) Astept cat mai multe si mai bune programe daca aveti si linkuri ar fi si mai bine.Voi alege castigatorul dupa cateva zile deci nu...? (mai mult)
ar merge driver san francisco pe amd e-350 1.6 ghz 2. 00gb ram, placa video amd radeon hd6310 384mb? FUNDA! Va rog raspundeti!
As dori sa stiu cum pot recruta oameni in jocul Morrowind? Dar sa le dau arme?
Va rog frumos sa ma ajutati! Incerc sa completez acest survery dar nu pot (nici macar nu stiu cum), va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac sau daca vreti sa incercati voi, va rog eu frumos! Multumesc!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Xena20 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?