Salut TPU vreau si eu niste jocuri pentru pc windows 7 nu conteaza ce fel de joc doar sa fie fain si sa se descarce usor
caut si eu un metin2 privat in care sa aiba magazin de pesti de unde sai cumperi din care sa faci bani deci sa nu fie perle dee cumparat sa trebuiasca sa le faci cine da mai multe metinuri faine...? (mai mult)
Hey! stie cineva cum pot reseta un fan page pe facebook? adica sa ramana doar likeurile
azi am luat 4story eg si l-am instalat si cand intru imi zice "cheat program detected" si am zic ca sigur este de la cheat engine si am sters cheat engine, si tot imi aparea "cheat programe detected"...? (mai mult)
stiti jocuri gen http://www.jocurile.us/jocuri-barbie/Fete-cu-stil.html
Heiii TPU nu stiti un site de pe care pot sa descarc jocul Virtual Families fara timp de joc, nu ma lasa sa joc decat o ora si dupa trebuie sa il cumpar si daca ati sti un site unde sa fie gratis mersi,...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site cu un hack de S4 League.
Buna TPU. Problema urgenta. Acum 10 minute cineva a incercat sa imi fure contul pe darkorbit, iar eu reuseam sa ma loghez doar pe pagina principala. Am schimbat atunci pe moment numele si parola, am urmarit...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor.Cum deschid chatul in jocul minecraft ca sa pot vb cu ceilalti player dar si normal in singleplayer? Va rog ziceti-mi cum sa deschid chatul in singleplayer cand joc!
Tocmai am creat un design pe wix.com.Pot sa-l pun pe site-ul meu.ro? Daca da, cum?
Imi ziceti si mie niste jocuri la care nu se poate schimba parola daca exista please? Dau fundita
am o nelamurire fata de jade dynasty.Am observat ca unii playeri peste level 45 au iteme cu BOUND si cu ajutorul acestui BOUND primesc diferite bonusuri foarte bune. as vrea sa stiu ce trebuie sa? (mai mult)
Ce lv ai pe metin2 care il joci? eu joc pe metin2 blacknight lv 55-56
Deci am un ps3 si vreau sa-l conectez la un monitor LG Flatron W1934S...dar nu merge pentru ca nu are HDMI.Am luat si un cablu VGA-HDMI si cand il bag zice ca e out of range..Intrebarea mea este? (mai mult)
mi-am facut un cont pe youtube. mi-am inceput propriul let's play cu prototype si as vrea sa intrati pe el si sa-mi spuneti ce parere aveti.linkul de la chanelul meu este: http://www.youtube.com/rares9889...? (mai mult)
Salut SCUZATI categortia! Mi-am luat un joc (left4dead) si merge sa ma joc la el dar dupa un timp ma da afara din joc automat! De ce? Am luat jocul de 2 ori tot asa face! Am:2 gb ram CPU:G460 1.80...? (mai mult)
Ziceti-mi niste jocuri pentru un sistem : procesor 1.2 ghz ram : 384 mb placa video : 64 mb hdd : 40 gb mersi va rog raspundeti la subiect nu alte prostii dau funde ziceti multe jocuri cam 10-20 dau...? (mai mult)
Ce jocuri PC imi recomandati?
Sallut! As dori si eu daca se poate un cont pe mondial de lvl 127 sau mai putin nu cont daca are iteme sau nu. Nu am pretentii..Va multumesc mult!
Cum pot sa ma conectez la wifi de pe calculator? dau funda/vot
Cum sa fac foarte usor LP pe Fifa online 2? Sau daca e vreun hack pentru LP
am Samsung s5230, cand imi downloadez jocuri de pe net, le bag pe el, le instalez, redare si imi da eroare! Nu exista memorie implicita (Java Error:Nu exista memorie implicita) ce inseamna? Imi...? (mai mult)
Cum se face un cont pe freejack? ca mie imi da error la id forum! FUNDOI
am downloadat moduri pentru ETS dar nu stiu unde sa le bag...ma poate ajuta cineva dau funda!
imi puteti da si mie siteul unde pot downloada programul QuickTime pentru a putea vizualiza fisierele RAR. daca mai stiti si alte programe mi le puteti spune! PS: fara virusi pagina va rog! dau...? (mai mult)
imi poateda cineva un link de unde pot downloada sau sami spune de unde pot lua Win32 aplication ca la ori ce joc sau program la mine in pc imi cere win32 si nu situ de unde sa il downloadez,...? (mai mult)
De ce wrestling mpire 2012 merge in reluare cand joc? De cate ori fac un meci imaginea se misca din 5 in 5 secunde.
Ce metin are ratele 750 si care sa aiba la magazin king dau funda celui care raspunde cel mai bine
Am facut un server de Counter-Strike 1.6 dedicat.Am urmat un tutorial, serverul merge fara probleme, dar cand un prieten a incercat sa intre pe el, nu merge.De ce decat eu pot intra si altii...? (mai mult)
Cine imi poate da un wall simplu pentru cs care sa mearga?
as vrea sa ma ajutati sa invat cum bag pe un CD Muzica! Cum il ciptez.Mi-am luat deja nero! Funda
Ce jocuri gen swords ans sandals stiti?
Cine stie un joc K1 pe pc? mersi
Sall TPU:)! ziceti-mi si mie niste jocuri misto gen 18 wheels of steel, sau gta san andreas, din astea sa bag benzina la masina sa o repar. Dau fundita:X
Vreau jocuri de gradinarit! funda
Buna TPU am un laptop emachines E525 cu windows 7 home premium si as vrea sa imi schimb windowsul in windows xp am cd (care merge am mai incercat la un prieten care avea calculator) la el am apasat pe setup...? (mai mult)
Deci fiti atenti va rog am instalat jocul superfighters deluxe si am lagggg cand ma joc de ce? http://www.mythologicinteractive.com/Default.aspx vad numai imagini la inceput merge beton si cand intru...? (mai mult)
vreau sa stiu de unde pot descarca video de pe youtube?
Heloo! Dati-mi cateva idei de taguri pentru clan cs vreau tag si numele cel mai bun tag primeste funda
Nustiu de ce nu merge sa-mi fac fac cont pe league of legends asa imi puteti da un cont de level 1 sau sa-mi faceti cont CONTACT darie_alexandru99
Va rog frumos imi dati si mie un cont de care nu mai aveti nevoie pe aora val mondial va vrog cel mai frumos
imi puteti sugera niste jocuri care pot rula pe XP Proffesional(ca mafia 2 just cause 2) funda
Sall TPU:)! ziceti-mi si mie niste jocuri misto gen 18 wheels of steel,sau gta san andreas, din astea sa bag benzina la masina sa o repar.:* Dau fundita:X
Sall all! Am Lg Kp502, il am de un an, dar de acu vreo luna nu stiu de ce cand vreau sa pun o poza pe fundal imi scrie ca memoria este insufiicienta. Dc? FUNDA, P.S. Am vrut sa ma uit la memoria de pe...? (mai mult)
cine stie daca fruit ninja frenzy se poate juca in 2? dau funda si vot :*
La Top Eleven pe facebook un prieten imi poate trimite jocatori? Daca da, cum?
Salut SCUZATI categortia! Mi-am luat un joc (left4dead) si merge sa ma joc la el dar dupa un timp ma da afara din joc automat! De ce? Am luat jocul de 2 ori tot asa face! Am:2 gb ram CPU:G460 1.80 GHz,...? (mai mult)
HEY TPU! care siteul de la metinul acesta: http://www.youtube.com/watch?v=rYVCTm5MltU&feature=related Uitati-va si spuneti-mi siteul DAU FUNDA SI VOOT
uitati-va la cs acesta:http://www.youtube.com/watch?v=nDU2Y1MlBO0 asa, intrebarea este:Ce cs este si de un pot descarca aceste skinuri(Pagina plizz) Daca raspundeti la amindoua dau funda+ vot...? (mai mult)
Salut TPU? Cine a jucat metin2 hammer, atunci cand lvl max era 125 sau 127? vreau sa stiu cum se numea melodia aia care nu stiu daca era in folderu BGM care cand intrai pe hammer ti-o dadea automat? dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!