Salutare! S-a redeschis comunitatea http://buzau-hell.in/ Daca ai un server de cs hostat sau nehostat, contacteaza-ma ca sa iti oferim : 1) Suport 24/24; 2) DNS; 3) Categorie pe forum; 4)...? (mai mult)
Mai demuuult, am dat pe google zeke and luther games si mi-a aparut acolo la un rand tralala jocuri pe nu stiu ce site, ca si ggg, agame, dar nu mai stiu cum se numeste, acum sa schimat si nu mai gasesc...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare foarte importanta. Cat de rezistente sunt laptopurile ACER aspire? As vrea un raspuns cat mai detaliat pentru ca vreau sa imi iau un laptop si acer ar avea performanta buna in...? (mai mult)
Cinemi poate supene de ce nu merge metin united imi dai erroere?
Am un cont de nivel 5 pe Lady Popular si nu vreau sa il abandonez. Daca il doreste cieva il dau cu mare placere...
E deschis metin2 dinamik? dati-mi si mie situ plss Funda +vot
Cine stie un metin2 cu itm+9 (aqwa +9 semi-om +9 king1 king2 posedata+9)totul la 0 yang?
Cine îmi poate da mai multe informații despre Counter-Strike:Global Offensive?(CSGO)
Ce metine misto stiti private? inAfarA de hammer rospeed gx tim candy tim repede Astept multe raspunsuri daU funditA
cum pot donwloada empiremt2(hero, corvus)? Dau fundita pe orice raspuns ajutator
Hey eu joc triburile si am atacat un sat si eu am castigam acum eu ce fac cu satul ala ramane satul meu?
Sall TPU, m aputeti ajuta cu o problema la CS 1.6? Deci, eu joc pe un server de JB si am model de terorist normal si am incercat toate metodele sa nu il mai am, am scris in cons cl_minmodels 0, na mers,...? (mai mult)
Am Wheelman, Call of Duty 4 MODERN WARFARE, GTA 4, PROTOTYPE, POSTAL 3 si altele asemanatoare cu acestea dar nu imi merg bine, imi merg foarte greu... de ce? Am la pc urmatoarele : 3 GB RAM,? (mai mult)
Stie cineva cand se lanseaza Euro Truck Simulator 2?
Spuneti-mi si mie niste coduri (parole) pentru Age of Empires Expansion Trial
Heii^^ pe imvu care este metoda noua de facut credite? fundita
Buna aici nu inteleg nimic:e in legatura cu imvu :http://jkb123.net/RoxieRockette/?p=661 nu reusesc cine imi ex. si mie? dau funda:)
Cine poate sa-mi zica niste jocuri de genu assassins creed, assassins creed 2, assassins creed b, gothic1, 2, 3, 4, risen, crysis 2. DAU FUNDA!
Care vrea sa facem un server prv de mt2 GM MODE? Adresa :deny_hyun@yahoo.co.uk
Cine are sa-mi dea si mie seriuos sam 2 sa lase linkul de download. dau funda
Cum fac in sims 2 sa fure un adolescent?
Am si eu un wwf no merci 2011 si jucatori nu intra pe melodiile sale si nici nu dau proprile manevre va rog ajutatmi cum pot rezolva aceasta probleme de la ce e? funda + vot
Cine joaca mafiamania? ce rang aveti?
Hi TPU ce metine privAte misto stiti si dAca se poAte sa fie in romAna sAU sa fie multi romAni pe el dAr sa cresti repede fAra sa fie pe hamachi (faRA rospeed hammer gx tim candy ) si sa fie site-urile...? (mai mult)
De unde pot downloada The Sims3? funda, vot
Buna dimineata... caut de mult un sit de unde pot descarca un windows bun.sa fie Sp2 daca stie cineva...care la si descarcat si a mers.las ruga sa-mi dea si mie linkul . si inca ceva. daca este? (mai mult)
Cine imi spune si mie de unde pot descarca un fifa 2009,, 2010,,, 2011 nu conteaza ce an e...pentru ca as vrea sa ma joc liga 1 bergenbier.va rog frumos...
Cine Imi Da Si Mie Un Cont Pe Imvu Cu Multe Haaine si accesori pantofi etc
Exista motocicleta in gta 3 ca am vazut pe you tube si era gta 3 nu mod sau alceva era gta 3 autentic
Maine imi iau pc nou si nu stiu cum sa fac cu internetul.am internet de la UPC... am auzit ca daca vrei sa iti mearga netu ai nevoie de programul lor. eu am pierdut CD :(. daca puteti sa imi? (mai mult)
As vrea sa va intreb si sa va rog frumos daca imi puteti da si mie cateva coduri sau conturi de webkinz nefolosite va rog frumos nu va suparati este doar o intrebare si nu are rost sa va suparati...? (mai mult)
Nu stiti un server de dbz zeq2 romanesc? dau vot si funda la raspunsurile ajutatoare.
Ceau.Cine ma poate ajuta? Cine ma Poate ajuta si pe mine sa imi faca un sv de metin2? Si vreau sa bagam in joc arme 2011 kinguri 1 2 3 4 5... Mai mult.Cine ma ajuta primeste Own permanent si Funda :D Va? (mai mult)
Care stie un link de radio care sa mearga pe xat.si intrati pe xat.com/DjSergiu
Funda! de ce nu imi mai merge sa ma joc nimic pe net?
Am vazut pe utube un video cu un server privat de mt2 (hammer mt2). in fine.am vazut ca sunt multe commenturi la video care spun ca nu merge.imi explicati cum se instaleaza?! (acum il descarc) Raspunsul...? (mai mult)
va rog dati-mi si mie un link download nfs most wanted... funda
Sal mi-am luat un laptop si nu stie ce joc sa joc eu sunt un mare fan al fotbalului da imi plac si jocuri gen call of duty etc ce jocuri recomandati si de ce?
Bwei. care joaca Imvu`! As dori sa ma ajutati si pe mine. cu Un cont :o3 Plss. mi-a fost furat contul si nah:-
Hey TPU! ma joc ourworld si in ultima vreme pe site apar personaje si avataruri de pe our world imbracate ca ele cum pot sa postez si eu pe site ul oficial o poza cu avatarul meu imbracat ca o vedeta? du...? (mai mult)
Cand dau sa intru pe gta san andreas sau pe un server de sa-mp nu merge, dau dublu click pe server si nu vrea sa intre si asa face si la singleplayer dau dublu click pe gta si nu vrea sa intre in joc ce...? (mai mult)
Sal TPU cine stie un mt2 asemanator cu mondial (sa aiba otel la magazin sa faci skill la P de la lvl 1 sa cresti destul de repede sa ai cal de la lvl 1.) in afara de valmondial cine imi da si site...? (mai mult)
Cine imi da licenta counter-strike pentru steam? Dau licenta dirt3! contact messs: best_boybb
As vreaun cont pandanda mai de levelul 6, 5sau7.
Cine imi poate recomanda si mie jocuri de pc. Langa numele jocurilor adaugati un link de gameplay si un link de download. V-a rog o lista de minim 10 jocuri! Multumesc anticipat!
Sall. as vrea un cont de pandanda de levelul mai mare de 40. multumesc.
Aloha TPU. la jocu grepolis dupa ce incep revolta si astept 12 ore incepe furia. Acolo ce trebuie sa trimit prima. nava de colonizare sau armata? dau funda pentru cel mai bun raspuns.
Daca joaca cineva DDtank cum faci decorate aia cu perla misiunea zic? FUNDA+VOT
Hack farmerama! DAu vot
care patch trebuie sal insatalez pentru a juca pe gameranger age of empires III. dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
PijamalinaSatină întreabă:
Lucia570 întreabă:
Effy35 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!