Nu cred. Daca pe internet ai citit ca a iesit GTA 9 tu crezi? Este adevarat totusi ca s-ar putea sa aiba si niste buguri minore, dar de aceea exista testeri, ca sa le gaseasca si sa le rezolve.
Oricum la FIFA 16 nu cred ca e cazu de bug-uri.
Ma rog nu am citit am vazut un videoclip pe YouTube unde zicea "Stop Pre-Order" si in videoclip zicea de BUG-uri si alte cacaturi, oricum nu cred ca e adevarat dar am pus intrrbarea sa ma asigur.
Clar,nu este adevărat, însă ţine minte că dacă un joc care se cumpără cu bani tu îl găseşti pe net gratis, acela ori este Keylogger ori Piraterie care se pedepseşte cu amendă.
Stiu, de-aia eu cumpar jocurile.
Ce ai vazut pe youtube este altceva. E complicata lupta asta cu producatorii de jocuri. Idea este ca producatorii de jocuri fac reclama la un joc apoi cand se lanseaza grafica este mai slaba decat in reclama lor initiala ( nu ma refer la trailer ci la gameplay). Si oamenii recomanda sa nu mai faci preorder ci mai bine astepti jocul sa fie lansat si apoi sa te decizi daca il vrei sau nu. Poti viziona pe youtube in ziua lansarii video cu jocul respectiv. Sunt prea multe de zis despre aspectul asta, dar nu e ceea ce ai inteles tu.
Mario2812 întreabă: