anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, deja numai o suport. Joc mai multe Metine, gen WoM2 Romania, Alaska mai multe de ceva timp toate au inceput sa mi-se goleasca (mentionez ca la toate am avut alta parola), de cate ori am intrebat GM-ul pe fiecare sv. au spus ca a schimbat cineva e-mailu cu acordu meu. Am schimbat parola la e-mail dupa ce mi-a fost prima data spart contul de pe WoM2 Romania (nu e necesar dar am donat 150 lei)... dupa 2 zile ma trezesc spart pe Alaska am schimbat PAROLA DIN NOU LA E-MAIL (degeabaaa!) mai tarziu dupa 3 ore ma trezesc spart cu contul de pe Obvilion, bai fratilor deja numai suport... scuzati-ma nu ca e spart contul, dar e schimbata PAROLA si E-MAILU, N-AM ACCEPTAT NIMIC, DAR CINEVA TOT IMI ACCESEAZA SAU NU STIU CE SE INTAMPLA. Este posibil sa am un virus ceva sa-mi umble cineva in calculator? Ajutati-ma pls, funda + vot!

4 răspunsuri:
| xIuliaNNN a răspuns:

Sigur ai KEYLOGER! Acest keyloger este controlat de cineva! Uita-te in bara din coltul drept al ecranului! Daca este o piramida cu un singur ochi e KEYLOGER! https://www.youtube.com/watch?v=hKSOSqP7FSU acesta este un site care te ajuta sa scapi de KEYLOGER!

| Unknow9990 a răspuns (pentru xIuliaNNN):

Nu am nimic acolo in colt.

| Alexandru_Vasile_1990_I8t9 a răspuns:

Ba nene ba, greu e sa faci alt email straight face

| Unknow9990 a răspuns (pentru Alexandru_Vasile_1990_I8t9):

De pe Alaska era pe alt email contul straight face Cum explici?