| CautaoviataBlue_Alecs_1998 a întrebat:

Am un calculator cu procesor AMD Athlon x3 de 3. 2Ghz, Video: Nvidia GeForce 8400GS Memorie Dedicata 1GB si 4GB RAM. Am instalat GTA 4 si mi se misca in reluare, dupa cerintele recomandate de ei calculatorul meu este mai bun. Si chiar daca ii dau la cele mai slabe setari de grafica. tot se misca in reluare dar putin mai bine. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| drehtisch a răspuns:

INcearca sa ii faci update-uri la joc, de obicei se gasesc in ele si fix-uri pentru anumite configuratii de pc-uri!

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu, nu e peste minimum recommended settings, invata sa citesti! Minimum e asa - OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Duo 1. 8Ghz, AMD Athlon X2 64 2. 4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Ce ai tu acolo e o mizerie ordinara cu 1GB, dar un 7900 GT sau un ATI X1900 sterg pe jos cu ea la orice ora. Ia-ti o placa video decenta si mai discutam dupa aia...

| CautaoviataBlue_Alecs_1998 explică (pentru GabiDumitrescu):

Sa invat sa citesc? Auzi, cata scoala ai facut?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru CautaoviataBlue_Alecs_1998):

Invata sa INTELEGI ceea ce citesti. Mai citeste inca o data minimum recommended hardware ala (nu e settings, my bad) si vezi ce intelegi din partea cu placa video...

| CautaoviataBlue_Alecs_1998 explică (pentru GabiDumitrescu):

Da, am inteles la ce te referi, dar pe youtube am cautat gta IV cu placa video pe care o am si eu, totu mergea bine fara nicio problema si se vedea destul de bine