| 1ull1 a întrebat:

Am luat CS:GO si nu stiu cum sa il joc online e versiunea v1.22.2.2 parca oricum e asemanatoare dar am incercat din consola cu connenct IP si in loading screen ma trimitea innpoi in MAIN MENU! As vrea sa stiu cum sa il pot jcua online... NU ACCEPT RASPUNSURI GEN CUMPARAL!

Răspuns Câştigător
| raulx222 a răspuns:

Sunt de acord cu AlexShadow26. renunti la 5 shaorme si iti iei CS-u. si asa il poti juca cand vrei si nu ai probleme. Crackuit nu merge multiplayer, nu il gasesti, iti spun de acum.
10 euro nu e mult, nu stiu ce va zgarciti si ziceti: ca nu dau banii pe jocuri ca nu stiu ce. Atunci nu juca daca nu vrei sa dai bani.
Aia 10 euro se merita pentru CS:GO, e un joc care te prinde mai ales ca se fac o gramada de update-uri regulat. Si sa iti mai spun un secret, sunt campionate de CS:GO si se dropeaza random la spectatori niste cutii, si alea le poti vinde pe steam market si scoti bani frumosi(si prin bani frumosi ma refer PESTE 5 euro, care totusi is bani frumosi avand in vedere ca nu ai facut nimic pentru ei). Si..si skinurile din CS:GO le poti vinde pe market(astea valoreaza intre 0.03 euro pana la peste 100 euro, depinde de skin, cu cat e mai rar skinul cu atat e mai scump). E vorba de bani reali care ii scoti din steam market, doar ca ii poti folosi doar pe platforma Steam, sa iti cumperi alte jocuri.

DECI.CS:GO pentru 10 euro. foarte ieftin si isi merita fiecare banut. Uita-te la jocurile alea de 60 de euro, Call of duty si altele, 60 de euro? in cazu ala chiar nu mertia.

Ce pot sa zic, daca nu esti neaparat un gamer, ci o persoana care mai baga ocazional o juma de ora/o ora de CS, atunci inteleg de ce nu esti motivat sa dai banii

15 răspunsuri:
| AlexShadow26 a răspuns:

CUMPARAL frate e 10 euro prin telefon nu cred ca mori sa dai niste bani pe el sau daca ai rabdare stai pana la o reducere nu exista piratat multiplayer nu e cs 1.6 vrei sa joci cs piratat? bafta boti sunt infiniti vrei multiplayer? scoate niste bani si bafta o sa joci mp si o sa ai si arme noi colorate etc

| 1ull1 explică (pentru AlexShadow26):

AMBELE raspunsuri SUNT VARZA EU PRECIZAT K NU VREAU SA AUD RASPUNS CU CUMPARAL PT ca nu vreau sa il cumpar ca nu il voi juca TOT RESTUL VIETII MELE daca ma joc 1 saptamana cel putin e bun dar asa nu cred deci il cumpar degeaba daca nu ma joc mult de el...

Susanelu nu inteleg de ce ai pus tu un top 5 CS! Eu nu sunt ATRAS DE CS doar vreau sa ma joc unele jocuri shooter cu experienta online am jucat si altele dar vreau sa mai joc si asta practic raspunsul tau a fost inutil aproape nici nu are legatura cu el asta e CS:GO NU CS NROMAL in care scrii un commmand line si gata merge!

| AlexShadow26 a răspuns (pentru 1ull1):

Stiu bine ce ai precizat din asta am zi spus + nu vrei sa-l cumperi pentru ca vrei sa joci o saptamana? dafuq...

| raulx222 a răspuns (pentru AlexShadow26):

Sunt de acord cu AlexShadow26. renunti la 5 shaorme si iti iei CS-u. si asa il poti juca cand vrei si nu ai probleme. Crackuit nu merge multiplayer, nu il gasesti, iti spun de acum.
10 euro nu e mult, nu stiu ce va zgarciti si ziceti: ca nu dau banii pe jocuri ca nu stiu ce. Atunci nu juca daca nu vrei sa dai bani.
Aia 10 euro se merita pentru CS:GO, e un joc care te prinde mai ales ca se fac o gramada de update-uri regulat. Si sa iti mai spun un secret, sunt campionate de CS:GO si se dropeaza random la spectatori niste cutii, si alea le poti vinde pe steam market si scoti bani frumosi(si prin bani frumosi ma refer PESTE 5 euro, care totusi is bani frumosi avand in vedere ca nu ai facut nimic pentru ei). Si..si skinurile din CS:GO le poti vinde pe market(astea valoreaza intre 0.03 euro pana la peste 100 euro, depinde de skin, cu cat e mai rar skinul cu atat e mai scump). E vorba de bani reali care ii scoti din steam market, doar ca ii poti folosi doar pe platforma Steam, sa iti cumperi alte jocuri.

DECI.CS:GO pentru 10 euro. foarte ieftin si isi merita fiecare banut. Uita-te la jocurile alea de 60 de euro, Call of duty si altele, 60 de euro? in cazu ala chiar nu mertia.

Ce pot sa zic, daca nu esti neaparat un gamer, ci o persoana care mai baga ocazional o juma de ora/o ora de CS, atunci inteleg de ce nu esti motivat sa dai banii

Răspuns utilizator avertizat
| LiviuYOO a răspuns:

Cumpara-l

| RaduCadar a răspuns:

Iti zic daca imi dai link sa mi-l iau si eu pls! JUR

| Jikakati a răspuns:

Am deschis noul server de bb.
Ip: bb.mevid.ro

| Susanelu a răspuns:

Inseamna ca Cs-ul tau nu este bun! Cauta altul! big grin
Eu am un top 5 Cs :
Cs Nvidia E5
Cs Nvidia E4
Counter-Strike Lant-Final
Counter-Strike Gothic
Counter-Strike Bestial

| Birdeanu_Catalin_1989 a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!