Salut am experienta in metin de ceva timp. Levelul il treci omorand mobi(monstri) de levelul tau.La level 1 o sa cresti la caini pana la level 5.La level 5 te vei duce in centru orasului iar acolo sunt niste gardieni.Li se spune invatatori sau magi.De la ei iti vei alege magiile.Le vei alege dand click pe unul dintre ei.Numai la cei care au o sageata portocalie deasupra.Ca sa te casatoresti trebuie neaparat sa ai nievlul 25.Itu trebuie 1kk yang adica 1.000.000 yang.Iti trebuie rochie de mireasa si buchet. Buchetul costa 100000 yang iar rochia 2.000.000 yang.Nu poti avea nici o cassa impreuna cu sotul tau.Pe metin nu exista coduri! Decat codurile urmatoare:/set_w si vei merge incet iar ca sa mergi repede /set_r parca asa.Aceste coduri le vei baga apasand pe tasta enter.Iti va aprea o mica fereastra ca sa zic asa.Trebuie neaparat sa scrii in fata codului ''/''. Inafara de asta trebuie sa mai sti ca exista hackeri.Cand vezi jucatori la care obi vin in fata lor si mor fara ca jucatori sa dea in ei au hack de lure. Daca vezi ca mobi vin la ei dar nu mor decat daca ei dau in mobi nu au hack si folosesc mantiile curajului.Acestea le poti achizitiona din item-shop cu md(monede dragon). Monedele dragon le cumperi cu bani adevarati. Daca vei primi un mesaj de la gm si te va saluta sa ii raspunzi.Gm-ul isu va da seama ca nu ai hack. Daca cineva iti spune sa arati itm tale si va da accept iar ele vor disparea vor fi la el in inventar.Acesta a folosit trade hack.Il poti ''pari'' ca sa zic asa unui GM. Daca vrei sa mai afli ceva ma poti intreba prin mesaj pe tpu.Pe curand. Poate imi dai si funda
Am nevoie de ele va multumesc foarte mult pentru orice raspuns daca pot da vot la toate si funda la unul repet ca va multumesc!
Mario2812 întreabă: