| alexz25 a întrebat:

Buna,este vorba de metin 2, dupa aproape 2 ani de joc dupa ce am ajuns lv 75, pe Pegasus(Phoenix cel de astazi), un tip mi-a zis ca imi instaleaza un program hack, dar de fapt mi-a instalat un keyloger...si mi-a furat contul....Probabil unii va mai amintiti de "Blank", acela eram eu, care ajutam unii jucatori care aveau nevoie de 1-2kk,acum va rog,daca aveti un cont de metin pe care nu il mai folositi,indiferent de server,v-as fi recunoscator daca mi l-ati da, nu oblig pe nimeni, vreau doar sa vad daca si voi veti fi la fel de buni cu mine.Multumesc!

9 răspunsuri:
| AndyAndrey01 a răspuns:

Tias da eu da e level 18

| alexz25 explică (pentru AndyAndrey01):

Frate,are ceva pe el? happy, ca daca nu are mai bine lasa, multumesc oricum.

Daca iai sti numele aluia de pe metin raporteazal pe forum pentru furtu contului

Are cateva da sa nu te astepti la iteme +9

Incerc sa ajut

Lasa-mi in privat numele contului, multumesc! si dai schimbare de email pe adresa costyscioara@gmail.com

Bn

Pai haide, lasa-mi in mesaj numele si parola si dai sa se trimita pe email-ul meu costyscioara@gmail.com

Alex eu iti dau contul da am o singura. rugaminte doar sa nu-i schimbi parola ca poate mai intru si eu din cand in cand sa iai mai fac cate o poza sa ma laud si eu la colegi atat