| AnonimusGate a întrebat:

Am cs go pe steam si am numa 49-50 Fps. Am i3 de 3.1 Ghz, 4 gb ram, Amd radeon hd 6670 1gb 128 biti, sursa i original de 500 W. Numa nu reusesc sa fac FPS netu mi bun i prin router am 12 mb/s download 6 mb/s upload si cu starile pe low imi merge cs go cu 50 de FPS.
Ce doamne sa fac sa imi creasca FPS? Mentionez ca am inchise toate programele l-am instalat si l-am dezinstalat.

Răspuns Câştigător
| KLiNK a răspuns:

Eu zic ca pentru placa aia este normal sa mearga asa. Din cate stiu engine-ul Source care este folosit de CS Source si CS GO are probleme cu fps-urile pe placile AMD. De exemplu un prieten avea in CS Source 15-30 fps si avea un sistem destul de bun. Dar avea placa AMD Radeon.

| KodrutZ a răspuns (pentru KLiNK):

Da... are probleme. My ass. https://www.youtube.com/watch?v=1kVIOAbXqjk

| KLiNK a răspuns (pentru KodrutZ):

Asta este decat benchmarkul. Sa vezi cand intra alti jucatori. Si cand intra sa te rogi sa nu fie mai multi de 25 laughing

Iti dai seama ce perje maninci, nu? Cind intra mai multi jucatori nu are nici o treaba deosebita in plus de facut placa video, ci conteaza mult latimea de banda/pingu' si procesorul.

| KLiNK a răspuns (pentru KodrutZ):

In source skinurile playerilor (alea originale) cer foarte multa putere de procesare din partea placii video. Si mai conteaza si latimea de banda.

Depinde de rezolutie. Jocul e destul de vechi. Latime de banda decenta la placa video si cu asta basta. Daca ne gindim oleaca, acuma integratele de la AMD sint peste cele mai performante placi din perioada cind iesea CS Source pe piata... Ia uite - https://www.youtube.com/watch?v=lshndEfJG9U

11 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ce rezolutie/ce detalii? Cumva ai VSync On?

| AnonimusGate explică (pentru KodrutZ):

1366 si off

| KodrutZ a răspuns (pentru AnonimusGate):

Atunci e o problema prin alta parte. Ce Windows folosesti? Baga XP.

| AnonimusGate explică (pentru KodrutZ):

Am win 7 *** nu bag xp i expirat si nu mai sunt updaturi de securitate...

| KodrutZ a răspuns (pentru AnonimusGate):

Atunci mai baga 4 gigi de ram. Si verifica temperaturile, poate se supraincalzeste ceva.

| bogdan324 a răspuns:

Drivere noi la placa video