| Alessya90 a întrebat:

Am o problema urgenta. Windowsul pe care il am, cred ca XP, functioneaza foarte, extrem de incet si se tot blocheaza, drept pentru care nu pot sa fac aproape nimic pe el. Nu stiti cumva de unde pot descarca un windows bun, de preferat windous 7, va rog. Multumesc. Fundita

12 răspunsuri:
| tteo92 a răspuns:

Pai tocmai, windows 7 iti face pc-u' sa ruleze greu. ca sa iti ruleze windows 7 bine, ai nevoie de un pc performant, crede-ma, eu am un pc bun, bun si folosesc windows xp.Deci uite iti dau windows 7 http://kat.ph/......24290.html dar oricum parerea mea, folosesti xp sp3

| Alessya90 explică (pentru tteo92):

Pai daca e asa, cum fac sa mearga mai repede fara sa se blocheze?

| tteo92 a răspuns (pentru Alessya90):

Pai nu stiu ce ai instalat in ultimu' timp ca sa iti mearga asa. fa o restabilire sistem. sigur ai windows xp acum? ca sa nu-ti explic degeaba, dai click dreapta pe "my computer" si "properties" si zi-mi ce scrie acol, ce windows scrie.

Scrie Microsoft Windoes XP Professional (Versiunea 2002)

Ok. ar fi mai simplu' sa reinstalezi windows-u', o restabilire de systeme mai complicat. stii sa instalezi windows xp?

Nu. deci daca m-ai putea ajuta ti-as fi recunoscatoare. Dar in cazul in care reinstalez windows XP nu imi dispare sau se sterge nimic din calculator asa-i?

Sau cauta un tutorial pe google cum se restabileste un system. asa e mai simplu, decat daca iti explic eu, si urmezi pasii de acol si asa revine windows-u' la o stare anterioara.

Ba da o sa ti se stearga doar partitia "c" o sa trebuiasca sa o formatezi (unde este windows-u' actual o sa fie trecut altu' nou), dar de pe HDD nu o sa ai sters nimic.

Http://dgl-team.forumv.biz/t31-restabilire-system-windows-xp uite aici cel mai simplu si explicit tutorial cum poti face restaurare. dar sunt multi pasi care trebuie urmati, la instalare windows sunt multi mai putini si e mai simplu, la instalare windows mai mult astepti sa lucreze singur decat sa setezi tu ceva, acol doar la partitie trebuie umblat si la finalizare de instalare. atata.

Si daca descarc Windows 7 tot se vor sterge anumite lucruri?

DA dar nu te gandu ca o sa ti se steaga ceva important de pe HDD,cu HD nu ai treaba, doar cu paritita "C"(unde este windows-u), orice windows pui, cel care il ai acum, v-a trebuii sters si inlocuit cu care il instalezi.atata o sa ti se stearga windows-u care il ai acum, nimic mai mult.

Deci numai chestii de la windows se vor sterge (nu poze documente...)