| Darcky a întrebat:

Buna TPU.As dori si eu putina ghidare.Hobby-ul meu sunt jocurile pc/online si as dori sa stiu daca exista vreun mod de a scoate si ceva profit din acest lucru.De exemplu : sa fie un site ceva unde lumea te plateste sa joci un joc online sa le aduni iteme sau stiu eu.Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.Sunt dispus sa joc orice joc, atata timp cat scot cash. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| BananaSuparata a răspuns:

Daca ai calculator si net bun te bagi pe twitch.tv si faci stream. Trebuie sa faci stream cu jocuri cat mai jucate/placute. ex LOL, WOW, CS:GO, COD, Minecraft etc. Daca nu ai net bun si ai doar PC te bagi la la editat, faci walktrough/playtrough la jocuri diferite. Pe twitch ai avea nevoie de un web si experienta in OBS ( Open Broadcaster Software ) ca sa faci stream. Daca ai nevoie sa iti faci setupul de stream imi spui. Webul este pentru Facecam, majoritatea streamerilor sunt placuti pentru facecam si stilul lor de a juca. Banii din twitch ii faci si de la ei, dar mai mult, faci de la donatiile fanilor. Daca joci jocuri online ca si Infestation: Survivor Stories, unde ai nevoie de iteme si daca mori le pierzi, ei iti vor da si donatii de iteme, deci tu trebuie doar sa joci, ei fac totul. Ex Streameri : Dakotaz, ZejX, Zombie_Barricades, LOLWonderBOY etc. Daca mai ai nevoie de ceva poti sa-mi dai mesaj

| Darcky explică (pentru BananaSuparata):

LoL joc, la componente mai trebuie lucrat.As putea incerca streamingul. Net speed 100 mb/s happy

| BananaSuparata a răspuns (pentru Darcky):

Conteaza viteza de upload, dar daca ai 100mb/s la download probabil e 20 + la upload. Uite aici un tutorial complet la open broadcaster software, care iti explica tot ce ai nevoie si cum sa iti faci setupul de stream http://www.youtube.com/watch?v=0xCl1BD88fw

2 răspunsuri: