Ban permanent iei decat pe serverul respectiv dar daca nu vrei sa mai iei incearca sa respecti regulile de pe serverul respectiv.Si daca tu zici ca trebuie reinstalat jocul mereu inseamna ca respectivii nu iti dau doar ban ci si destroy, astfel iti cam strica tot cs(si poate afecta si calculatorul pentru ca e posibil ca in acele momente sa iei virusi)Si iti dau si un sfat, ceva mai frumos ca cs, tot stilul lui dar cu muult mai multi jucatori.Incearca CrossFire Europe pentru ca acolo nu ai aceleasi probleme ca acest cs. Sper ca te-am ajutat.
Cross fire? Glumesti, o porcarie mai mare ca acel joc nu exista, copie fidela a lui CS!
Dupa parerea ta inseamnaca tot ce e shooter e copie dupa cs? Cs pentru mine e o prostie.Lumea avanseaza in tehnologie si cs-ul e acelasi cu aceeasi grafica oribila, macar unii incearca sa schimbe acest lucru, de aia a aparut si cs global offensive. Poti avea parerea ta, dar mie peronal imi place crossfire.Si daca zici u ca e porcarie, de ce il joaca atatea mii de persoane din llume iar cs-ul doar tara noastra si cateva tari vecine?
O copie nu inseamna tehnologie, tehnologie se poate numii Crysis. Tu zici ca nu e copie? Mai gandeste-te. 1.Fragurile apar in dreapta sus(ca la cs). 2.Chatul apare in stanga jos(ca la cs). 3. Radarul apare in stanga sus(ca la cs). 4. Are arme ca in cs. Si multe altele, dar tu, Batman. Gameplay-ul e jalnic, cine joaca cross fire? Poate copii de 14-15 ani, ca nu au bani sa isi cumpere un joc via steam.
Fiecare cu opiniile lui.Dar acele 4 motive care le-ai dat tu sunt lucruri intamplatoare. Unde vruiai sa puna mapa? cum vruiai u sa reaseze elementele, si aratami mie cate arme sunt din cs pentru ca da, sunt arme din cs dar cate ca nu or fi toate.Dar cum am mai zis, fiecare cu opiniile lui.
Pai... nu cred ca iti da ban cred ca ce ti se intampla tie e ca iti da destroy! ce iti recomand?! :LASATE DE CODURI!