| andylikemusic a întrebat:

cum credeti ca imi va merge GTA 5 pe placa video MSI GeForce CUDA GTX650Ti 2GB DDR5 PCI-E 128BIT? Tinand cont ca celelate cerinte le indeplinesc.Nu o luati cumva ca vreau sa ma dau mare sau ceva, dar vreau sa stiu daca merita sa dau 230 de lei pe un joc si acela sa mearga in lag sau nu stiu ce + ca am vazut pe un site ca placa mea a obtinut undeva sub medium straight face.eu nici nu prea ma pricep..astept opinii puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Ohoooo, daca ai i5 si monitor 1280X1024 e brici. Ca idee, eu cu i3 2120 si GTX 750 Ti la 1280X1024 am jucat Far Cry 4 pe High/Very High CURSIV (nu am stat sa fac benchuri, insa era ca un film, curgea fara nici o gituiala), insa cu monitor Full HD (mama lui, sper sa il pot repara pe ala vechi) se inneaca. Cum 650 Ti-ul nu e cu foarte mult mai slab ca un 750 Ti, presupun ca GTA 5 o sa iti mearga excelent macar pe un medium-high la rezolutia aia.

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Cu ce sa te dai mare, cu o placa mid-range de acuma 2 ani? 650Ti-ul e inca decenta, depinde acuma si ce procesor ai si mai ales la ce rezolutie il vei juca. Incearca si tu o versiune demo (demo, piratata, ceva de genul, gasesti tu), vezi cum merge aia, si apoi decizi daca merita banii sau nu.

| andylikemusic explică (pentru KodrutZ):

Pai am un Intel Core i5-3570 3.4GHz,iar rezolutia recomandata la monitor este 1280x1024.Oki,am sa caut un demo sau ceva puppy dog eyes

| KodrutZ a răspuns (pentru andylikemusic):

Ohoooo, daca ai i5 si monitor 1280X1024 e brici. Ca idee, eu cu i3 2120 si GTX 750 Ti la 1280X1024 am jucat Far Cry 4 pe High/Very High CURSIV (nu am stat sa fac benchuri, insa era ca un film, curgea fara nici o gituiala), insa cu monitor Full HD (mama lui, sper sa il pot repara pe ala vechi) se inneaca. Cum 650 Ti-ul nu e cu foarte mult mai slab ca un 750 Ti, presupun ca GTA 5 o sa iti mearga excelent macar pe un medium-high la rezolutia aia.

| andylikemusic explică:

KodrutZ, ca o coincidență, i5 e comandat și trebuie sa vina, dar procesorul care îl am acum e tot un i3 2120 laughing oki, mersi mult :3