| R1pstar a întrebat:

Buna TPU celui care ami spune corect cum sa rezolv o problema la net " a problem is preventing the troubleshooter from starting package id:unknown source engine error code 0x8007000E "leptopul prinde full wifi dar nu merge netul dar la telefon merge plz rpd

Răspuns Câştigător
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
Problema este ca in C (Hardiskul) este corrupt (Fisiere, programe, Windosul...) nu stiu care este la tine problema poate sa fie sute de astfel de probleme cu troubleshooter).

Ca sa rezolvi aceasta problema.
Trebuie sa ei un CD/DVD cu Windows tau (Daca tu ai Win7 sa ei CD/DVD cu Win7),in pui in CD-ROM.
PS:Nu instala, sau reinstala windowsul ca nu este nevoie.

Dupa ce a citit CD/DVD Windows te duci in Start scrii cmd (Click dreapta) si il deschizi cu drepturi de administrator.

Si scrii urmatoarea comanda:
SFC /scannow

Lasi sa faca scanare (sa nu ai niciun program deschis) dureaza ceva timp pana repara problemele din C (sa le remediaza).

Daca nu prea stii cum se face reparearea asta am cautat putin si am gasit un tutorial foarte bun perfect pentru problema asta in caz ca nu te pricepi:
http://li.ro/wigg

Mult Succes!
Si nu uita sa dai Funda celui mai bun raspuns care te-a ajutat.

| R1pstar explică (pentru DragomirMihail2020):

Multumesc foarte mult dar din pacat netul nu-mi mai mergea si am pus intrebarea depe telefon si mi-am cumparat unul nou in acele zile si nu am mai verificat asa ca mi-am reiinstalat windows-ul... oricum multumesc de raspuns

1 răspuns: