Iti dau un sfat nu folosi la metin2 hackshield pentru ca multi ca si mine aveam cheat engine intelegi? si nu il folosim pentru metin il folosim la descarcare cu utorrent i o prostie sa-l faci cu hackshield si o sa ai mai putini playeri din cauza lui
PortMap: -> Click aici Click Aici Click Aici Click Aici Networking -> Interfaces -> de0". Apasati enter si apoi din nou enter.
La "Host:" trebuie sa scrieti ". localhost". La "Domain:" scrieti "localhost". La "IP4v Gateway:" scrieti ip-ul vostru de Hamachi, care apare deasupra numelui ales la instalare. La "IP4v Adress" scrieti ip-ul de hamachi iar cifrele de dupa ultimul punct le inlocuiti cu "100". Spre exemplu: Daca ip-ul meu de Hamachi este "5.154.194.47", la "IP4V Adress" scriu "5.154.194.100". La "Netmask:" scrieti "255.0.0.0". Apasati "OK", "Yes", "Cancel", "Cancel" si apoi "Exit Install". (Atentie! Pentru a selecta diverse campuri unde trebuie sa scrieti, folositi tasta "TAB" ). Apoi scrieti "/etc/rc.d/netif restart". La "Mcncc#", scrieti "reboot". Asteptati pana ce apare din nou "login:". Scrieti "root" la "login:" si "mcncc.com" la "Password:". Enter si apoi dupa ce s-a incarcat scrieti "./start"("./start" veti scrie de fiecare data cand deschideti serverul) si lasati sa se incarce.
si cam atat
SFARSIT!
Funda?
Deci practic tu nu stimic despre crearea unui server de metin2 mai ales pe ip...baga only_star997 si putem sa vorbim pe mess...
Dar daca vr sa nu faci cu hamachi nu ascu
lta de ce am zis de mai jos
a "Host:" trebuie sa scrieti ". localhost". La "Domain:" scrieti "localhost". La "IP4v Gateway:" scrieti ip-ul vostru de Hamachi, care apare deasupra numelui ales la instalare. La "IP4v Adress" scrieti ip-ul de hamachi iar cifrele de dupa ultimul punct le inlocuiti cu "100". Spre exemplu: Daca ip-ul meu de Hamachi este "5.154.194.47", la "IP4V Adress" scriu "5.154.194.100". La "Netmask:" scrieti "255.0.0.0". Apasati "OK", "Yes", "Cancel", "Cancel" si apoi "Exit Install". (Atentie! Pentru a selecta diverse campuri unde trebuie sa scrieti, folositi tasta "TAB" ). Apoi scrieti "/etc/rc.d/netif restart". La "Mcncc#", scrieti "reboot". Asteptati pana ce apare din nou "login:". Scrieti "root" la "login:" si "mcncc.com" la "Password:". Enter si apoi dupa ce s-a incarcat scrieti "./start"("./start" veti scrie de fiecare data cand deschideti serverul) si lasati sa se incarce.
asta ok?
Mario2812 întreabă: