| Florin24M a întrebat:

Buna ziua, am conectat și eu 8 balul pool pe telefon și am vrut sa mut contul Google pe contul de Facebook sa mut totul și m-a dat din nou de la 0. Mi-a arătat că se face transferul, dar nimic, are idee ce este de făcut?

1 răspuns:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Salutare.
Problema ta cu 8 Ball Pool e destul de comună când încerci să faci transferul contului între Google și Facebook. Iată câteva lucruri pe care le poți încerca pentru a-ți recupera progresul și a face transferul corect:
Verifică contul conectat pe Google
Asigură-te că ești logat pe telefon cu exact contul Google pe care îl folosești la 8 Ball Pool și care conține progresul tău.
Deconectează și reconectează conturile
În 8 Ball Pool, deconectează-te complet de pe Facebook și Google, apoi reconectează-te doar pe contul Google cu care aveai progres. Vezi dacă progresul se încarcă corect.
Folosește funcția oficială de transfer cont
În joc, există opțiunea de a „Transfer Account" sau „Link Accounts". Urmează pașii indicați acolo cu atenție, de obicei trebuie să confirmi transferul din contul sursă.
Nu juca pe contul nou creat
Dacă transferul a eșuat și ai un cont nou pe Facebook care a început de la zero, nu juca pe el, pentru că poți suprascrie progresul.
Contactează suportul Miniclip
Dacă tot nu merge, trimite un mesaj la suportul oficial Miniclip: https://miniclip.com/support/
Descrie problema detaliat, menționând conturile Google și Facebook implicate. Ei pot recupera progresul.
Pe scurt: probabil că transferul nu s-a făcut complet și ți-a creat un cont nou pe Facebook. Reia procesul de conectare cu contul Google vechi, apoi fă transferul corect.
O seară frumoasă!