| Scarabeul a întrebat:

Care este cel mai bun caracter din metin2 ro, si in pvp si pvm?

9 răspunsuri:
| smecher2002 a răspuns:

Ceea ce trebuie tu sa stii este ca nu exista cel mai bun caracter: exista cel mai bun jucator. Totul depinde de iteme, de nivelul skill-urilor, de cum sunt organizate punctele de status dar mai ales de persoana din spatele monitorului.

Iti voi face o mica "descriere" a caracterelor din experienta acumulata in joc insa ca sa alegi caracterul care ti se potriveste trebuie mai intai sa le incerci pe fiecare si sa vezi cu care te descurci cel mai bine:

1. Razboinic corp - creste bine, si este destul de bun si in dueluri, marea problema fiind preturile destul de piperate la carti si iteme deoarece wariorii sunt cele mai populare caractere.

2. Razboinic mental - foarte bun PvM la la lvl mic, si decent in dueluri insa numai cu un echipament bun si o tactica corespunzatoare poate invinge caracterele de top PvP, deoarece are skill-uri care pot fi ratate foarte usor.

3. Ninja lama - ninja lama e decent in PvM, are un avantaj major si anume faptul ca isi poate face singur lure iar cu iteme bune si sansa mare de critic rupe si in PvP deoarece Ambuscada combinata cu Camuflaj este skill-ul cu cel mai mare dmg din joc.

4. Ninja arc - ninja arc este extrem de bun in PvP insa ai nevoie de multa rabdare deoarece dupa ce vei face lure vei fi nevoit sa cresti transformat ceea ce nu este deloc usor.

5. Sura magie neagra - unul dintre cele mai bune caractere in dueluri (daca nu cel mai bun) insa creste destul de greu si iarasi ai nevoie de rabdare daca iti vei alege acest caracter.

6. Sura arme magice - la lvl mic este destul de prost in PvP si PvM dar cu skill-urile ridicate si echipament bun la lvl mare (50+) este cel mai bun caracter in PvM, nu prea exceleaza in PvP insa.

7. Shaman zmeu - la lvl mic nu este excelent insa la lvl mare este unul dintre caracterele de top daca stii sa joci cu el.

8. Shamanul vindecator - poate ca unul dintre cele mai grele caractere de jucat, dar merita, daca ai o tactica potrivita, skill-uri la Perfect si iteme +9 poti bate sura magie neagra.

Sper ca ti-am fost de ajutor si daca mai ai vreo nelamurire sunt aici.

| DudarsharDudarel a răspuns:

Sura pe magie neagra e de pvp (parerea mea) si pe arme e de pvp Funda?

| Rootkit a răspuns:

As zice ninja. La lame : are ambuscanda si daca inveti tacticile ajungi ca praful ala de beLeSe. La arc : are o stragetie ff buna Ca : Sageata otrv. sau atacurile dp lama.

| winer98 a răspuns:

Depinde de tine toate au avantaje si dezavantaje.Mie imi place ninja il recomand.

| Mihai1212 a răspuns (pentru smecher2002):

E clar daca la tine da ninja lame mai mult ca war mental...laughing

| xWinnetou a răspuns:

Cel mai bun caracter este war pe aura sa iti explic: toti de pe orice metin isi baga pe scut imun la necunostinta care da doar izbitura iar pe acc arma armura toti isi pun sabie 2 maini asta nu trebuie sa lipseasca. nu imi pasa daca nu imi dai funda eu sper ca te-am ajutat

| crystyy03 a răspuns:

Pentru pvm si pvp warul corp, war mental pentru rezistenta(dezavantaj este ca omori greu monstrii dar rezisti ff bine), si sura AM
Iar pentru pvp iti recomand sura BM, ninja lame si war corp, cel mai bun in pvp din cate zic eu e ninja lame

| BucurAlex1991 a răspuns:

Pai, toate caracterele sunt bune daca stii ce bonusuri sa bagi.Eu iti voi prezenta ce trebuie sa ai la :
Sura ---- >Trebuie sa ai cat mai multa inteligenta.
Shaman ---- > La fel ca la Sura, tot cat mai multa inteligenta.
War ---- > Trebuie sa aiba cat mai multa putere si semi-om, adica atac.
Ninja ---- > Trebuie sa aiba cat mai multa dexteritate, adica aparare.
Funda?

| Lazar_Elvis_Silviu_2000 a răspuns:

Eu zic war corp pentru ca el are ca ajutor iuresul si aura sabiei :la pvp te duci la inamic ii dai un hit dupa magiile:izbitura dupa vartez incinzie puterea vietii dupa hituri pana il dobori sau pana se incarca magiile pvm are atacuri extraodinare mai ales cand ii ametesti cu izbitura dupa le faci feluconteaza ca pe arme sa pui :contra rase si patrundere si fatala funda te rog!

Întrebări similare