| Anonimul3315 a întrebat:

Ce imi puteti spune despre jocul Amnesia? Cand m-am uitat la el pe you tube eram ceva gen,, What a fack is this?". E infricosator rau. spuneti-mi daca merita sa-l pun sau nu. Am 12 ani. E vina voastra daca imi ziceti sa mi-l pun si dupa nu mai dorm 3 saptamani. Apropo dupa ce am vazut eu la el nu va uitati sau jucati jocu asta cand e noapte afara ca va face sentimentu ca cea ce se petrecere acolo e si in casa voastra. Acuma e 10:15 si m-am uitat la el si mi-e frica sa ma mai uit in spate. Stau cu capu lipit de monitor.

6 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Daca te-ai uitat doar 5 minute la un review si deja ti-e frica sa te uiti in spate imagineaza-ti cum e sa joci o ora-doua. E un horror game si nu e recomandat jucatorilor sub 18 ani si nici persoanelor slabe de inima. Ca sa iti faci o idee in joc nu ai nici o arma si ca sa scapi de monstrii din castelul unde te aflii tot ce poti sa faci e sa te ascunzi in intuneric pana pleaca. Pe parcursul jocului personajul tau innebuneste si cu cat teroarea e mai mare cu atat nebunia se instaleaza mai repede. Cu cat esti mai nebun cu atat mai usor te gasesc monstrii. Lipsa armelor face ca frica sa fie mai mare ca sa nu mai punem la socoteala muzica specifica filmelor horror.

| Anonimul3315 explică (pentru Amilik):

Pai... daca mai mult trebuie sa fugi jocu e si putin fail. Apropo un baiat la un video s-a ascuns in intuneric si monstru tot nu pleca. Statea acolo si dupa s-a dus la el cu curaj, se mai intindea pe jos si atuncia montru a fugit. Era pe la nivelu cand apar apar prima oara creaturile.Pana la urma nu inteleg de ce se sperie el ca tot in videoul ala inainte de monstri el a luat o cheie de pe un birou si incepea sa se miste imaginea, se auzea o muzica de imi venea sa ma urc pe pereti. De ce se speria el? Sau o data a ajuns intr-o camera cu piat si a vrut sa inchida pianu da pianu s-a inchis singur si iar s-a speriat ala din joc. Inafara de partea hororr cu care poti sati sperii prietenii e fail jocu.

| Amilik a răspuns (pentru Anonimul3315):

Daca e "fail" jocul atunci de ce ti-era frica sa iti intorci capul ca sa te uiti in spate? Daca esti asa de curajos n-ai decat sa il joci si apoi sa iti spui parerea si daca nu vei putea sa dormi dupa ce il joci sa nu dai vina pe nimeni.

| Anonimul3315 explică (pentru Amilik):

Nuu.Mam referit ca e fail ca nu poti sa te bati dar hororr tot e.Nu inteleg eu de ce se sperie tipu ala din joc. De exemplu intr-un video tipu ala a luat o cheie si incepea sa se miste imaginea si se auzea un zgomot hororr sau o data un pian s-a inchis singur si tot zgomot hororr si se misca imaginea. Oricum m-ai ajutat destul.

| FireSou a răspuns:

Nu e fail jocu asa e facut sa nu poti ataca monstrii, daca tiar fi frica si sa te misti tu te-ai duce sa ii lovesti?

| Anonimul3315 explică (pentru FireSou):

Pai daca as avea o arma da. Adica la un joc aveam un pistol si am alergat ca nebunu prin o armata de zombilaughing