Întrebare recomandată | amuitat a întrebat:

Ce jocuri Android imi recomandati?
As vrea unul in care poti folosi microfonul sa comunici cu ceilalti.

6 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Iti recomand mai multe jocuri ce tin de antrenarea si dezvoltarea creierului. Ce zici? Rebus,sudoku,poate chiar si minecraft sau angry birds. Stiu ca sunt jocuri vechi si ca nu incurajeaza socializarea,dar daca vrei sa socializezi,cel mai bine este sa iesi si sa vorbesti cu cei de-o seama ta fata in fata,detasat de tot ce tine de internet si jocuri online.
Pe laptop cat si pe telefon,un joc bun online,pe server,ar fi goodgame empire. Socializezi si este,pe langa asta si un joc de strategie. Poti juca orice altceva! Sunt atatea jocuri interesante. Nepotul meu joaca league of legends. Mie nu mi se pare interesat,dar si acestea te pot stimula cerebral,cat de cat,ca orice altceva! E bine sa-ti pui creierul in ''miscare'' dar sa si faci ceva cu adevarat constructiv! El a invatat germana jucand acest LOL. Asa poti invata si tu rusa spre ex,daca joci ceva care sa iti si placa. Oricum,nu incurajez jocurile online sau alte activitati. Te detaseaza cu mult de realitate, apoi, te intorci la tine si iti dai seama ca timpul trece iar tu esti la fel, in aceeasi situatie, nu evoluezi. Sanatate!

| Google342 a răspuns:

Block multiplayer pentru minecraft dar trebuie sa ai minecraft-ul instalat apoi iti faci cont pe block multiplayer si intri acolo pe un server de romani si acolo poti vorbi si prin microfon si prin scris...
Mai stiu cateva jouri smechere cum ar fi Tiny Auto Shop, Moblie Legends, Crazy Gods, Spartania etc. Sunt jocuri multiplayer si sunt smechere parerea mea...Tu faci cum vrei...Cya!

| MaoItsMe a răspuns:

Pe orice joc poti sa comunici cu ceilalti tot ce iti trebuie este sa ai credit, messenger, skipe sau alta aplicatie prin care sa poti sa vorbesti, cat despre jocuri iti recomand : asphalt 8, Bully schoolarship edition, gta san andreas, Minecraft PE, dungeon hunter toate partile, Moder combat toate partile de la 1 la 5, Brothers in arms, Critical Ops, Mad dex, Gangstar Vegas, Goat simulator, Hill climb racing 1 si 2, Asphalt nitro si extreme, Nfs most wanted, nfs no limits, Top eleven, fifa 15, dream league 2016, pes 16, Hungry shark World sau evolution, NOVA 3, mobil legends, si cam atat, sper ca te-am ajutat, funda?

| Pisihelp a răspuns:

Avakin life happy

| Pisihelp a răspuns:

Mitos.is
Avakin life
happy
Ai grija ce prieteni iti faci...
happy

| Dcide5 a răspuns:

Ei bine... nu iti pot da jocuri in care sa poti comunica prin voice chat, dar vreau sa-ti dau niste jocuri multiplayer ce ma tin ocupat deja timp de 6 luni.
Unul dintre ele e Clash Royale.
Stiu ca sunt o groaza de copii ce striga si se enerveaza de la acest joc, facandu-te sa crezi ca jocul e pentru fraieri, dar dupa ce il incerci iti da un fel de interes...
E un joc de strategie in care te duelezi cu alt jucator, punand la bataie 30 trofeie, care le poti lua dublu daca castigi sau pierde daca... ma rog... perzi.

Si iti mai pot da Clash of Clans, e facut de acelasi creeator ca si Clash Royale (duuh), totusi si el e foarte captivant.
E acel tip de joc "testul timpului", este bazat pe timpul din viata reala, poti ataca si sa fii atacat de alt cineva, privind live.

Chiar imi plac aceste 2 jocuri, incearca-le daca ai chef.

Întrebări similare