PC-ul are în + faptul că poţi băga mod-uri, poţi lua jocuri gratis, poţi avea grafică ultra-high
Xbox One, PS4 au exclusivităţi, de exemplu PS4 are Spiderman, God of War iar Xbox are Forza.
Xbox One vs PS4 sunt asemănătoare la performanţe, aici vorbind strict de PS4 / Xbox One, PS4 Slim şi Xbox One S, modelele sunt asemănătoare
PS4 PRO vs Xbox One X e altă treabă, Xbox One X îl bate clar, asta recunoscând şi cei de la Sony.
Să duci jocurile calumea trebuie să investeşti un PC de 2500-3000 lei minim.
Un PS4 Slim sau Xbox One S costă 1000 lei ( aprox )
Aici rămâne decizia ta, pe PC ai mai multă libertate de mişcare, o consolă e doar pentru jocuri şi unele chestii ce depind de la Microsoft şi Sony, de exemplu Microsoft oferă acces Netflix şi poţi vedea seriale 4K
Daca n ai bani de pc performat si esti disperat de performante e mai ok consola, dar pana la urma banii aia ii bagi in televizor si abonamentul ala anual sa poti juca multiplayer jocul respectiv ( 300-400 de lei). Tot acolo ajungi, consola 1500 + televizor 2000 + abonament 400 pe an= aproape iti cumperi un pc sa rupa fasul cativa ani
PC: Poti sa faci ce vrei tu...ori piratezi ori cumperi si poti sa te joci in 4k
PS4: Are jocuri exclusive care nu se gasesc pe alta platforma, calitatea este ok
XBOX ONE S: Are jocuri exclusive iar, dar calitatea este mai buna decat pe ps4(la unele jocuri)
Eu spun sa iei un Pc mid budget sau un ps4
Am un pc, m-am gand sa i fac un upgrade sau sa imi cumpar una din cele 2 console
Daca piratezi consola, nu te mai poti juca online,
deci o sa joci forever alone
Si trebuie sa platesti, nu stiu pe ps4 cum e, dar pe xbox e 35 37£ pe an, sa poti juca online.
si recomand mai mult o consola pentru gaming, decat un pc.
o consola e dedicata pentru asa ceva, si n-ai probleme de lag sau altceva
Sincer sa fiu, depinde doar de tine. Am jucat si pe PC si pe console PS si XBOX de toate felurile, cei drept pe console e mai lejer cu maneta, plus ca pe PC, mereu apar amatori care baga hack-uri si distrug jocul pentru ceilalti doar ca sa habar nu am motivul exact, caci una e sa avansezi pe merit si alta sa ajungi sus pe falsuri cum e cu Dragnea si Dancila de exemplu, aia doi sunt "jucatori" cu hack-uri, poporul e fara hack. Multi spun ca pe console sunt mai bune jocurile la control, insa pe PC e mai ok la tintit cu pistolul sau arcul, insa multi prefera maneta la impuscaturi si mouse la orice alt joc. Cel mai bine e sa te duci la un mall unde au console PS si XBOX pentru cei ce stau in asteptare, si sa testezi consolele acolo pe gratis, apoi sa iti faci o idee cam ce e mai placut pentru tine. Daca decizi asupra unui PC, atunci mai bine cumpara piesele singur, iesi mult mai ieftin, daca vrei o consola, atunci poti cumpara una si la mana a doua, nu merita sa investesti o gramada de bani intr-un produs ce va fi inlocuit intr-un an
PS4 ( varianta pro ) ar trebui sa aiba orice gamer de console, iar acum vine intrebarea PC vs XBOX ONE X ( nu merita S ).In mare parte sunt la fel, xbox nu prea mai are exclusivitati frumoase, dar in mare parte are aceleasi jocuri ca pe pc.Plus ca pe one x te poti juca 4k linistit.Deci in concluzie trebuie sa ai un ps4 pro si daca nu faci activitati care se pot face doar pe pc ( editezi, de exemplu ) merge si un xbox one x.
voxef28789 întreabă: