Placă video decentă costă 600 lei.
Placă de bază decentă costă 350 lei.
Placă de păr decentă costă 400 lei
Memorie ram decentă, costă 200 lei.
Hardul costă 200 lei.
Carcasă 150 lei.
Monitor tastatură mouse căști gamepad toate astea costă 1200 lei poate și mai mult (depinde de gusturi )
Sursă decentă 250 lei.
Birou decent 175 lei.
Veioză decentă 25 lei.
Un router decent costă 200 ron.
Procesor decent 800 lei.
Pe urmă vei dori jocuri care și alea costă!
Windowsul original care costă 500 lei.
Contract la internet care te va costa pe lună 30 de lei.
Curent pe lună care costă 25 de lei.
Și cam așa te poți bucura și tu de un pc decent.
Antivirusul este gratuit
deci hai că nu e chiar așa de neagră oaia
Serios? Chiar 500 de lei Windowsul
? Biroul, veioza, contractu la internet, curentu, perifericele si jocurile nu-au probleme
Da ce naiba nu vreau sa-mi iau Windows 8-9-10 (pnm, nu mai e nicio diferenta).
Totusi, cred ca n-am intrat in detalii :
-nu vreau sa joc Far Car 4-5 sau Butalfield Hardline pe el ca am consola pentru asa ceva dar zic un PC decent suficient incat sa pot sa joc jocuri pana in 2007 pe el.
-ar merge si daca as sti cum sa-mi upgradez PC-ul curent: Intel Celerion D CPU 3.06 GHz
3.07 GHz, 504 MB RAM
Router : Realtek PCIe FE Family Controller
Primul lucru și cel mai important cred că este achiziționarea unui sistem de operare cu licență retail dvd complet direct din magazin, iar cel mai bun este windows 8.1 dvd retail care vine cu dvd-ul de 32 și de 64 bit!
Mulți sar peste acest amănunt și își instalează windowsuri de pe siturile ălea, ști tu care
unde e totul fără bani dar full de viruși troieni și alte bazaconii!
Primul lucru care l-am făcut cănd m-am hotărăt să stau pe windows a fost să-mi cumpăr unul original!
Și a doua chestie importantă pe care am făcuto a fost să-mi cumpăr un biro mare și un scaun super mișto pentru a sta căt mai comod, apoi o veioză cu bec care face lumină albă
toate acestea ajută la confort!
Dar na, tu faci ce vrei pănă la urmă este viața ta banul tău!
Cu veioza nu-i problema, lumineaza foarte bine. Totusi, scaunul cam scartie
.
La 600-700 lei nu o sa ai niciodata un PC decent. Un PC decent se afla intre 1200-1500lei
Mario2812 întreabă: