anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce programe este necesar pentru a imi merge jocurile pe pc?

9 răspunsuri:
| CookieFace a răspuns:

E nevoie de un PC decent pentru a rula aceste jocuri, nu de programe.

| anonim50456 a răspuns (pentru CookieFace):

Am pc destul de bun. dar nu stiu de ce nu imi merg jocurile pe el.

| CookieFace a răspuns (pentru anonim50456):

Eh atunci posteaza configuratia si unele jocuri care zici ca nu merg.Si sa zicem ca acele jocuri ar trebui sa ruleze, sugerez reformatarea sistemului.

| g00dmorning a răspuns:

Ccleaner

| ArchWord a răspuns (pentru g00dmorning):

Ccleaner e altceva draga,

Daca te referi la jocuri mici, miniclipuri iti trebuie Java si inca un program dar nu mai stiu ce nume are dar java este cel mai folosit, apoi ca sa joci jocuri din astea GTA 4, 5, 3 mno si cco. s.a.m.d iti trebuie, :

Processor bun, dual cat mai bun chiar si quad core cel mai bun sa-l ai si joci ca nebunu, placa video, placa de baza, de sunet, rami si sistemul de operare WINDOWS. ma refer de ex.7, 8, XP ultimate ( xp e scos de pe piata asa ca mai bine nu il iei deoarece poate cauza malware, virusi, este facut praf de hackeri)

| anonim50456 a răspuns (pentru ArchWord):

Da ma refer la jocurile de gen gta, dar mi-am instalat fifa 14 si nu imi merge, am un pc bun 4gb ram, 2053 mb placa video, processor 2.10 ghz. nu stiu ce are jocul l-am instalat corect si credeam ca este nevoie de vreun program ce va crying

| ArchWord a răspuns (pentru anonim50456):

Incearca sa setezi Max FPS la 50 si sa opresti Vsnyc

| anonim50456 a răspuns (pentru ArchWord):

Poti tu sa ma ajuti? te rog.

| EuOvidiuOvii a răspuns:

Ccleaner este program de curățat memoria cam așa ceva ca sati meargă trebuie sa ai spațiu mult procesorul tare placa video ram trebuie sa ai cât mai mare ca la unele iti cere și 8 gt ram dacă ai 4 i dejun zic eu dar placa de baza și video trebuie sa fie foarte bune