Salut! eu sunt Faby si daca vrei niste conturi webkinz sau coduri zi-mi mie ca ma pricep la astea Verisoaramea are 23 de ani si lucreaza la fabrica de animale de plus si are animale webkinz eu am un caine drag si cine are nevoie de webkinz scrie la intrebare :cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
Multi vor conturi si coduri, dar pana la urma se duc si isi cumpara de la magazin sau alta chestie ar fi sa furi unu(eu nu as face asta)
Fabynr1 te rog dai id-ul tau pe mes ca sa imi di si mie webkinz te rog f mult:X sau ti-l dau eu? id-ul meu : gabyponei legat cu litere mici
Fabynr1.Am un frate de 9 ani si ea vrea si el un cont imi poti da si mi-e un cod secret plzzzzzz.Te rog frumos!
Salut,Faby! Te implor da-mi un cod pe adresa mea de mass: oanna_wanna.te rog mult pentru ca imi doresc enorm de mult un animal webkinz.plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz.
a si.neaparat sa fie pe adresa mea de mass pentru ca aici il vede cineva inaintea me si...ms anticipat
Cheamo pe faby1 si til dau eu repede inainte sa-l ia nimeni.te rog da-mi un cod dar nu aici ci la dresa mea de mess: oana. pop31 te rog daca poti sa fie un caine
Cheam-o pe fabynr1
imi dai si mie te rog unul de lux? aici pe TPU dar nu pe priv
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
(as vrea si eu un cod de la un catelus te rog rumos de tot. eu am avut un cont de proba dar a expirat si vreau si eu sa ma joc esti cea mai buna, mersi)
Pentru cei anonimi: trebuie sa nu fi anonim ca altfel nu mai stie cui ce sa ii dea. nu faby?
Va rog din toata inima nu faceti schimb cu ionanamaria este o tiganca fara simt la fel si familia ei nu o credeti i-am dat un cont cu 54 animale si ea nimic
Sall! eu am in total 4 conturi webkinz! doar ca sunt limitate!
daca vrei iti dau 1 daca vrei! utilizator: MewPokemon151 si parola e Mew 151 ATENTIE cumk scrii porola, findca are space intre Mew si 151! succes!
oooo...era sa uit:
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni (as vrea un jaguar sau tigru te rog! trimite codul prin id meu! budur. mihaela@yahoo.com! msmsms)
Scz! fabynr1 codul pe care mi l-ai dat imi spune ca e scris gresit!
nu vreau sa insel increderea tuturor dar asa imi spune!
ai vreo idee ce ar putea sa fie?
Scz! fabynr1 codul pe care mi l-ai dat imi spune centrul de adopti ca este gresit! nu vreau sa insel increderea tuturor dar asa imi spune!
ai vreo idee ce ar putea sa fie? am 2 variante 1. imi dai din nou codul scris coret; 2. imi dau un alt cod! eh
Cheam-o pe fabynr1...TE rog da-mi si mie un cont plsss...dar te rog din tot sufletul nu aici ..adaugama pe mess ID: andra_slabu@yahoo.com Te rooggg mult de tot ::*:*:*
Uite Fabyr da-mi si mie un cod la ID-ul andra_slabu@yahoo.com te rooogggg mult
Fabynr1 plz da-mi si mie un cod de coala pe ID-u aleexscooby@yahoo.com
al meu mi la spart cineva si ma scoat in contunu
deci ID:aleexscooby@yahoo.com
Http://mci2.webkinz.com/loader4.php?go=freeUserRegistration1024&aol=0&fs=1 aici iti faci cont webkinz fara sa platesti nimic :D
Ok deci wonderland a zis cheam-o pe fabynr 1 ok sa iti dau codul webkinz:8dp9t56h2 gata! acesta este
Deci:vad ca sunt cam multi care vor Webkinz uite am unul de leopard dar de jagur nu are la fabrica este maroniu cu pete negre codul este :6r8c8k2z gata! acesta este codul daca nu va merge inseamna ca la bagat cineva inaintea voastra
deci loatil voi ca am deja 8 webkinz doar ai mei si mai imi da dar vi dau voie ca sunteti copii sa va bucurati si voi de animalutele astea dragute daca vreti altceva mai ma chemnati paaa eu sunt mereu online
Buna imi dai si mie unul prin mesaj.te rog! sti eu am doar 9 ani si voi aveti de unde sa va cumparati dar eu nu. ar trebui sa dati si voi va rog niste coduri pentru ca voi deja sunteti mari, v-ati jucat acum lasati si pe altcineva sa se joace.de exemplu eu ma joc doar de cateva zile si nu am absolut nimic! te rog!
Fabynr1 da-mi si mie 1 cod nu conteaza de ce rasa e la id :ioniliescu14@yahoo.com
Cheam-o pe fabinr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni.mes meu este alexandraandreescu52@yahoo.com trimetem-i si mie un cod te rog