Salut! eu sunt Faby si daca vrei niste conturi webkinz sau coduri zi-mi mie ca ma pricep la astea Verisoaramea are 23 de ani si lucreaza la fabrica de animale de plus si are animale webkinz eu am un caine drag si cine are nevoie de webkinz scrie la intrebare :cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
Cheam-o pe fabynr1 uite am nevoie te rog mult de un cod webkinz nefolosit te implor damil pe mesaj privat as prefera o pisica te rog orice atat vreau pe mesaj privat sau daca nu damil pe adresa mea de email ynutza_kappa2yahoo.com multumesc te rog
Ceau! Cheam-o pe fabynr1, dar nu da codul aici, ci contacteaza-ma la ID-ul :ancabociort te rog...am mare nevoieeeeee, PA PA!
Cheam-o pe fabynr1, Faby, contacteaza-ma la adresa de mail ancabociort.nu-l da aici ca o sa fie furat, aaa, da, vreau cod nu cont
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni Sall as vrea un cont pisica dar pe ID marutza_02@yahoo.com
Intra pe "konturi webkinz" si o sa iti dea multe incearca pe vulpoiu si inca unul nu mai stiu cum.in fire dar o sa iti dea multe
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni faby vreau si eu un cod nefolosit de pisica oricare vrei si poti uite d add la ID : v.thebestgirl si mi-l dai acolo mersi mult!
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni( te rog da-mi si mie un cod de la o pisica gri sau de la o caprioara te rog trimite codul pe mess sau pe meil pe adresa andreea_antonescu11)mersi mult
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l i-a nimeni.(as vrea un caine dar nu pug daca se poate)
Cheam-o pe fabinr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni. poti sa-mi trimiti codul pe bebe_ruoz11@yahoo.com
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni(vreau si eu un cod de hamsterb sau peste.MSMSMS)
Cheam-o pe fabynr1. daca poti sa imi dai un cod webkinz damil la adresa de mess dimiceaa
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni( fara preferintze)
Am 10 conturi webkinz...! in fine.,, iti dauacum...numele:rituta cod:8e9t7ekz
Iti jur...ca nimeni n-o sa-ti dea nici-un cont, parola, nume utilizator! Serios stii dc? Pentru ca copii, adolescentii etc.dau bani pe webkinji...si iti garantez ca ori o sa-ti zica ceva fals ori o sa-ti raspunda pur si simplu:''nu''.Si mai ales ca nu suporta nimeni sa-si dea propriul cont! Promit ca nu-ti zic asta cu rautate! 1
Fabyan te rog da-mi si mie un cod webkinz ca nu conteaza ce animalut e dar da-mi si sa mearga te astept pe id meu deny.deny99@yahoo.com plizz
Cheam-o pe fabynr1 si ti-l dau eu repede inainte sa-l ia nimeni
(as vrea codul de la o pisica gri cu alb te rog! cat mai recent ca peste cateva zile imi expira contul te rog eu frumos )
Buna sunt Yasmin si tata a inventat siteul asta asa ca dati conturi cu cod bune daca nu vreti sa aveti calculatorul virusat si politia la poarta! eu vorbesc romana ca am invatat asa ca m-am obisnuit asa.Pa!
Va rog eu mult sa imi dai si mie fabynr1 un cont cu orice la e-mailul:andreicachristoph@yahoo.com
Cheam-o pe fabynr1, contacteaza-ma la adresa de mail ancabociort@yahoo.com pleaase repede creau pisica daca ai, oricum contacteaza-ma orice ar fi, te implooor
Fabynr1 terog i-am id-ul chirvasealin@yahoo.com terog sa il iei si cand ma vezi vreau sa imi dai un buzz
Cheam-o pe fabynr1! te rog da-mi codul pe e-mail-ul nina_5animelover