| alexandrungureanu2001 a întrebat:

Cum devin un jucator mai bun pe fortnite?

3 răspunsuri:
| KevinLevin a răspuns:

1. Trebuie să ai skin fain cumpărat nu ăla default ca să nu creadă aia că eşti noob. Aşa vin toţi proştii pe tine să te omoare.
2. Trebuie să construieşti şi să ai tragi cu armele în ei. Sau stai la pândă cu awp în copacii de sus.
3. Dacă găseşti un awp faci +1 kill pe secundă.
4. Trebuie să ai un monitor + G-Sync destul de bun să fie 1920x1080 ca să poţi vedea adversarul mai bine.
5. Trebuie să aculti nişte muzică mai de gaming nightcore sau nocopyrightsound.
6. Ai nevoie de energizant Monster pentru putere în jochappy
7. Treuie să fi atent la adversaul din spate când şi din fata + că uni jucători pândesc în copac + trebuie să apeşi ctrl când te afli în pădure şi să fi atent la paşi când merge + trebuie să dai muzica mai tare în joc să auzi paşi jucătorilor.
8. Trebuie să ai un mouse de gaming bun minim 100 de lei trebuie să aibă mouse tău.
9. Trebuie să ai un pc de gaming foarte bun de exemplu un gtx 1050 ŢI 4GB sa aiba placa ta video.
10. Trebuie să ai scaun de gaming + spirit de compentitiv de gamer adevărat cum au alţi youtuberiii. Ia ca asta un exemplu.

Final: Niciodată să nu spui niciodată. Baftă GL & HF. Cam asta fac eu când mă joc fortnite P.S: Eu am nivel 120 în joc. Şi pc de gaming de 50 de milioane.

NOTĂ:
Fundă.

| Andy_Andy_1999 a răspuns:

E foarte simplu. Exerseaza! Joaca cate 30min/zi in modul Playground. Eu am inceput prin a juca cate 2h in acest mod, deoarece iti poti perfectiona abilitatea de a te misca mai repede si a construi ca un pro player. Stiu ca la inceput este greu, dar gasesti pe Youtube. Dai un search cu "cum sa construiesti". Eu iti recomand videoul al lui Sami si al lui OX1G3N. Looteaza cat mai repede, pentru a-ti perfectiona reflexiile. Cand esti intr-o casa, ia toata mobila din ea, deoarece vei primi o suma consistenta de materiale. Nu fii panicat cand te lupti cu cineva, deoarece esti cu gandul ca vei pierde, deci joaca cat mai relaxat. Adu un prieten la Playground si exerseaza cu el trasul, construitul si ce consideri ca nu ai tu necesar. Un ultim sfat ar fi sa nu folosesti NICIODATA Bush, este cea mai inutila din joc. Exerseaza, exerseaza, si exerseaza! Apropo, in legatura cu skinul. Important e sa stii sa joci, nu cum arati tu intr-un joc. Sper ca te-au ajutat sfaturile mele, daca mai ai nelamuriri, imi face orice placere sa-ti raspund. Mult succes in joc!

| DigiIsLife a răspuns:

-Pai in primul rand in Fortnite este esential sa stii sa construiesti.
-Trebuie sa stii sa tragi cu armele destul de bine si trebuie sa stii de altfel care arme sunt mai bune si care nu
-Trebuie sa cunosti destul de bine mapa deoarece pe mapa se gasesc chest-uri pe langa care poti trece fara a le observa daca nu cunosti destul de bine locatiile.
-Iar pentru inceput iti recomand sa gasesti un squad format din prieteni cu care sa joci destul de constant iar cu timpul vei invata.

Succes!