| xcristix a întrebat:

Cum sa il fac pe tata sa ma lase la calculator? eu invat programare web si el ma tot intreaba la ce ma ajuta, inebuneste si daca ma vede 1 ora pe zi la calculator,hai ca inainte mai ziceam ca ma jucam toata ziua metin, dar acum nu ma lasa sa invat si eu ceva util, si vrea sa ma ia cu el la munca(in constructii) si am doar 14 ani, si zice mereu ca consum ogramada de curent si am o amarat de sursa de 350 wati,si nici aia reali ca este noname sursa,ziceti-mi voi ca nu e prost,nu ca mi-a venit draci rau de tot, ziceti voi ca nu e nebun, mai vrea sami si strice vara.

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Esti bun de munca la 14 ani.
Dar explica-i ca inveti pentru a merge la o facultate buna, poate te intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil e genul de persoana un pic mai invechita, care nu vede utilitatea tehnologiei moderne, nu prea ai cum sa-l schimbi...
daca vrea sa te ia cu el in constructii e clar ca are in plan sa iti arate ce e viata, munca, si cat lucreaza el pentru curentul consumat de tine...
situatie fara speranta, doar daca nu cumva l-ai putea prinde intr-o zi in toane bune si sa vorbiti despre asta
-fie ii explici cum merge treaba in ziua de astazi
-fie tu mergi o zi cu el la lucru, iar el sta o ora cu tine sa ii arati ceea ce faci(dar asta cred ca merge doar in filme)

| xcristix explică (pentru anonim_4396):

Pai i-am aratat ceea ce fac si el m-a intrebat cu ce ma ajuta, deci chiar nu cred ca mai am nicio speranta si mie nu imi place de nici o culoare munca asta in constructii, eu mai vreau si sa slabesc in vara asta, si sa pun muschi pe mine, credeti ca o sa ma inteleaga? normal ca nu.

| iuli2012 a răspuns:

Pai invata mai bine la scoala si cand iei o nota buna roagal sa te lasa la calculator drept rasplata

| anonim_4396 a răspuns (pentru iuli2012):

Problema e ca acum e vara, asta merge in timpul anului..am vrut sa-i propun si eu dar na.