Iaauzi aici:e bunisoara! haaa placa de 180 de milioane cu 6gb e bunisoara? e prea buna pentru calculatoarele noastre?! cine are bani sa o cumpere?(dar cea mai buna placa video e fx 6000). cel care a pus intrebarea chiar nu stiu pentru ce a pus-o? ca sa se afle in treaba?
Aceea placa video nu este pentru utilizatorii de rand, ci pentru cei care lucreaza intens in aplicatii de tip CAD.
E bunisoara, dar te sfatuiesc sa-ti cumperi una model VGA nVIDIA LEADTEK GT 440 sau 430, 1GB DDR3, 128 biti, HDMI.
Slabuta! asculta aici! eu vreau sa-mi iau o unitate si mam mai documentat intre timp. daca ar fi sa iei gt 440(care e mult peste 430) cel mai bine ar fi sa o iei ddr5 nu ddr3.dar cu 500 lei iti iei o gtx 550 care e din alta clasa fata d gt 440.
Iaauzi aici:e bunisoara! haaa placa de 180 de milioane cu 6gb e bunisoara? e prea buna pentru calculatoarele noastre?! cine are bani sa o cumpere?(dar cea mai buna placa video e fx 6000). cel care a pus intrebarea chiar nu stiu pentru ce a pus-o? ca sa se afle in treaba?