|

Daca blochez pe cineva pe Facebook, aceea persoana poate sa imi vada profilul in vreun mod? Fie ca il cauta pe google(eu am blocat sa fiu gasit din google), fie ca exista mailul. Adica daca eu blochez pe cineva care nu imi e prieten, aceea persoana nu mai are cum sa vada profilul meu in nici un fel, nu?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din moment ce l-ai blocat, acel cineva nu-ti mai poate vedea profilul nici daca are link-ul. Singura metoda ar fi sa isi creeze alt cont, sau sa-l vada de la altcineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu. Nu mai are odata ce l-ai blocat automat ii dispare cont tot legat de tine! Fundita?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează