| compcris00 a întrebat:

Deci asa o intrebare poate fara sens.Peste 5 zile apare gta 5 iar eu am un dual core e5700 3 ghz si o placa video geforce 210.Stiu ca minim trebuie q6600 si 9*** gt, dar in cazul dat ce conteaza mai mult procesorul sau videoplca, la care trebuie sa fac ceva.
Daca am dx 10 deci logic ar trebui sa se proneasca am si 4 gb ram.

11 răspunsuri:
| evilgmr a răspuns:

Nu o sa-ti ruleze GTA 5 cu placa aia Pentru cerinte de sistem acceseaza: http://24tek.net/2015/01/gta-5-cerinte-de-sistem/

| compcris00 explică (pentru evilgmr):

Eu stiu de asta.

| evilgmr a răspuns (pentru compcris00):

GTA 5 necesita un procesor quad core. Ca sa-ti raspund exact la intrebare, ar trebui sa faci o schimbare la procesor. Din setarile jocului dai totul pe low, dezactivezi anti-aliasing and stuff si poate iti merge... cu 2-3 cadre pe secuda big grin

Men,iti spun peste vreo saptamana cum sta treaba cu el, ok?

Ok. Sunt chiar curios. Am si eu aceeasi placa video.

Dar ce procesor ai? Eu de exemplu m-am jucat in gta 4 sainst row 4, btf 3. Vreau sa cumapr alt pc, ce zici:
http://www.tpu.ro/......rat-8560d/

AMD Athlon X2 250, 3 GHz. Am jucat si eu cu aceeasi placa video: Metro 2033, Tomb Raider (2013), Skyrim, BF3, Borderlands 2.

| KodrutZ a răspuns (pentru evilgmr):

Presimt ca o sa mearga pe i3 cu 750 Ti la fel cum a mers si Evil Within care chipurile voia i7 MINIM dar mi-a mers perfect cu tot la maxim...

| compcris00 explică (pentru KodrutZ):

JOI-VINEIR ITI SPUN cum a lucrat geforce 210 si dual core.

| KodrutZ a răspuns (pentru compcris00):

Daca aveai G3220-ul ala si o placa decenta, macar un 650, mi-ar fi fost util raspunsul tau. Asa daca o sa mearga dezastru nu imi pot da seama daca a fost doar de la placa video si nu si de la procesor...

| compcris00 explică (pentru KodrutZ):

Vreau la vara sa-mi iau un x4 740 si hd 7750 sau r7 250.Gta-ul cred ca nu joi vineri da undeva pe saptamana viitoare, dar in oroce caz tot a sa-ti spun.