anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal sa sacadeze gta V in ultimul hal pe un e8400 3ghz 4gb ram si r7 240 ddr5? Pana si pe 800x600 preset low nu urca mai sus de 20fps.

9 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Da. Din pacate da. Placa video este de generatie veche, daca aveai macar 250X puteai sa joci pe low fara probleme.

| Jipa95 a răspuns (pentru RaduTN):

De la ''cracanel'' mi se misca atat de prost. Cu am explicat si mai sus, acum merge mult mai ok.

| RaduTN a răspuns (pentru Jipa95):

Deci cu cracanel te joci, eu care credeam ca l-ai cumparat.

| Jipa95 a răspuns (pentru RaduTN):

Nu ma complic cu asta. Eu in maxim 1 luna ma plictiseste acelasi joc si nu ma prea mai incanta sa-i reaiau campania. Iar eu nu prea sunt genul sa se joace online. Plus ca nu am nici cine stie ce calculator sa-mi ruleze jocuri de genu. Consider ca nu se merita sa le cumpar.

| RaduTN a răspuns (pentru Jipa95):

Da. Plus ca mai pui 200-300 ron si in loc sa-ti cumperi jocul iti cumperi o placa video.

| SasNetRomania a răspuns:

Este foarte normal inca prea multe fps pentru acele piese.
daca vrei sa joci decent ai nevoie de minim un i3 3 gen sau fx 6100 + 250x sau 560 de la nVIDIA. ramul este ok merge si la high cu 4 gb ram am testat eu. vezi ca a aparut driver special pentru amd instaleaza-l de pe site. lasa si un task manager aprins si vezi ce mananca mult daca procesorul nu a depasit cat timp te-ai jucat mai mult de 80 la suta si ramul 90 la suta, este de la placa video.

| LuciWv a răspuns:

Pai te cam incluzi in cerintele minime, deci nu poti avea performanta.
Eu am i7-4460HQ
8GB RAM
Si nVIDIA GTX 760
Si am 70-75 FPS
Si rulez la capacitate maxima happy

| Jipa95 a răspuns (pentru LuciWv):

Am pus astazi v2 si merge mult mai ok. 30 fps in oras, 35-40 in afara lui pe 1440x900, preset medium big grin

| Marius875 a răspuns:

Daca ai jocul depe steam am o solutie sa iti deie in + 20-30 fps.