Da exista da e cam nasol da iti dau link www.metin2gx.ro
saitul seamana cu mt 2 ro deci donlwad (nu merge fara ch 2(patch)) registrer login toate cele
Cel mai tare server se numeste www.heartmt2.ro cresti repe de si iti da cal militar din prima
Eu mi-am facut cont pe www.funmt2.com si cand am vrut sa intru a doua zi era banat plisss id meu fc_rapidu mersi
Puteţi să mă bateţi, dar nu înţeleg, ce e cu 468 răspunsuri la o astfel de întrebare? Metin2 e un joc cam idiot... e jucat doar fiindcă este în limba română, căci la jocul propriu-zis este cu mult sub altele (Wow, Jade Dynasty, Cabal, etc)...
Care stie de ce nu ma pot inregistra pe metin2gx.ro? Ce sa fac sa ma inregistrez? ca de 3 zile tot ca inregistrari inchise.
Stiu care i siteu... dar cand dau la inregistrare cont nu merge... sa imi fac cont nou ca zice ca inregistrarile sunt inchise, daca are cineva mai multe conturi. imi poate da si mie unu? o sa fac ceva iteme bune si bani si am sa i dau daca ma ajuta
Uite un server romanesc dai decat 9-10 ore pe zi online www.metingx.ro e super joc de 4 zile si am super iteme si nu-i foarte siplu sa fac lvl ca pe alte privaturi banale