| mafiot1 a întrebat:

​Fratilor am o problema cu Faceit-ul si anume:Sunt relativ nou si vreau sa imi upgradez Contul la Premium si nu vreau cu Card de credit si vreau cu plata lunara prin sms si and i-am dat la Upgrade imi spune asa:7.99 lire? luna FOR 1 Month. Alta optiune zice asa:6.99 lire/luna for 3 Months iar ultima optiune zice asa:5.99 lire luna for 6 months. Daca selectez varianta aia cu 5.99 lire luna for 6 Months ce o sa se intample? dar daca selectez varianta de 5.99 lire asta inseamna 36 de lire adica 184 de lei adica dau 184 de lei din 6 in 6 luni?

1 răspuns:
| dannyel86 a răspuns:

Cu cat perioada de abonare e mai mare, exista si un discount avantajos. Daca platesti prin sms 5.99 lire pentru 6 luni, inseamna ca jumatate de an ai acces la facilitatile pe care ti le ofera contul Premium. Trebuie doar sa afli de pe site-ul oficial daca activarea Premium se face periodic, manual, doar in perioadele dorite, sau odata cu prima activare ti se vor scadea automat 6 lire din credit la fiecare 6 luni.
La fel sunt si campaniile umanitare din tara noastra. Exista numere la care poti dona 2 euro si atat (te poti opri) sau te angajezi sa donezi lunar 2 euro, cost care se tarifeaza in fiecare luna, din creditul activ.