| bogdanstefan12234 a întrebat:

Ieri mi-am descarcat gta 4 pe pc,insa si pe low la grafica are lag,nu foarte mare,dar are.
Specificatiile pc-ului meu:
Microsoft windows xp professional, version 2002, service pack 3
Intel(R)Celeron(R)CPU
E1200@1.60 GHz, 1.60 GHz.2GB de RAM,placa video nu stiu de cat este.
Eu am un prieten care se pricepe la calculatoare,si vreau sa imi duc unitatea sa imi schimbe din ea procesro,ram,placa etc.
Intrebare:Ce poate sa imi puna baiatul pe unitate,sau ce ar fi necesar sa pun ca sa pot sa ma joc, de exempplu fifa 13, 14, gta 4 etc, sa pot vedea pe youtube videoclipuri 1080p fara sa aiba lag,adica mai pe scurt,o unitate nu cea mai performanta,dar una acceptabila ca sa ma descurc si sa fiu in pas cu noile cerinte in materie de tehnologie de ultima ora, si cam cat ar costa o unitate facuta din bucati, eu am in jur de 600-700 de lei.
Multumesc pentru intelegere!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

La ce vrei tu nici daca ai avea 1000 lei nu ai putea face...
Iti spun care sunt cele mai necesare, uita-te la preturi :
-procesor = minim 2, 8 sau 3, 0 Ghz marca nu conteaza dar Intel e the best
- rami = minim 4 gb
-placa video = memorie minim 2gb - recomand de 3gb in sus. Marca nu conteaza dar Nvidia GTX - the best!

Acum vezi preturile numai la astea si te vei lamuri... (pentru astea ai nevoie de o placa de baza mai buna - cel de acum nu cred ca corespunde )
Nu vreau sa te dezamagesc dar jocurile noi sunt foarte DAR foarte pretentioase! Bafta!

| bogdanstefan12234 explică (pentru lpavel):

Mersi pentru raspuns, o sa vad ce si cum, cat costa...
Faza e ca gta 4 a aparut prin 2009 parca si eu pe pc am nfs undercover si merge bestial si are si o grafica buna, stiu stiu, nu poti compara aceste 2 jocuri, gta fiind mult peste nfs.

| lpavel a răspuns (pentru bogdanstefan12234):

Sansele sa mearga sunt 50% da 50% nu! Le cunosc amandoua dar un raspuns exact nu pot sa-ti spun pentru ca nu stiu cerintele exacte la nicunul, ma iau dupa grafica desi nu numai asta conteaza cum am mai zis si mai sus. Daca spunea-i macar memoria placii video, stiam mai multe dar asa...
Oricum ca sa stii exact configuratia pc-ului tau descarca si instaleaza : Speccy! Bafta!

2 răspunsuri: