Uite si altele  ! :
! :
Cabal
 S4League
 Counter Strike Online (nu e normalu')
 KOS : Secret Operations
 Soldier Front
 Alliance of Valiant Arms
 League of Legends
 World of Tanks
 Project Blackout
 Crossfire
 Combat Arms...
 Fiesta Online
 DC Universe Online
 Heroes of Newerth
 RODE
 4Story
 Uncharted Waters Online
 Dinasty Warriors Online
 Tribes Ascend
 Blacklight Retribution
 Runes of Magic
 Team Fortress 2 
Army Rage
 War Inc
 Hunter Blade
 Dragona
 AlterOps
 AlterIWnet
 AlterMW3
 Battlefield Play4Free
 Dragon Soul 
Troy Online
 The Choosen
 Realms Online
 Asda 2
 Rusty Hearts
 APB:Reloaded
 Planet Calypso
 Myth Angels Online
 Argo Online
 Star Trek Online
 Craft of Gods
 Kabood Online
 Fallen Earth
 Legendary Champions
 Fists of FU
 Monster Forest
 Lineage 2
 Loong The Power of The Dragon
 Heroes of Three Kingdoms

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Buna  :
 :
-Asassin Cree
-Alice Mc`gree
-Alice Madness Returns
-NFS
-4Story
-Dynasty warrior
Cam astea mi-au placut si mie!  

Poti incerca " Lineage ","Cabal","Kal Online ", toate aceastea sunt niste jocuri online foarte captivante. Funda?  

Uite aici niste jocuri create de Aeria Games  :
 :
WolfTeam - Un joc plin de actiune (fps) unde trebuie sa alegi : lupi sau umani.
Shaiya Relic of Mystra : Un mmorpg foarte interesant unde sunt 2 factiuni : Uniunea Furiei sau Alianta Luminii.Sunt disponibile mai multe clase. Fiecare factiune are cate 6 clase
Ava - Un fps aproape ca toate celelalte unde sunt 2 natiuni care se confrunta intre ele.
Twelve sky 2 : Un joc de arte martiale foarte original.Sunt 3 factiuni la dispozitie, 3 arme pentru fiecare, si 3 servere (iti recomand Redemtion - Guanyin)
Grand fantsia : Un mmorpg gen anime (nu ar trebui sal incerci pentru ca o sa te plictisesti repede)
Eden eternal : un joc mmorpg tot anime unde iti este la dispozitie mai multe rase : soareci, oameni, pitici, ursi etc. Legenda spune ca animalele sau razvratit impotriva oamenilor si un grup de eroi au venit si iau oprit. 
Kitsu saga -? Necunoscut? ( nu l-am jucat dar ii stiu doar numele) stiu doar ca e un mmropg parca tot arte martiale.
DK online -? necunoscut? mmorpg ca shaiya doar ca mai,, primitiv"
Alte jocuri multyplayer
RIFT - mmorpg exceptional unde ai la dispozitie mai multe rase si clase ( acum mi se incarca si mie :X ) 
Aion : un joc foarte tare. Ai la dispozitie 2 factiuni, poti sa-ti faci o casa, pvp etc
C9 : Continent of Nineth seal : un joc cu grafica mai buna ca aion unde te poti misca liber. in afara de locurile care le vizitezi...trebuie sa folosesti portale neaparat.
Blade and souls : Un mmorpg arte martiale foarte exceptional unde sunt mai multe factiuni si rase. poti sa zbori, sa mergi pe pereti si sa faci un fel de sprint. doar ca e in koreana si e foarte greu de downloadat. iti trebuie un expert.
Drakensang online : un mmorpg interesant 3d in care povestea te poarta intro aventura extraordinara.
Cam atat ca nu mai am chef sa scriu  Jocurile pe care le-am scris sunt in koreana romana engleza si italiana (romana 1 koreana 1 ) Fundita?
 Jocurile pe care le-am scris sunt in koreana romana engleza si italiana (romana 1 koreana 1 ) Fundita?

Songbird1 întreabă: