Sunt compatibile, dar placa de baza e mai mult pentru overclock si la procesorul pus de tine nu merge overclock, mai bine iei o placa de baza cu chipset B75.
Iti dau un sfat ia-ti o sursa mai mare eu am 8gb ram amd fx6300 sapphire amd radeon hd 6850 2gb si am avut sursa de 650 si mi s-a ars dupa 3 zile de utilizare....de cand am sursa asta imi merge de minune...deci ia-ti o sursa mai mare staful meu
Componentele sunt bune, dar nu stiu daca vei obtine 60 fps in assassin's creed 3, nu e prea bine optimizat si la mine nu era nici o diferenta de fps intre detalii very high si low. mai mult de 30 fps nu scoteam. poate ca intretimp au aparut niste patchuri si s-au mai rezolvat din probleme.
nu-l asculta pe raizen1996, el probabil a avut o sursa petarda Delux si de aia i-a crapat. Corssair sunt producatori de incredere.
Merci pentru raspuns. Da. oricum nu vroiam sa scot chiar 60 fps, adica totusi, macar 40-50 as fi vrut cu o rezolutie de 1366-768. Dar pe mine mai mult ma intereseaza daca piesele sunt compatibile. Ai idee?
Ok, cred ca am s-o cumpar pe asta:
http://www.monclick.it/schede/asus/P8B75%2DM%2DLX/p8b75%2Dm%2Dlx.htm
E si mai ieftina... merci pentru raspunsuri :D
Apropo, vroiam sa te ma intreb, trebuie sa cumpar si fire? Sau ajung la pachet?
A... in mod normal ar trebui sa fie incluse si cabluri si suruburi.