| TheLaur98 a întrebat:

In jade dynasty de unde pot sa fac rost de iteme de diferite culori cum au anumiti jucatori scuzati pentru exprimare si please help me...

7 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

Off de exemplu sunt albastre super atri sau etc? Apesi M si scrii la prima unde scrie imput keyboard numele clasei tale si dai pe prima sau a doua (spune-mi cls si-ti raspund iar ca sa-ti zic fix)si dai auto-route si gasesti iteme de 45+ de ex la lvl 75 celan iti da armuri si arme ca un fel de auriu etc... da-mi comm la raspuns si-ti raspund iar app joci poe official sau privat? eu joc pe xtreme

| TheLaur98 explică (pentru TheExpert01):

Sunt lupin si imi poti explica mai bine ca is cam nou si te rog cam fara prescurtari daca faci asta iti dau funda.

| TheExpert01 a răspuns (pentru TheLaur98):

1. PE CE SERVER JOCI? Ca sa stiu sa-ti explic...Deci esti lupin daca joci pe official costa mult itemele colorate alea tari daca esti pe privat costa de ex un set de lvl 75 tier 3(ca la 75 iei tier 3) costa in jur de 20 GOLDS si il iei de la(nu stiu numele dar stiu unde sa te duci) Apesi pe M si stii ca vezi harta si dupa aia iti apare undeva Imput Keyboard si inca ceva scrii acolo Lupin si o sa vezi ca iti apare 1 sau 2 nume apesi pe ambele si pe aia unde te duce la 6 oamenii unii langa altii ala e si vezi ca numele lor sunt: Lupin Incense etc. dar la lupin si dai la lupin gear si gasesti acolo iteme de 45(Tier 2)+ daca nu ai inteles ar fi mai usor sa-ti dau o poza pe mess add: claudiugheorma sau stii unde sa cauti Npc? apesi acolo si dai in jos pana scrie ceva cu lupin si dai auto-route si acolo e acum depinde si pe ce server joci si 2. De cat timp joci? Nu vrei sa vii pe privat? Te ajut eu cu itemele. uite aici un privat super http://www.xtremejade.com/ raspunde la intrebari si dupa aia vorbim daca imi dai add sa-mi spui ca eu nu prea intru des...;)

| TheExpert01 a răspuns:

Daca nu aceste culori cauta-i inseamna ca trebuie sa faci itemul +8 cel putin ca sa apara pe el culori!

| TheExpert01 a răspuns:

Acum mi-am dat seama de la +2 in sus au culori la +2 e un fel de alb - verziu +3 auriu +4 alb-roz +5 roz etc...

| TheLaur98 explică:

Sunt lupin am level 79

| DarkyRoby a răspuns:

Spune-mi numele tau din joc si pe ce server joci daca joci pe shura da-mi pm pe numele CrySuDia